Zoeken
 


De Feiten achter een Verslaving !

Laatste wijziging: woensdag 6 juli 2011 om 18:01, 3306 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 6 juli 2011

Iedereen weet wat een verslaving is, tenminste we weten wat ermee bedoeld wordt, de oplossing is vaak een bezoek brengen in een afkick kliniek en een Psychiater. Hier wordt jou verslavingsprobleem aangepakt om datgene waar jij verslaafd aan bent. Ze controleren je op het gebruik van bijvoorbeeld alcohol door je in een potje te laten pissen en zo te controleren of jij je verslaving al een beetje onder controle hebt. Hier wordt vaak dus meer aandacht besteed aan datgene waar een mens op dat moment in aan het vluchten is, vluchten voor de werkelijkheid, voor hunzelf en deze maatschappij !

Een mens is een raar wezen en de Aardse Programmering leidt ons zover af van onze kern dat wij soms niet meer weten wie wij nu eigenlijk zijn en wat ons doel is in het leven. Dit kan zover afgeleidt worden dat wij soms niet eens meer weten wat onze mening en principes nu eigenlijk zijn. Zodra wij een stap in de buitenwereld zetten kunnen wij veranderen van onze pure IK tot een vreemd wezen die constant met een masker rondloopt en zo dus constant een heel ander mens moet zijn, denken ze.

Er zijn zoveel mooie, lieve en zuivere mensen om ons heen die zich verbergen achter dit masker en als jij als mens alleen mensen beoordeeld op dit masker, zal je nooit de ware aard van het beestje kunnen zien. De ziel, daar is waar het allemaal om gaat, de puurheid die achter die maskers verstopt zit daar is waar wij als mens mee te maken willen hebben en vanuit dat inzicht kan je ook pas een oordeel geven over deze persoonlijkheid. Ieder mens is daarom uniek door alles wat hij of zij is. Iedereen heeft goede en slechte dingen in zijn leven en dat maakt ons...Mens. Veel dingen worden niet geaccepteerd in onze maatschappij omdat er nog teveel mensen zijn die in hun Ego staan of een beeld hebben van de aardse samenleving zoals ze die jullie voorgespiegeld hebben. Daardoor maken mensen onderscheidt op uiterlijk, gedrag, kleding,leeftijd en zelfs opleiding en werk. Dit is te gek voor woorden eigenlijk, dan zou ieder mens een CV bij zich moeten hebben om zich op die manier te presenteren aan de buitenwereld omdat je nooit weet wanneer je een onverwacht dictee kan krijgen van iemand die zogezegd geinterreseerd is in jou als persoon, maar ze willen gewoon eigenlijk weten wat je doet of gedaan hebt, en daar kunnen ze je dan op beoordelen.

Hierdoor lijkt het leven soms 1 groot sollicitatie gesprek, waardoor wij als mensen een rare wereld creëren en dat is hetgene wat veel mensen onder ons niet kunnen verkroppen. Een verslaving is dus een probleem die de maatschappij creëert, en niet wat de persoon in kwestie wil of creëert. Ze worden gezien als junks, triest en zielig en we plaatsen die groep ook maar al te graag in een hokje of instelling zodat ze het verder lekker fijntjes kunnen uitzoeken. Komen deze mensen straks weer terug in deze leuke maatschappij, dan kan het probleem weer terug komen omdat de kern van het probleem niet word opgelost, die kern is niet alleen deze persoon in kwestie zelf, deze kern bestaat ook uit de mensheid die om deze persoon heen leeft, dus ja ook jij !

De Oorzaak !

De mensen die te kampen hebben met een bepaalde verslaving worden hierin begeleidt en geholpen, maar wie moet de maatschappij dan helpen ? Dat kunnen jullie alleen maar zelf doen. Het is een "wakker worden"uit deze aardse nachtmerrie, een inzicht van hoe iemand zou moeten zijn en zich moet gedragen volgens de standaard leefregels van de aardse wetten. Als kuddediertjes gaan jullie erin mee en dat is eigenlijk te kansloos voor woorden. Het is nu de tijd om ook hierin wakker te worden, we moeten weer Mens worden, puurheid, eerlijkheid, vertrouwen en een gelijkwaardig niveau is gewenst, zo maak jij je leven letterlijk lichter en de maatschappij zal op die manier stapje voor stapje een verlichting gaan krijgen omdat wij met een andere blik naar onze medemens kunnen kijken en open willen staan voor de ware IK achter een masker of uiterlijke kenmerken die jullie geleerd hebben op deze aardse school.

Soms zou het voor de mensheid goed zijn om als Aliens door het leven te gaan, zij zien er vaak allemaal hetzelfde uit, en dat zorgt ervoor dat ze eerder IN de persoon moeten kijken om te zien wie je bent. Op scholen in Belgie lopen ze nog veel in dezelfde kleding rond. Iedere leerling moet een pak aan en dat kan streng overkomen maar eigenlijk halen zij hier al 1 ding weg. De beoordeling over het uiterlijke kenmerk "kleding". Dit speelt namelijk een grote rol in onze maatschappij, je eigen smaak hebben qua kleding valt soms niet mee, omdat je mee moet gaan met datgene wat de mensen op dat moment jou aan willen zien hebben, omdat DAT dan het straatbeeld van deze tijd zou moeten zijn. Voldoe je op dat moment niet aan de eisen die iemand anders stelt over de manier hoe jij je op dat moment kleedt, dan ben je al een buitenbeentje in de groep kuddedieren die je op afstand uitlachen of veroordelen omdat je kledingstijl niet in hun smaak valt.

Dit is een heftige vorm van kortzichtigheid waar deze mensen aan lijden. Ze kijken niet verder dan jou uiterlijke kenmerken en jij als mens ziet dat en voelt dat en dat voelt als een afwijzing in jou persoonlijkheid en dat doet pijn. Als je mens bent raakt je dat, en mensen die gevoelig zijn over wat andere mensen van hun denken of zeggen die kruipen daardoor in een isolement en dan kan het fout gaan. Zo jaagt de maatschappij deze mensen een verslaving in, maar klagen wel over het feit dat er geld moet komen voor begeleiding en hulp voor mensen die te kampen hebben met een verslaving, het is een creatie van onze aardse maatschappij, dus ja ...het is tijd om dit samen om te lossen.

Het gaat hierover het Ego, mensen die andere beoordelen terwijl zij die persoon niet eens kennen die hebben een Ego en een ego hebben in die richting dat stinkt en dat maakt jou als mens een freak, maar jij ligt er niet wakker van terwijl deze andere persoon die alleen maar zichzelf wil zijn steeds meer in een Isolement terecht zal komen totdat hij geen uitweg meer weet, en dan kan het komen.....

De Verslaving ! De Feiten !

Om dit alles op de juiste manier aan de mensheid uit te leggen heb ik er een afbeelding bij gemaakt zodat ik goed en duidelijk aan kan geven wat ik hiermee bedoel en wat de oorzaak is van een verslaving in welke vorm dan ook. Hiermee hoop ik dan ook mensen duidelijk te maken hoe je iemand die verslaafd is moet zien, en kan helpen, alleen maar om niet je oordeel klaar te hebben maar open te staan voor alles wat leeft. Want ook zij brengen veel goeds voor jou mee in dit leven. Mooi of lelijk, dik of dun, rijk of arm het maakt niets uit wat iemand in zijn aardse gebruiken is of doet, iedereen kan een plek in je leven krijgen als jij er maar voor open staat en dit kan accepteren, want ieder mens die op jou pad komt heeft iets voor jou bij en ook dat zal jij dan mooi mislopen, maar dat wordt vaak vergeten.

Met de afbeelding hierboven wil ik aangeven dat personality je persoonlijkheid is. Dat is wie jij bent, als ziel, zonder masker, degene wie je moet en vooral mag zijn zodat je een gelukkig onbezorgd bestaan kan leiden op deze wereld. Een verslaving kan altijd 2 kanten uitslaan. Met uitslaan bedoel ik dat je er overdreven naar kan gaan leven om zo weg te rennen voor jezelf en de maatschappij. Boven het stuk persoonlijkheid staat : werken, religie (geloof) en Ego. Dat is voor een mens een hogere energie dan de lage energie van hun persoonlijkheid. Omdat de mensen een negatief zelfbeeld hebben is deze energie en aanzicht voor deze mensen zelf Lager dan werk, een geloof of een Ego, dat verbonden staat aan de Aardse begrippen en waarop de mensheid je kan beoordelen.

Onder je persoonlijkheid is de lagere energie, de verslaving aan geestverruimende middelen, zowel chemisch als natuurlijk maar ook in computer games, het verzamelen van spullen of andere vreemde gebruiken. Deze energie is dus lager dan hun persoonlijkheid is, alleen dat is dus het besef wat een verslavende niet heeft. Het is vluchten voor datgene waar ze constant letterlijk omheen draaien, hun eigen Ïk".

Mensen kunnen daarom ook van de ene in de andere verslaving terecht komen omdat dit verschillende levels heeft. Daarom heb ik deze afbeelding gemaakt om jullie te laten zien wat deze "Levels" inhouden en hoe wij die kunnen zien. In welke vorm een mens ook verslaafd is, ze zitten steeds op een ander Level, een ander niveau en levenspatroon, zolang het maar afwijkt van hun ware IK in hun aardse bestaan. Omdat deze ware IK niet geaccepteerd word door hun omgeving willen zij er zelf helemaal niets meer van weten, omdat als zij deze IK zijn, dan worden zij anders gezien en vaak niet geaccepteerd of serieus genomen.

Werk

Wat zij gaan doen is leven als een ander persoon. Om te beginnen pakken wij het werk erbij. Je baan is op aards niveau voor veel mensen die jou willen leren kennen belangrijk om te weten en soms zelfs je inkomen. Als je een belangrijk of interresant beroep hebt, dan pas je in een hokje. Deze hokjes zijn ook door de aardse manieren bedacht om je zo een bepaald aanzicht te geven in de maatschappij. Mensen die een bepaald beroep uitoefenen die moeten zich aanpassen aan dat hokje en zo krijgen zij een naam. Een advocaat wordt heel anders gezien als een kassajuffrouw en een Medium heel anders dan een wetenschapper. Maar het zijn allemaal mensen uit 1 en dezelfde bron.

Religie

Het Geloof is een vreemd hokje waar mensen zich ook maar al te graag in stoppen om zich zo nogmaals te verbergen achter hun ware ik, of een goede schuilplek te zoeken voor hun stiekeme verlangens en gewoontes. Door het aanzien van de maatschappij hebben wij hokjes voor een geloof, die nogmaals gecreëerd zijn door de mensen zelf, omdat zij dat zo willen zien in het leven en dit staat los van een god of de mensheid. Ook hierin slaan mensen door, zoals jullie allemaal weten en vooral nu de tijd beleven.

Ego

Het Ego is ook iets vreemds en eigenlijk niet eens menselijk maar voor velen een masker wat valt onder Nep Ego voor een ander een serieuze zaak omdat deze zich beter en meer voelt dan de ander, en dat kan weer komen door zijn aardse voorkomen, uiterlijk, werk etc etc.

Doordat deze onderwerpen jou als persoon een aanzicht geven in de maatschappij slaan mensen hierin door die eigenlijk verkeren in een grote staat van onzekerheid en doen er alles aan om voor het oog van het volk goed over te komen en een goed aanzicht te hebben. Als je een mens mens bent weet je dit ook en zie dit ook en wet je dat dit nep gedrag niet bij deze persoon thuis hoor. Want als deze mensen weer veilig in hun huisje zitten komt de ware IK altijd weer naar boven. Ligt dat dan aan deze mensen, of aan de mensen die niet verder kijken dan deze Aardse gedragen?

Het vluchtgedrag kan ook omslaan naar beneden, het slechte aanzicht van de maatschappij op mensen die hun uitvlucht zoeken naar genotsmiddelen in welke vorm dan ook, een persoon of materie, een drugs of een spel, hoe dan ook zijn deze gebruiken niet goed gezien door de maatschappij en dan kom je in de mindere hokjes terecht, het tegenovergestelde dus van die andere "hogere"hokjes wat eigenlijk allemaal gewoon op hetzelfde neerkomt. Alleen de mensheid is zo geprogrammeerd dat wij het slechte wel zien en het zogenaamde "goede"niet zien als slecht, terwijl er geen verschil is omdat al deze mensen te maken hebben met hetzelfde probleem.

Deze mensen zijn naast het vluchten dan ook steeds op zoek naar een bevestiging over wie zij zijn of wat zij doen, een bevestiging dus op iets wat je eigenlijk helemaal niet bent, maar op jou toneelstukje. Dit brengt je ook niets goeds, omdat dit nogmaals niet puur is, niet puur jij waar jij juist die onzekerheid over hebt, jij die uit je schulp moet komen om je ware Ik te laten zien aan deze wereld. De wereld staat te springen om Jou...met jou ware IK....zo zouden er veel meer mensen moeten zijn, en dat is De manier en DE sleutel naar jou succes, geluk en verlichting in deze vaak moeilijke en zware wereld.

De Oplossing !

We leven bijna in 1 groot gemaskerd Bal in deze maatschappij. De oplossing ligt hier dus nooit bij 1 persoon, ook geen instelling of kliniek of psychiater. Ook niet in de medicatie om de Farmaceutische industrie te blijven sponsoren. het zijn een paar simpele ingrediënten. De oplossing hiervoor is een eenheid in onze maatschappij op deze aardbol, en dat is op dit moment ver te zoeken. Deze mensen worden door de maatschappij in deze hoek gedreven en de maatschappij zelf doet er geen fuck aan.

Wat wel helpt is deze herkenning naar de mensen toe, een begrip WAAROM dit allemaal gebeurt, want ook dat begrijpen veel mensen niet. Het is niet altijd door een heftige gebeurtenis het is een opstapeling van veel dingen die een mens beleeft en wat deze niet meer kan verkroppen en zich verschuild achter een masker en mee gaat varen op een heel ander level, een ander niveau dan hun persoonlijkheid, en zeg nou eerlijk, wij willen maar al te graag dat ieder mens zichzelf is en kan zijn, werk daar dan ook aan mee als mensheid en bedenk je voortaan voordat je een oordeel klaar hebt over iemand die tegenkomt in dit leven, iedereen is gelijk en verdient een kans om gezien te worden als persoon die zij zijn, want iedereen is bijzonder en uniek. En als jij als mens dit simpele begrip niet kan begrijpen dan ligt dat niet aan die mensen maar aan je Ego. Een betere wereld begint bij jezelf, dus begin er vandaag nog mee, op weg naar de Eenheid van de nieuwe Tijd !


Liefs Mystica


Attentie: aquariusage.comBron: geesteninhuis.nl

Voeg toe aan: