Zoeken
 


Faillissement van universiteiten en kerken

Laatste wijziging: maandag 5 december 2011 om 10:26, 3602 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 5 december 2011

Wetenschap zonder spiritualiteit is dood en zielloos. De universiteiten bieden ons dode, zielloze 'wetenschap'.

Spiritualiteit zonder wetenschap is fantasie en ongegrond. De kerken bieden ons gefantaseerde, ongegronde 'spiritualiteit'. Met de kerken worden alle georganiseerde religies bedoeld, inclusief het geloof in New Age en andere zweverige misleiding.

Binnen twee weken publiceert Pateo twee gratis, online essays waarmee het faillissement van de universiteiten en de kerken onomstotelijk wordt aangetoond. Eén van beide essays laat bijvoorbeeld zien dat het eerste hoofdstuk van het eerste Bijbelboek een zeer nauwkeurige, wetenschappelijke beschrijving is van het ontstaansproces van onze werkelijkheid.

Voor de aankondiging van elk van beide essays is een kort artikel geschreven:

  • o Pateo Kerst Special (verschijnt 13 dec.): link
  • o Wetenschappelijke uitleg van de Schepping (verschijnt 15 dec.): link

Om het gat te vullen dat ontstaat na het openlijke faillissement van de universiteiten en de kerken, is de Pateo Academia in het leven geroepen. De Pateo Academia biedt de heelheid van bezielde wetenschap waarvan gegronde spiritualiteit het kloppende hart vormt. Hieraan is de naam Heelheidswetenschap gegeven, maar je mag ook Bezielde Wetenschap, Levende Wetenschap, Universele Wetenschap, Wakkere Wetenschap of gewoon (echte) Wetenschap zeggen.

De kennis van Heelheidswetenschap is al heer erg oud, maar werd altijd verborgen gehouden. Wat we nu samen doen is deze kennis naar de openheid brengen, zodat deze kennis niet langer meer als macht kan worden gebruikt (door de stiekeme machthebbers achter de schermen).

Zeist, vrijdag 2 december 2011

Johan Oldenkamp

Pateo.nlBron: pateo.nl

Voeg toe aan: