Zoeken
 


Afstands meditatie Donderdag 27 Oktober, 2011

Laatste wijziging: dinsdag 25 oktober 2011 om 20:55, 2445 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 25 oktober 2011

Je bent hier niet per toeval,  jij was nog nooit zo klaar voor deze missie als NU. You where born ready! Jij bent hier samen met zeven miljard goddelijke wezens op aarde om de nieuwe wereld te vormen. Kun je het voelen? Voel jij de energie NU al stromen? Het energetisch proces in deze is al begonnen op het moment dat jij toestemde - met jouw vrije wil - om hier aan deel te nemen. Voor het eerst is de Aarde het middelpunt van het

Universum en iedereen kijkt mee of wij deze unieke gebeurtenis gaan manifesteren: 'Het ascenderen van moeder Aarde en alle levende wezens inclusief de gehele mensheid.' Het is vrij om deze uitnodiging te verspreiden en jezelf in te schrijven onderaan dit artikel.

Collectieve Afstands Meditatie

Datum:

Donderdag, 27 Oktober, 2011

Tijd:

19.11 uur

30 - 60 minuten

> Druk hier < voor meer informatie

De gouden tijd

De huidige maya-indianen, Johan Calleman & Ian Xell Lungold vertellen ons dat de Mayakalender eindigt - aanstaande Vrijdag - 28 oktober, 2011. Daar zal een raamwerk opengaan met energetische mogelijkheden, waar wij - d.m.v. gedachtekracht & het eenheidsbewustzijnsveld die alle mensen met elkaar verbindt - onze wereld positief kunnen gaan vormen in overvloed en liefde. De wereld zoals wij hem kennen zal drastisch veranderen waar men in het licht der liefde mag verblijven.  Verval - ondanks de aardeveranderingen om je heen - niet in de lage trilling van angst want we gaan hoe dan ook naar 'de Gouden tijd'.

Het eenheids Bewustzijn manifesteert

Door deel te nemen aan deze meditatie zal je een verbinding maken met de energie van de deelnemers - van deze afstandsmeditatie - en met het eenheidsbewustzijn van alle mensen.  Het is belangrijkste is jouw intentie, compassie en liefdesenergie hieraan mee te geven met jouw eigen identiteit. Als je die avond rond die tijd een andere activiteit hebt, is het geen probleem om je energie alsnog te verbinden met deze afstandsmeditatie. Het is ook mogelijk om het daarvoor te doen en dan te sturen naar 19.15 uur. Deelname is op deze manier altijd mogelijk. Met deze verbindende energie activeer jij jouw goddelijke vermogens en we gaan zo samen het breekpunt creëren waar we doorheen mogen gaan en dat nodig is om de nieuwe Aarde en de ®evolutie van de mens te manifesteren.

De intentie van de meditatie

De huidige Maya indianen vertellen ons dat we de gouden tijd op 28 oktober, 2011 in mogen luiden en vieren. Deze spreken over de terugkomst van onze voorvaderen en het contact - dat weer mogelijk is - met moeder aarde dat een levend wezen is, met een bewustzijn dat gekoppeld is aan die van ons. We verwachten geen manifesterende energieen op deze dag zelf, maar wel de perioden die daarna komen zal. Met het bewustzijn van de mensen, zijn er - vanuit het honderste aap principe - relatief maar weinig mensen nodig om met gedachtekracht en een verbinding met 'het veld' een wereld te manifesteren in liefde en overvloed. Ben je bewust hoe krachtig dit concept is. Jij maakt het verschil!

Het enige wat je hoeft te doen is - door bijvoorbeeld visualisatie - de mooie wereld voor je te zien en met compassie beleven dat we NU al daar zijn. Ga rustig zitten en laat de energie stromen, dan komt alles goed.

De afstandsmeditatie is energetisch goed getimed, want een dag later vieren we het einde van een cyclus van 26.000 jaar. We richten ons  op wereldvrede waar liefdevolle overvloed wordt neergezet voor alles dat leeft. Een wereld waar alle mensen volledig bewust zijn van hun werkelijkheid, met het besef dat alles een is. Natuurlijk richten we ons op een rustige overgang naar die nieuwe wereld waar de mensen en moeder aarde ascenderen. We gaan naar die gouden tijd waar oude systemen plaats maken voor nieuwe en wij de nieuwe wereld gaan opbouwen in liefde en overvloed voor al dat leeft.

Het is tijd...

Schrijf jezelf in onder aan dit artikel!

Verspreid deze uitnodiging op je social media

Veel licht, intentie en compassie toegewenst!

Richard Insight / Free Spirit Insight nl

Sander Valentijn / EarthWatcher nlBron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: