Zoeken
 


It is Time to Act!

Laatste wijziging: dinsdag 7 juni 2011 om 09:04, 2121 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 7 juni 2011

Do what you can, with what you have, where you are.

Er is een bijzondere tijd in de Grote Kosmische Cycli dat de Tijd van Materialisatie genoemd zou kunnen worden. Dit is de tijd van de vuurproef van alle ideeën, concepten en verwachtingen van de Geest in het strakke krachtveld van de Materie. Alle zielen gaan meer dan een keer door dit intense testproces heen. De idealistische ideeën die vanuit de hogere dimensies van het Licht in de kern van de ziel verankerd zijn, worden in de Tijd van Materialisatie in een concrete vorm gegoten.

De innerlijke kracht van de ziel en haar praktische waarde wordt in deze vurige kosmische tijd genadeloos krachtig getoetst. De encyclopedische kennis van de geest in de Tijd van Materialisatie is zichtbaar minder van belang.

De concrete daden, de meest praktische stappen en de ondernemende beslissingen zijn in de Tijd van Materialisatie meer dan goud waard.

It is not what you know but what you do that creates the difference on planet Earth today!

De Tijd van Materialisatie komt in de loop van de kosmische cycli met regelmaat terug. Juist nu, in het proces van de afronding van de eerste 12-jarige cyclus van de 21 eeuw, maken wij deze baanbrekende tijd helemaal mee. De Kosmische Klok slaat alweer bijna 12 uur in de middernacht, zodat een oude cyclus afgesloten kan worden en de nieuwe creatieve cyclus kan beginnen. Wij zitten nu midden in de proefexamens tijd met een intens gevoel van uitdaging en mogelijke overwinning.

Above all, do not stagnate. Do what you can do within the hour, within the day, within the year. Plan well. But for Gods sake, do not do nothing! For this is not the age of do-nothingness, this is the age of the accelerated doingness.

Nu is de tijd van de vervulling van alle beloftes die wij ooit tegen onszelf en tegen het Leven hebben gegeven. Nu is de tijd van het realiseren van al onze voornemens, allermooiste dromen en glorieuze projecten die wij ooit hebben bedacht.

Nu is het tijd wanneer het eeuwenlange uitwijken en uitstellen van materialisatie van onze levensdroom, van ons levensroeping niet meer mogelijk is!

De tijd is rijp voor de ziel om naar voren te stappen en haar voetsporen in de Materie achter zich te laten.

"Look at a day when you are supremely satisfied at the end. It's not a day when you lounge around doing nothing; it's when you've had everything to do, and you've done it."

Het is veel beter om misstappen te maken dan nooit met de realisatie van je eigen dromen durven te beginnen. Het is veel beter om beslissingen te nemen die ver van perfectie zijn, dan nooit enige beslissingen te willen nemen. Ieder stap die de ziel onderneemt in de materie heeft voor haar veel meer praktische waarde dan 100 jaar lange meditatie in de sferen van het licht. Dit is waarom de grootste wachtlijsten in de hemel bestaan uit zielen die in de rijen staan voor een nieuwe incarnatie.

Materie is de laagste, maar ook de enige dimensie in de gehele kosmos waar Perfecte Goddelijke Liefde in absoluut niet perfecte vorm zich kan manifesteren. Wees niet bang om je eigen weg in de wereld van materie te banen. De ervaring die jij binnen al die menselijke ellende opdoet is een van de redenen van je bestaan. Wat jij voornamelijk leert in de materie is dat iedere stap die jij maakt een vervolg stap met zich mee zou brengen.

Iedere beslissing die jij neemt heeft een krachtige uitwerking op jezelf en op de buitenwereld. Vergeet niet dat geen stappen en geen beslissingen te willen nemen ook een krachtige uitwerking op de binnen- en buitenwereld heeft! Wees sterker dan de faalangst binnen in je. Neem de beslissing waarvan jij allang weet die te hebben moeten nemen. Weet dat waar jij bang voor bent voornamelijk is wat je hoort te doen in het leven...

Always do what you are afraid of to do!

"If you limit your choices only to what seems possible or reasonable, you disconnect yourself from what you truly want, and all that is left is a compromise."

Er is een weg dat perfect bij je natuur, bij je talenten, bij je innerlijke kern past. De enige manier om je perfecte Pad te bewandelen is door een concrete stap te nemen. De Tijd van Materialisatie laat je zien dat het Pad van je dromen in feiten een zeer praktische weg naar de Goddelijke Wereld is. Jij bereikt de hogere dimensies van het Licht alleen door je eigen weg met de wegen van de vele andere mensen in de praktische Goddelijke Liefde te laten smelten. Neem nu nog de juiste beslissing om te handelen!

Become an instrument of Light, spiritual power and healing and hold the balance of light for the earth evolutions!

 

 Bron: spiritueleweg

Voeg toe aan: