Zoeken
 


Uitbraak gevaarlijke EHEC darmbacterie gevolg van fecaliën-jihad?

Laatste wijziging: donderdag 26 mei 2011 om 14:29, 2989 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 26 mei 2011

In Duitsland is er een uitbraak van de levensgevaarlijke EHEC darmbacterie die nierfalen kan veroorzaken. Tientallen mensen zijn al in het ziekenhuis opgenomen met hevige buikklachten, vaak op de intensive care. Drie mensen zijn reeds overleden. Wetenschappers tasten tot nu toe in het duister wat de reden van de plotselinge uitbraak is, al denken sommigen dat de bacterie -behalve in niet goed verhit rundvlees- ook in groente en fruit voorkomt. Er zijn aanwijzingen dat hier een even bizarre als wanstaltige oorzaak voor zou kunnen zijn. In Oostenrijk worden de uit het oosten afkomstige vrouwelijke oogstplukkers inmiddels verplicht gesteld een broek te dragen om een reden, die hier nog niet bekend is. En heeft u al eens van de fecaliën-jihad gehoord?

Al sinds 2008 worden vrouwelijke seizoenplukkers uit Turkije op steeds meer aardbeienplantages in Oostenrijk gedwongen een broek dragen. Reden: de Turkse vrouwen waren gewoon om tijdens het plukken hun behoefte -zowel 'klein' als 'groot'- te doen op en tussen de aardbeienplanten. Aangezien het weren van Turkse vrouwen onmiddellijk een aanklacht wegens 'racisme' en 'discriminatie' zou hebben opgeleverd, werden ze verplicht om tijdens het plukken een broek te dragen.

Kan Oostenrijk op deze manier infecties met de EHEC-darmbacterie (EHEC:   Escherichia Coli) voorkomen? Zeker is dat bepaalde migranten heel andere gewoontes hebben op het gebied van hygiëne als Europeanen. Neem nu de 42 jarige medeburger Sahnou D.. Hij 'verrijkte' de Europese cultuur op een wel heel ongewone manier, namelijk door in supermarkten een mengsel van zijn urine en uitwerpselen op levensmiddelen te smeren. Een uitzonderingsgeval? Nee, absoluut niet.
 
Al drie jaar geleden verschenen de eerste berichten over de buitengewoon onsmakelijke fecaliën-jihad, iets waar inlichtingendiensten al enige jaren voor waarschuwen. In handleidingen van islamitische terreurgroepen troffen ze uitvoerige beschrijvingen aan hoe het voedsel in Westerse landen besmet kan worden met uitwerpselen. Vanzelfsprekend wordt dit feit in de meeste Westerse landen genegeerd omdat het niet politiek correct is en het bepaalde bevolkingsgroepen in een negatief daglicht zou stellen.

In Engeland verkocht een oosterling in zijn winkel 'lekkere' bruine chocoladecakejes - door het personeel bijgemengd met uitwerpselen. Eén van de klanten vond de smaak toch wel wat merkwaardig en nam het cakeje mee naar de gezondheidsdienst. Toen ging alles heel snel. De 'medeburgers' logen aanvankelijk, maar legden uiteindelijk een bekentenis af en kregen een hoge geldboete. Vervolgens nam een andere Arabier de winkel over. Hij beloofde dat hij zou proberen de Europese hygiënische richtlijnen na te leven. (2)
 
Steeds vaker worden er in Europa kiemen van uitwerpselen in door oosterlingen bereid voedsel aangetroffen. In Zwitserland werd vorig jaar een oosterse bakkerij gesloten vanwege ernstige hygiënische tekortkomingen. Zo werd er nergens in het bedrijf papier aangetroffen - noch op de wc, noch voor de handen. Tevens was er geen stromend water om de handen te wassen op het toilet aanwezig. Het deeg voor de broodproducten moet dus met vuile handen zijn gekneed. Levensmiddeleninspecteurs in het kanton Bern zouden jaarlijks tegen diverse vergelijkbare gevallen oplopen.
 
In de beruchte Guantanomo gevangenis hebben gevangenen niet alleen met uitwerpselen naar de Amerikaanse bewakers gegooid, maar hebben daar ook het eten mee besmet. In Dallas, Texas stond een medeburger terecht omdat hij zijn uitwerpselen in de magnetron had gedroogd en daarna in bakkerijen op lekkernijen had verspreid. Zulke berichten halen overigens amper het nieuws om de al eerder genoemde redenen. Maar wie verstandig is kijkt voortaan dubbel zo goed uit waar hij zijn voedsel koopt en wat voor werknemers daar rondlopen.
 
Daarnaast wijzen steeds meer medeburgers uit het oosten desinfecterende middelen af omdat deze alcohol bevatten en dit in de Koran zou worden verboden. Dat moet u goed onthouden, mocht u of één van uw familieleden of vrienden worden getroffen door de EHEC darmbacterie en in een Europees ziekenhuis worden opgenomen en dit weer levend willen verlaten. Voorbeeld: in Groot Brittannië hoeven immigranten met een islamitische en Aziatische achtergrond die in een ziekenhuis werken zich niet langer aan de strenge hygiënische richtlijnen, waarmee infecties worden voorkomen, te houden. Nee, dat is geen grapje, dit is het gevolg van de 'culturele verrijking' die deze mensen met zich meebrengen.
 
Ook bij bezoekjes aan patiënten op de intensive care maken steeds meer Europese ziekenhuizen een uitzondering voor moslims, zodat deze om 'religieuze' redenen niet langer hun handen hoeven te desinfecteren. En dan nog vraagt men zich af hoe het toch komt dat er jaarlijks steeds meer hyperinfecties in ziekenhuizen uitbreken en steeds meer patiënten via de lijkenwagen het gebouw verlaten in plaats van door de voordeur. Over de extra kosten die dit alles met zich meebrengt maakt natuurlijk al helemaal niemand zich ook maar enige zorgen. Tenslotte is onze cultuur maar mooi enorm verrijkt...
 
Zelfs het linkse Duitse blad Der Spiegel schrijft nu dat de EHEC-bacterie kan worden overgedragen door middel van seizoensfruit zoals aardbeien. Opnieuw dus de vraag waarom aardbeienplukkers in Oostenrijk verplicht een broek moeten dragen - is dat vanwege de dieren die tussen de velden zouden rondgrazen en alles onder zouden poepen?
 
Misschien heeft de EHEC-uitbraak wel een totaal andere oorzaak. Desondanks zou het verstandig zijn dat bij het zoeken naar de infectiebron serieus gekeken wordt naar de de fecaliën-jihad en de reden waarom cultuurverrijkende medeburgers op steeds meer buitenlandse aardbeienvelden verplicht worden een broek te dragen - en deze ook aan te houden... (1)


Xander
 
(1) KOPP Online  
(2) Daily Mail


Bron: xandernieuws.punt.nl

Voeg toe aan: