Zoeken
 


Is dit nog gezondheids - zorg ?

Laatste wijziging: vrijdag 14 oktober 2011 om 16:11, 2693 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 14 oktober 2011

Persmededeling Belfort - group

Geachte,Deze affiche kan je overal zien in het AZ Groeninge te Kortrijk, een van de grootste ziekenhuizen van Vlaanderen.

Bekijk deze affiche eens goed :

· de slogan " WEES EEN HELD - laat je prikken !

· het 'Superman'-pak met de stempel erop " GEPRIKT "

· de blik in de ogen " jij hebt toch geen schrik voor de prik ? "


Lees dan de tekst waarin duidelijk gemaakt wordt waarom je jezelf moet laten inenten :

het is gratis
het gebeurt al jaren zo
het is zo georganiseerd zodat het gemakkelijk is
het is een quasi heroïsche daad van verantwoordelijkheidszin
je kan er mooie prijzen mee winnen als je ook de collega's van jouw afdeling zover krijgt

 

Wat denk je hiervan ?

We willen de verantwoordelijke van deze campagne echt niet persoonlijk viseren want in alle klinieken wordt het personeel op een of andere wijze onder druk gezet of verleid om toch maar die spuit te halen. Soms belooft men i-pods, een romantisch etentje, een uitstapje ... je kan het zo gek niet bedenken of het gebeurt :

gezondheidsproducten aangeprezen als consumptiegoederen !

Verplegend personeel benaderd als kleuters die een snoepje krijgen als ze dapper zijn !

Hoe moeten we dit begrijpen ? Hoe komt het dat men zo'n reclame-campagne moet bedenken en dat dit de goedkeuring krijgt van de directie ?

Wel dan moet je vaststellen dat onze samenleving piramidaal werkt, ook de gezondheidszorg.

De top - concreet big mama farma - wil dat er zoveel mogelijk verbruik komt van haar goederen en dat wordt dan doorgedrukt. Iedereen gehoorzaamt aan de autoriteit boven hem. Uitendelijk resulteert dat in een bevel : haal een vaccinatiegraad van minstens X % .

Laat ons eerlijk zijn : uit zichzelf zouden noch de minister, noch de gezondheidsraad, noch de academische wereld noch het hele middenveld van mutualiteiten, Kind & Gezin, Centra voor Leerlingenbegeleiding enz. noch de artsen noch de directies noch het verplegende personeel noch de mensen zelf op het idee komen om zich tegen de griep te gaan beschermen.

En terecht :

het risico hieraan te overlijden is 0.1 % ( vooral al erg zieke en bejaarde mensen )

zelfs specialisten geven toe dat het vaccin niet werkt en de kans op griep zelfs verhoogt
er is het risico op heel wat bijwerkingen, vaak heel ernstige, er zijn goedkope, natuurlijke en heel effectieve manieren om je te beschermen


Geef toe :

Dit heeft toch niets meer met gezondheids-zorg te maken ?

De Belfort-group strijdt voor de waarheid, de vrijheid en de gezondheid en is van oordeel dat deze drie basisrechten door het huidig vaccinatiebeleid in het gedrang komen .

Wij nodigen iedereen uit om naar aanleiding van dit soort van ontsporingen kritisch na te denken en zich los te maken van de slaafse en blinde gehoorzaamheid waarin we worden vastgehouden en gedwongen dingen te doen die we eigenlijk zelf niet willen !

De patiëntenwet van 2002 is heel duidelijk : iedereen heeft het recht op voorhand volledig geïnformeerd te worden en dan zelf in alle vrijheid zijn keuze te kunnen maken !

Hoogachtend,

Peter Vereecke
Hooiwege 20
9940 EvergemVoeg toe aan: