Zoeken
 


Holographic plane disappearing

Laatste wijziging: donderdag 16 februari 2012 om 14:45, 2720 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 16 februari 2012

Vliegtuigen die verdwijnen, we horen het steeds meer. Het lijkt wel een hype te worden, echter waar ze naar toe gaan is voor velen nog een raadsel.

De video hieronder is gemaakt door een mevrouw waar wij een interview mee hebben gehad. Zei vertelt het volgende:

Ik woon in Groningen en regelmatig ga ik met mijn zoon naar een plek waar je de lucht goed kunt zien.  Ik neem mijn zoon mee omdat ik dan iemand bij me heb waar ik het aan kan laten zien. Mensen in je omgeving vinden het vaak raar als je over dit soort onderwerpen begint. Op deze manier kan mijn zoon bevestigen wat ik gezien heb.

De laatste tijd zien wij erg veel oude vliegtuigen zoals in het onderstaande filmpje te zien is. Ik heb deze foto's zelf gemaakt en er een filmpje van gemaakt.

Deze vliegtuigen lijken te verdwijnen, het ene moment zie je heel het vliegtuig en het volgende moment de helft en dan is hij ineens weg?

Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand is?

J. uit Groningen

EW Redactie: Er blijken nog meer vreemde dingen te gebeuren in Groningen, wij komen hier nog op terug.Bron: earthwatcher.nl

Voeg toe aan: