Zoeken
 


Maya Kalender: Het middelpunt van de vijfde nacht van de universele Cylus valt op 26-27 Augustus, 20

Laatste wijziging: zaterdag 27 augustus 2011 om 23:10, 2755 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 27 augustus 2011

Sinds negen maart 2011 zitten wij in de negende en laatste versnellingsfase waar de positieve en relatief negatieve ontwikkelingen veel sneller zullen opvolgen als daarvoor. Waar de dagen en nachten in de achtste versnellingsfase nog maar 360 dagen waren, is dat in de versnellingsfase waar we ons nu in bevinden nog maar 18 dagen per dag of nacht en dit is maar liefst een twintigvoudige versnelling.

Dat betekend dus chaos afgewisseld met verlichtende momenten waar het bewustzijn van de mens als een raket omhoog schiet en de ontwikkelingen - ook op technologisch gebied - niet meer te houden zijn. Het is interessant om te weten dat het midden van deze dagen en nachten, de dieptepunten en hoogtepunten weergeven. Iets wat invloed heeft op wat de mens ervaart aan energie en beleeft in de gebeurtenissen die plaatvinden. Toen dag een begon (9 maart t/m 26 maart) vertegenwoordigde deze periode zoals de Maya's dat zeggen "het zaden". Dat betekend dat de mensheid later mag oogsten wat deze gezaaid heeft en er energieën zijn opgestart die dat vertegenwoordigen.

 

Wij zijn - nu ik dit artikel schrijf - (26 Augustus, 2011) aangekomen in het middelpunt van de vijfde nacht (26 - 27 Augustus, 2011) van de Universele Cyclus/Mayakalender. Deze fase staat voor het instorten van het politieke en economische systeem. om zo plaats te maken voor een nieuw revolutionair systeem, wat de werkelijkheid van al het leven positief veranderd.In het middelpunt van deze energiegolven is de energie het sterkst en in dit geval het zwaarst.

Zo vestigde het christus-tijdperk zich op aarde in de vijfde dag en viel in de vijfde nacht het romeinse rijk. Einstein gaf het Universum - en onze plaats daarin - in de vijfde dag weer en in de vijfde nacht viel de atoombom in Hiroshima. De dagen en nachten waren eerst duizenden jaren - en later honderden jaren - en nu zijn het - in de laatste en beslissende cyclus - nog maar 18 dagen per dag en nachtcyclus. Iets wat een enorme versnelling aan bewustzijn en technologie met zich meebrengt. De gebeurtenissen die nu belangrijk zijn in - de laatste - vijfde nacht is de totale vernietiging van de corrupte monetaire en politieke systemen om dan plaats te kunnen maken voor een nieuw systeem wat de behoefte nastreeft van alles dat leeft.

 We gaan in deze fase wereldwijd een kosmische resonantie creeren.

Het is zeer belangrijk dat de mensen zich nu verbinden met elkaar.


Deze fase zal meer negatieve events met zich meebrengen, waar jij kansen voor jezelf en je omgeving mag scheppen. Het is vijf voor twaalf, als het over het hoogtepunt van deze cyclus gaat en wat opvallend is dat bij iedere cyclus altijd de vijfde nacht voor verwoesting zorgt, waardoor er een revolutionaire groei en ontwikkeling ontstaat wereldwijd. In deze laatste negende cyclus betekent dat voor ons dat dit valt in de periode van:

 18 augustus - 04 september 2011.

Middelpunt: 26 - 27 Augustus.

Waar in de zesde dag alles in bloei zal staan en de mens op de zevende dag eindelijk de wens in vervulling zal laten gaan en mag beginnen te bouwen aan een nieuwe toekomst. Maya-expert Callemann heeft daar zelf ook een artikel over geschreven wat zeker de moeite waard is. >>> Artikel Callemann

 

RichardInsight©Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: