Zoeken
 


Immuun Systeem In en Uitschakelen ! Neurotransmissie

Laatste wijziging: vrijdag 22 april 2011 om 09:38, 2504 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 22 april 2011

Er heeft afgelopen week een onderzoek plaatsgevonden op de Nederlandse Ice Men ( Wim Hof ) en deze onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat deze man in staat is om bepaalde functies in en uit te schakelen en de onderzoekers staan nog voor een Raadsel hoe dit allemaal kan. De oplossing heb ik al. Ik heb contact gehad met Albert Einstein waar hij in een Channeling heeft laten zien waar de knopjes zitten in ons lichaam om deze functies zelf te besturen, je moet alleen weten waar zij te vinden zijn en hoe ze werken. Welkom in de wereld van de Neurotransmissie !


Immuun Systeem Uitschakelen !

 Maanden heb ik gewacht om met deze informatie naar buiten te komen, ik wist dat het ergens goed voor zou zijn en gister avond kreeg ik groen licht nadat ik het nieuws heb gezien over het onderzoek naar de Ice men door het Radboud ziekenhuis. Ze staan allemaal voor een raadsel, terwijl ik als nuchtere hollandse meid, even precies weet waar zij naar op zoek zijn en heb geen cursus gevolgd om dit te weten, maar een channeling gedaan met Albert Einstein die deze theorie al heel erg lang geleden bedacht heeft. Hij vertelde mij dat zijn theorie afgedaan werd als iets doms en geks maar dat deze snel terug zou keren onder de mensheid.

Het werken met Neurotransmissieknopjes (zegt Dhr Einstein ) is voor de mensheid een nieuw begin aan de fase van zelfgenezing en healing. Aangezien ze de idiote plannen door willen zetten om verse kruiden teelt te verbieden onder de mensheid komt deze theorie misschien juist NU naar buiten om jullie de kans te geven nog steeds niet afhankelijk te zijn van de farmaceutische industrie. Want dat is waar de staat naar toe wil, controle over mensen, planten en dieren en ons wijsmaken dat we geen andere keus hebben om over te gaan op chemische medicatie, voedsel en andere vreemde dingen.

Omdat de staat ons steeds meer dingen af wil nemen en controle wil houden over ons leven en nu zelfs ons eten en de medicatie zeggen ze Boven. Zij nemen iets af, jullie krijgen iets terug. Een kennis en een wijsheid wat geen geld kost. is dat nou even jammer voor de mensen met kennis die er een materie van willen maken. Wij kunnen meer met ons lichaam dan wij beseffen en dat zal nu steeds meer stapje voor stapje naar buiten komen.

Als er iemand blij is dat deze kennis nu weer naar voren komt dan is het ons Alberto Einstein wel, toen ik met hem in de channeling zat vond ik het een raar verhaal maar ergens ook wel logica, had er nog nooit van gehoord ik ken heel de naam neurotransmissie niet tot op die bewuste channeling. Zijn wijsheid komt weer tot leven en ze hebben weinig keus om te vermelden dat deze wijsheid al eerder ontdekt is door Albert zelf en dat deze weggezet is al idioot en dom...we will see !

Werking van Neurotransmissies !

 

 

Zoals Albert het aan mij heeft uitgelegd zijn neurotransmissies een soort van knopjes in de hersenen die je aan en uit kan zetten. Dat kan helpen voor allerlei problemen, zoals je immuun systeem regelen, maar ook het knopje van depressie zit daar, en de knop van de eetstoornis en andere stoornissen die een mens kan doorleven. We hebben het eigenlijk allemaal zelf in de hand verteld Albert. Als wij weten waar die kleine knopjes zitten en hoe wij die kunnen bereiken dan kunnen wij onszelf vaak beter maken zonder enig gebruik van medicatie!

Hoe vet is dat dan. Het is de bedoeling dat wij meer zelfonderzoek gaan doen naar ons menselijk lichaam, de krachten ervan en de energie om ons heen. We moeten een balans zien te vinden waardoor wij allemaal weten hoe we totale controle kunnen krijgen over lichaam en geest, Het is een samenwerking, de ziel werkt samen met het lichaam wat eraan gekoppeld zit.

Je kan dit vergelijken met een computergestuurd iets, wij bedienen met deze kennis onze knopjes in de hersenen die de rest van ons lichaam aansturen. Als deze ontregeld zijn of niet in balans dan zal je lichaam net als een computer vastlopen en als die vastgelopen is zal die gereset moeten worden en je harde schijf zal behandeld moeten worden. Deze harde schijf wordt dan behandeld met het medicijn antidepressiva, deze heeft ook een zware werking op de neurotransmissie en die schakelt knopjes aan en uit, alleen deze werkt niet goed samen met de ziel en de energie, ipv dat we beter worden gooien we er een nep patroon in waardoor wij totaal ontregeld worden en het zal maanden duren voordat je lichaam en geest hier weer van hersteld is.

Ik ( en Albert ) kijken uit naar de aankomende resultaten van dit onderzoek, daarnaast vind ik het grappig dat dat Radboud voor een raadsel staat terwijl dit al jaren terug uitgevonden is, en dan is natuurlijk nog de vraag wie met deze uitvinding wegloopt, dat vraagt Albert zich dus ook af. We zullen zien wat er van gaat komen, of ze deze wijsheid vrij geven of dat ze er weer geld uit willen halen want zo zit de wereld in elkaar.

Het is geen toeval dat dit gebeurt het is een mooi cadeau een geschenk aan de mensheid zodat wij niet meer zoveel afhankelijk zijn van het chemische bestaan en de kansloze artsen en ziekenhuizen.

Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid toe !

Liefs Mystica

 

 Bron: geesteninhuis.nl

Voeg toe aan: