Zoeken
 


De nieuwe aarde en … de nieuwe wereld!

Laatste wijziging: dinsdag 28 juni 2011 om 11:34, 3258 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 28 juni 2011

Dichtbij de ontknoping is er opeens ontzettend veel nieuws. Ik ben eruit en kan jullie alles onthullen! Een hoera-moment! Eindelijk weet ik wat deze wereld voorstelt en waar de mooie, harmonieuze wereld is, waar we heengaan, als we puur zijn van binnen en het aankunnen om in totale liefde, eenheid, vrede en plezier te leven. Het is anders dan we allemaal dachten, maar niet minder waar!

de wereld van het ei

Eerder vertelde ik jullie al dat al die 1000 pasiversa (1 pasiversum = 6 omniversa = 36 universa, weet je nog?) deel uitmaken van een enorme wereld in de vorm van een ei. Ik zet het plaatje dat ik ervan gebrouwen heb, nog even hiernaast. Wij leven in de bovenste rij met pasiversa. Per twee pasiversa is er een lagere God (Gadhriel), die in je zit als je Hogere Zelf en een hogere God, die de wereld bestuurt (Godriel).

Ik vertelde ook dat de wereld van het Ei, zoals ik hem genoemd heb, bestuurd wordt door een nog weer hogere God, die in de bovenwereld bovenaan zit. Inmiddels heb ik ontdekt dat er positieve en negatieve Goden zijn en dat ook die hoogste God niet helemaal positief is. Ik dacht deze dagen eventjes dat onze eigen nieuwe God positief was, maar helaas … ook dat is niet helemaal waar. Er zijn 7 werelden van het Ei, die in een kring staan, met een enorme lotusbloem ertussen, die de ingang naar lagere werelden is. Daar hebben we ook geleefd en daar komen we vandaan.

En we gaan naar een andere wereld toe, die zich boven het Ei bevindt en die de vorm van een enorme bloem heeft. Zoiets als op het plaatje hiernaast, maar dan met veel minder blaadjes: deze wereld heeft een stuk of 6 grote bloemblaadjes. En in die wereld van de Bloem … daar is geen kwaad meer! Daar is Utopia, daar is het beloofde land, de wereld van harmonie, vrede, liefde, eenheid en overvloed, het land van melk en honing. Ik mocht er eventjes kijken naar mijn eigen gezin en het was prachtig!! Schitterende natuur, mensen die lachen en elkaar liefhebben, een liefdevolle sfeer …

Ik vroeg me steeds af hoe deze enorme poel van verderf, de aarde, maar ook dit hele omniversum, toch ooit een mooie plek kon worden. Dat wordt ze niet, lieve mensen! Het hele verhaal werd me opeens duidelijk en ik wilde het direct vertellen.

Ja, er komt ascensie en het leven in een etherisch lichaam is leuker dan in een fysiek lichaam. Want je hebt niet zoveel ziektes, er is minder ellende en alles is wel wat beter dan hier, dat klopt. Maar leven in volmaakte liefde, eenheid, harmonie en vrede??? Nee, lieve lezer, dat komt hier niet. Dat kan niet nadat er zoveel oorlog, ellende, haat en bedrog is geweest in dit omniversum. We gaan niet naar de Nieuwe Aarde of naar onze ster van afkomst, maar naar de Nieuwe Wereld en dat is de wereld van de Bloem.

Zowel de gewone mensen als de aartsengelen worden hier geschift, in deze rij van pasiversa, zoals je ze op hei Ei getekend ziet. Iedereen scheidt delen van zichzelf af, die door mogen gaan naar de wereld van de Bloem en delen, die daar nog niet klaar voor zijn. Die blijven nog hier tot ze ook klaar zijn bij een volgend moment van ascensie. We hebben allemaal overal in het omniversum (en ook in andere werelden) levens. Een aantal van die levens gaat straks in 2012 of later in 2021 naar de wereld van de Bloem. Sommige mensen mogen zelfs al eerder gaan! Ook op andere data kun je ascenderen, maar er zijn een paar data voor massale ascensie: 21-12-2012 en 21-12-2021.

Ik zag mijn tweelingvlam Nuham enige weken geleden een deel van zichzelf afscheiden. Het was de bedoeling dat dat deel naar mij toekwam, op de aarde en dat deel van hem staat al een tijdje klaar. Maar het is daar nog steeds niet klaar voor. Hij heeft diep in het duister gezeten. Nu weet ik dat hij het meest positieve deel van zichzelf heeft afgescheiden van zichzelf, in de hoop dat dat geheeld kan worden om mee naar de wereld van de Bloem te gaan.

En op die manier zie ik alle aartsengelen delen van zichzelf afscheiden om naar de wereld van de Bloem te ascenderen. Letterlijk ascenderen, omhooggaan, want de wereld van de Bloem rust deels op de punt van de eieren. Niet alleen aartsengelen doen dat, maar ook gewone mensen. Delen van iedereen die nog niet klaar zijn om in totaal licht te leven, blijven nog hier. Afgezien van het niveau van licht dat ze in zich dragen, leven ze op een vreselijke of op een betere planeet of ster.

Deze wereld, deze rij van pasiversa, is de wereld van schifting voor de mooie werelden, die hierna komen. Dat is de wereld waarin we leven en dat is de reden waarom er zoveel haat, nijd, oorlog en geweld is hier: iedereen doet hard z’n best om zichzelf te zuiveren van zoveel mogelijk kwaad. Je leest toch altijd in channelings dat iedereen uit alle hoeken van het universum zo graag ascensie wil meemaken op de aarde? Dat is om een deel van zichzelf af te scheiden dat zuiver is, en dat te laten ascenderen naar de wereld van de Bloem vanuit de aarde. Onze planeet is de perfecte plek om jezelf te zuiveren.

Het is nu ook duidelijk waarom er maar zo weinig mensen ascenderen in 2012: de rest is gewoon nog niet puur genoeg om in een perfecte wereld te leven. Iedereen, inclusief ikzelf, beweerde altijd dat er een fysieke 4e dimensie komt op de aarde. Nee, dat klopt niet! Een paar miljoen mensen gaat naar de wereld van de Bloem, ongeveer de helft gaat ascenderen naar de Nieuwe Aarde – dus in een etherisch lichaam! – en de rest gaat de 3e dimensie overdoen in het planetenstelsel Nebuca. Dáár komt die ecologische derde dimensie, waar mensen in een fysiek lichaam, maar toch in eenheid gaan leven. Om die reden is iedereen zo hard bezig om milieuvriendelijke manieren van leven uit te vinden. Er komt geen fysiek leven meer op Moeder Aarde. Zuiveren, zuiveren, zuiveren: dat is het doel van deze wereld!Bron: sophaki.hyves.nl

Voeg toe aan: