Zoeken
 


Tinus: Autisme is te genezen!

Laatste wijziging: donderdag 20 oktober 2011 om 08:43, 2601 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 20 oktober 2011

De laatste twee maanden zat bij mij de deur haast potdicht. Ik had amper contact met daarboven, niet verwonderlijk als de hormonen (ik ben zwanger) door je lijf gieren. Maar mijn eerste trimester is bijna achter de rug en vandaag kreeg ik allerlei signalen dat de deuren weer geopend zijn. Jippie! Ik had het zo gemist. Het begon ermee dat ik weer lekker vroeg wakker werd. Ik ben een ochtendmens en zoek dan even de stilte op. Maar van de misselijkheid kon ik dat de laatste weken niet opbrengen. Vandaag dus wel en mijn club stak meteen van wal. Bovendien (en dat was alweer even geleden) zag ik weer allerlei getallen: 111, 444, 3838, etc. Maar er gebeurde vandaag nog iets leuks.

autisme2
Ik heb momenteel een hele leuke opdracht: ik mag het boek Autisme, de wanhoop voorbij redigeren van de homeopaat Tinus Smits. Nog niet zo lang geleden is hij overleden.

Tinus heeft zijn leven gewijd aan het genezen van mensen, en in de laatste fase van zijn leven heeft hij zich vooral gericht op 100% genezing van autistische kinderen. Ik heb door dit boek (wat hij eerst in het Engels heeft uitgebracht) enorm veel respect gekregen voor deze bijzondere, gedreven, gepassioneerde en zeer toegewijde man.

Tinus zoekt contact

Wow wat een energie heeft hij om zieke kinderen te genezen. Onze kinderen gaan hem echt aan het hart, vooral omdat hij jarenlang met lede ogen heeft moeten aanschouwen hoe wij (als moderne maatschappij) onze kinderen ziek maken. Geheel onbewust natuurlijk, maar toch. Een levensmissie was geboren.

Toen de uitgever (Olivier) mij benaderde via de mail, en ik bij hem langsging voor een kennismaking kon ik niet bevroeden dat Tinus direct contact met mij ging zoeken. Energetisch. De deurbel ging toen ik net goed en wel bij Olivier aan tafel zat, dus hij moest even de deur open doen. Hij was nog maar net de kamer uit of ik voelde een energie in mijn hele systeem komen, wat ik nog niet eerder zo heftig had ervaren. Op de een of andere manier welden de tranen op in mijn ogen, ik kreeg een brok in mijn keel en in no time stond het huilen me nader dan het lachen. Wat gebeurde hier? Ik voelde zo een verdriet, maar vooral ook een soort dankbaarheid. Ik wist even niet wat ik ermee aan moest.

Er was hier 'iemand' aanwezig, die contact met mij zocht. Maar wie? Ik had net gehoord van Olivier dat de schrijver van het boek was overleden. Zou Tinus contact met mij zoeken?

tinus_smitsAutisme is te genezen!

Nu mag je best weten dat ik nog niet zoveel ervaring heb met contact met overledenen. Ik spreek ronduit met mijn club, maar overgegane zielen hebben nog niet zo vaak contact met mij gezocht. Nu merkte ik al snel dat het op dezelfde manier werkt als praten met mijn club. Ik stel me open, hoor telepathisch een boodschap doorkomen en ik kan in de energie (hardop of in gedachten) terugpraten. Bij Tinus voel ik dat hij het liefst nog had doorgewerkt aan zijn levensmissie: het genezen van autistische kinderen, wereldwijd met zijn CEASE therapy. Hij wist iets, waarvan hij wil dat de hele wereld het weet: autisme is te genezen! In het boek staan talloze praktijkvoorbeelden omschreven waaruit 100% en 80/90% genezing mogelijk blijkt. Autisme is in de basis geen erfelijke ziekte, maar een opeenhoping van allerlei ongelukkige factoren - behorende bij onze moderne maatschappij - waardoor we onze kinderen ongemerkt hartstikke ziek maken.

Paar oorzaken van autisme

Ik zal een paar oorzaken noemen: gebruik van medicijnen door de ouders zowel vóór als tijdens de zwangerschap. Het toedienen van medicijnen (bv antibiotica) en andere toxische stoffen (zoals de talloze vaccinaties) tijdens de eerste twee levensjaren van het kind. Hierdoor kunnen de hersenen van het kind geblokkeerd raken. Dit veroorzaakt allerlei (gedrags)stoornissen en lichamelijke problemen. Ook is er van alles aan de hand met ons bewerkte voedsel en het gebruik van de magnetron. Op basis van jarenlang onderzoek en het behandelen van autistische kinderen, heeft Tinus een therapie ontwikkeld die (in mijn ogen) revolutionair en baanbrekend is. Zijn complete werkwijze heeft hij samengevat als CEASE therapy. Belangrijk onderdeel hiervan is de isotherapie. Dit is een belangrijke stroming binnen de homeopathie, die samen met o.a. klassieke homeopathie, ervoor kan zorgen dat een kind kan genezen. Met isotherapie is het namelijk ook mogelijk energetische storingen uit het energieveld van het kind te verwijderen. Verder spelen supplementen als vitamine C en visolie een grote rol bij het genezingsproces. Ik ben werkelijk onder de indruk van het boek.

kind_vaccinAlarmbellen rinkelen

Maar ook ben ik onder de indruk van de leuke samenwerking die is ontstaan tussen mij en Tinus. Steeds als ik ga redigeren is hij er gezellig bij. Vandaag kreeg ik zijn  hulp aangeboden. Hier en daar kan ik nog wat gezonder leven, en die intentie had ik zelf al neergezet. Maar vandaag bood hij aan me te helpen. Ik hoefde verder niks te doen, behalve open te staan voor zijn leiding als ik bijvoorbeeld kook of boodschappen haal. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. Het is een soort geschenk aan mij, omdat hij dankbaar is dat onze samenwerking zo soepel verloopt. Het boek is immers zijn kindje.

Hij is ook zo blij dat dit boek binnenkort op de Nederlandse markt verschijnt. Wat hem betreft moeten we de alarmbellen rinkelen en zoveel mogelijk ouders bereiken. Natuurlijk zou het mooi zijn als de medische wereld er ook oren naar krijgt. Maar Tinus is door schade en schande wijs geworden en realiseert zich dat het beter is te beginnen bij mensen die bereid zijn buiten de gebaande paden te treden bij het genezingsproces van autistische kinderen, dan bij artsen die halsstarrig vasthouden aan hun geneeswijze en het Rijksvaccinatieprogramma.

Spontaan kletsen

Als ik bijvoorbeeld even naar het koffieapparaat loop, dan begint hij spontaan tegen me te kletsen. Dat het zo jammer is dat veel ouders zo onwetend zijn. Dat hij blij is dat ik aan dit boek werk, terwijl ik zwanger ben. Op deze wijze kan ik nu al beginnen met het slikken van visolie (goed voor de ontwikkeling van de hersenen!). Maar ook vroeg hij me laatst of ik een artikel over zijn boek en autisme wilde schrijven. Bij deze heb ik alvast een voorzetje gegeven Tinus. Maar inmiddels gaat het mij ook zo aan het hart, dat ik er zeker een artikel aan zal wijden alvorens het boek wordt gepubliceerd. Natuurlijk zal ik jullie ook op de hoogte houden.

Misschien ben je zelf ouder van een autistisch kind of ken je mensen met autistische kinderen die hulp nodig hebben. Echt: Ritalin en allerlei andere troep (sorry voor mijn woordgebruik) is niet de oplossing! Het verdooft onze kinderen alleen maar. Het is tijd dat we eens dieper gaan duiken in de oorzaak van autisme. Veel kinderen belanden in een internaat of nog erger: de jeugdgevangenis. We zouden willen dat ze hun gedrag aanpassen aan onze wensen. Maar het komt hen veeleer toe dat we tegemoetkomen aan wat zij nodig hebben: ontstoring van de blokkades in hun energieveld, zodat hun hersenen weer normaal functioneren. En goede supplementen en vers voedsel, zodat het immuunsysteem weer wordt versterkt.

 

Voor meer informatie zie ook www.cease-autism.com
Het boek is te bestellen via Merlijn Boekhandel: www.merlijnboekhandel.nl Klik HIER.Bron: youniverseismagic

Voeg toe aan: