Zoeken
 


Drie ufos gespot in Waver

Laatste wijziging: dinsdag 12 juli 2011 om 08:53, 2796 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 12 juli 2011

Een vrouw uit Waver heeft vrijdagochtend de politie verwittigd omdat ze 's nachts drie vliegende schotels boven haar huis had opgemerkt. De agenten begaven zich naar het huis van de vrouw om haar verklaringen te controleren.

De vrouw verklaarde dat ze in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 1.30 uur door haar kat gewekt werd. Daarop ontwaarde ze in de lucht een metaalachtig object in de vorm van een driehoek, met drie lichtpunten aan de buitenzijde.

Volgens haar verklaringen vloog het tuig op een hoogte van ongeveer 20 meter. Twee andere soortgelijke schotels cirkelden rond de eerste schotel vooraleer ze verdwenen.
 
De agenten vonden geen buitenaardse sporen terug, maar verwittigden het Comité belge pour l'étude des phénomènes spatiaux (COBEPS).  De vrouw drukte de agenten nog op het hart dat ze niets gedronken noch gerookt had dat het spektakel kon verklaren. (belga/sam)



Bron: hln.be

Voeg toe aan: