Zoeken
 


Nu is de tijd om de kansen te benutten

Laatste wijziging: vrijdag 24 juni 2011 om 08:41, 2210 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 24 juni 2011

Stel dat we niet alleen zijn en dat de honderd duizenden getuigen - die beweerde vriendelijk contact te hebben gehad met buitenaardsen - de waarheid spreken. En dat de mensen die Ufo's hebben zien vliegen, wel degelijk getuigen waren van buitenaardse ruimteschepen. Wat als de regeringsstelsels wereldwijd al meer dan een halve eeuw van buitenaards aanwezigheid afwisten en dat ze buitenaardsen technologieën met zich meebrachten die hoe de wereld functioneert  totaal positief zou veranderen, maar dit verborgen houden voor eigen macht-agenda's. Stel dat de regeringsstelsels de echte geschiedenis van de mens voor ons verborgen heeft gehouden door het onderdrukken van informatie. Wat zou dit alles dan voor ons betekenen? Waar komen we echt vandaan en is het wel terecht dat er een angstscenario wordt neergezet t.o.v. de buitenaardsen? Wat als deze speculaties waarheid worden en de mens al die tijd gevangen is gezet in zijn werkelijkheid, ons tegenhouden om niet op te stijgen naar een hoger bewustzijnsniveau. Met het besef wie we zijn, wat onze planeet vertegenwoordigd en wat onze plaats in het universum is. En wat als nu de geheime agenda, deze onbewuste gevangenis nu morgen eindigde? Wat zou dit betekenen voor de (R)Evolutie van de mens? Dit is het grootste geheim wat voor de mensheid ooit verzwegen is en het wordt tijd om wakker te worden; 'NU!'Alle voortekenen zijn daar. Vele mensen worden wakker wereldwijd en we zien dat men zich laat horen d.m.v. de protesten op de pleinen en het duurt niet lang meer, voordat wij daar lokaal aan deelnemen.

 

 
De Revolutie komt op gang

Veel in deze wereld is voor ons verborgen gehouden door 'de Elite' voor een machtsagenda. Of het nu om de werkelijke geschiedenis van de mens gaat of over geheime projecten - de zogenaamde 'Black Opps' met zijn 'Reversed Enginerings' programma - met hoogstaande technologieën die onze werkelijkheid positief zou veranderen. Veel staat er - over de bijzondere tijd waar wij ons nu in bevinden - in de heilige boeken en de geschriften van de inheemse volkeren wereldwijd. Opvallend is dat er veel overeenkomsten zijn met wat men daarover vertelt. Het is aan de mens zelf, om van daaruit op onderzoek uit te gaan en te ontdekken of het zo is. Men mag zich focussen op het transformele ontwakingsproces waar ieder mens op planeet aarde - samen met zijn bewoners - nu inzit. Je focussen en afzetten tegen die elite, werkte misschien in de oude werkelijkheid nog lang geleden, op zijn minst een half jaar terug. Je zult nu denken dat een half jaar niet lang is, maar in de versnelling die wij als mens nu doormaken, staat een half jaar - op zijn minst - gelijk aan tien volle jaren. De wereld wordt wakker en voelt dat ze hun geboorterecht terug mogen nemen. Dat wil niet zeggen dat ik de demonstraties van de mensen wereldwijd niet toejuich. Deze demonstraties verbinden wereldwijd miljoenen mensen, waarbij men bewust wordt dat men zelf eigenlijk in het zelfde schuitje zit. Men wordt wakker, smeed de zelfde plannen en bezet de pleinen - van hun steden - met vreedzame demonstraties. We zien van daaruit iets heel moois gebeuren, de verbinding wordt - o.a. door de social media, het internet en het eenheids-bewustzijn - gelegd met al die mensen. Met als resultaat dat er vanuit het midden-oosten, nu ook de mensen in Europa ontwaken en zich laten horen. Het duurt niet lang meer dat wij samen plannen maken voor vreedzame protesten en dat met alle landen uit de Europese Unie. Vanuit Griekenland en Spanje zullen er steeds meer signalen komen die overslaan op de medemens en dat mogen we vieren.

 

Ben je er van bewust dat jij bent geen toeschouwer bent in dit  verhaal, neem je verantwoordelijkheid.

Het is Tijd...

 

Richard Insight©Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: