Zoeken
 


De stroom van oneindige energie

Laatste wijziging: vrijdag 22 april 2011 om 12:36, 3057 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 22 april 2011

De wil, de moed, de overgave...

Wij willen allemaal midden in de overweldigende stroom van de levensenergie kunnen staan. Iedereen droomt over een leven waar alles wat hij wil bijna vanzelf tot stand komt. Het is verrukkelijk om in de gigantische stroom van de Rivier des Levens te gaan staan en vervolgens ervaren dat alles wat je in je leven nodig hebt, letterlijk zonder enige moeite naar je toe gaat stromen. Je droombaan, je droomhuis, je droomrelatie, je droomconditie en niet te vergeten je droomsalaris laten zichzelf zonder enige moeite realiseren. Het allereerste wat je nodig hebt om midden in de kosmische stroom van de levensenergie te gaan staat is de moed om in de Rivier des Levens te springen.

Er zijn zoveel mensen in onze omgeving die het geluk te pakken krijgen omdat ze zonder angst en twijfel midden in de oneindige kosmische stroom durven te staan. Deze stroom is een symbool van overvloed, macht, kracht, vrijheid en perfectie. Dit is wat wij allen zoeken.

De intense kracht van de kosmische stroom is absoluut overweldigend. Het vult je leven met energie, die niets of niemand tegen kan houden. De stroom van de levensenergie is allesomvattend. Het neemt bezit van je hele wezen. Het gaat je leven in de nieuwe richting sturen, zonder dat je het in de gaten hebt. Jij wordt in feite een kanaal waar de kosmische energie doorheen kan stromen. Je wordt niets anders dan een instrument van de kosmische perfectie, de gouden pen in de schrijvershand. Jezelf aan de stroom over te kunnen geven is de tweede belangrijkste stap dat de ziel steeds dichter bij voldoening en geluk, rijkdom en succes, vrijheid en zelfexpressie gaat brengen.

Deze stroom laat het kosmische plan in je leven verschijnen. Het activeert de blauwdruk van je missie dat zonder de kosmische stroom voor altijd in je energieveld opgesloten ligt. Je hele leven komt in beweging op het moment dat jij in het midden van de kosmische stroom durft te gaan staan. Je leven wordt nooit meer saai, voorspelbaar of beperkend. De sprankelende energie van de Rivier des Levens overheerst je met de vreugde van een ondeugend kind, die weet dat hij alles in het leven mag uitproberen.

De oneindige levensstroom staat voor ons allemaal klaar. Het nodigt ons uit een ander leven te gaan leiden. Een leven met inhoud, met diepere betekenis. Dit leven begint op het moment dat wij beseffen hoe nutteloos het is om tegen die almachtige stroom van de kosmische energie te vechten. De enige manier om meer kracht, succes en geluk in het leven te ervaren is met de kosmische stroom van de levensenergie samen te gaan werken, met andere woorden één worden met de `flow`.

Het geluk overkomt ons niet. Niemand benadeelt ons in ons doen en laten. Ons geluk is een direct gevolg van onze eigen beslissing: wel of niet met de kosmische Hogere Macht samen te gaan werken en een zichtbaar kanaal van onzichtbare kosmische energie in de materie worden. Onze vrije wil bepaald hoe intens gaan wij het leven beleven: binnen of buiten de overweldigende stroom van de kosmische levensenergie.

Kies jij voor het leven dat midden in de sprankelende stroom van de Rivier des Levens staat, nodig dan het levenslicht uit om je leven opnieuw te gaan vormen. Maak je huis schoon, doe je ramen open, trek kleding met lichte kleuren aan. Laat de donkere kleurentrillingen zoals zwart, bruin en grijs de stroom van de kosmische energie in je aura niet meer blokkeren. Zoek contact met de zon en de zonne-energie op. Stop met twijfelen of je je huidige baan, relatie, hobby, vriendenkring wel of niet moet opgeven. Wees eerlijk tegen jezelf en neem de stap in je leven die jij altijd hebt gewild, maar nooit gedurfd hebt om te zetten.

Neem even een time-out in je werkzaamheden zodat er een nieuwe visie van je toekomst kan ontstaan. Ga op retraite waar jij meer tijd met jezelf en gelijkgestemden doorbrengt en waar je meer naar de verlangens van je ziel leert te luisteren.

Zorg ervoor dat je stem wordt gehoord, dat je zielsbehoeftes bekend worden gemaakt en de creatieve kracht van de zelfexpressie weer op gang zal komen in je leven. Zo wordt je steeds meer naar het midden in de Rivier des Levens getrokken.

Ga werkelijk midden in het leven staan. Deel je energie met anderen. Ga opzoek naar de mensen die op je hulp staan te wachten. Maak contacten met de mensen die jouw levensvisie goed kunnen begrijpen. Breek de vertrouwde routine van je leven door vaker van je dagelijkse routes af te wijken. Verbreed je horizon door nieuwe hobby's uit te proberen. Neem de beslissing om de overbodige oude patronen in je leven te breken. Dit alles zal je onder de stroom van oneindige kosmische energie zetten.

De zuivere intentie van je hart is ontzettend belangrijk om de veranderingen in je leven met succes te kunnen realiseren. Je moet je leven niet in het midden van de kosmische stroom gaan verplaatsten omdat je een beter salaris of een droompartner wil vinden. Wees een zuiver instrument in almachtige hand. Heb de moed om jezelf aan de Hogere Wil over te geven. Je allergrootste geluk en je diepste voldoening ligt in het vervullen van reden van je bestaan - je levensmissie.Bron: novosite.nl

Voeg toe aan: