Zoeken
 


Japanese Nuclear Reactor Intention (by Adam DreamHealer) - Visualisatie voor Japan

Laatste wijziging: maandag 21 maart 2011 om 13:31, 2532 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 21 maart 2011

Dit is een actie waarbij wereldwijd op ieder moment van de dag door vele miljoenen mensen een visualisatie wordt neergezet waarbij de kernreactoren afgekoeld worden. Een hele positieve benadering dus om deel te nemen aan hoe jij als onderdeel van de bron van alles dat is, met je goddelijke vermogens  samen met miljoenen mensen een positieve werkelijkheid mag vormen. Bekijk de YouTube video die jou helpt bij de visualisatie om de kernreactoren af te koelen. Dit bericht komt van Amara die deze mail wereldwijd verspreid, dus ik stel voor dat jij dat ook doet op je website, hyves, facebook, twitter etcetera. Geloof in de kracht van visualisatie met miljoenen mensen, dit is een krachtig concept.

Lieve vrienden en familie,

In plaats van alleen naar de verwoesting die is opgetreden sinds de aardbeving in Japan te kijken, wil ik je vragen om ons concentreren op de oplossing. Een manier om dit te kunnen doen is door middel van visualisatie. Het kan dingen veranderen. Ik herinner me toen de Berlijnse Muur viel. Velen van ons zeiden. "Ja, we zijn daar een deel van, want we hebben d.m.v. visualisatie de vrijheid van alle mensen in Oost-Berlijn gevisualiseerd". We kunnen dat nu weer doen in Japan. Ik heb  een video bijgevoegd en boodschap. Ik hoop dat door deze visualisatie en bidden dat dit een positieve uitkomst bied.  Er is een manier voor ons om onszelf en de wereld te veranderen. Denk positieve gedachten en visualiseer wat we willen zien in deze wereld.

Zegeningen en liefde voor al mijn familie, vrienden en broers en zussen in Japan.


Utube video en boodschap van Adam Dream Healer - We hebben allemaal onze energieën te richten op de Japanse nucleaire reactoren die recentelijk problemen hebben ontwikkeld  na de aardbeving. Dit vormt een potentiële bedreiging voor al het leven op Moeder Aarde.
Uw deelname aan deze visualisatie is een manier om bij te dragen tot een veilige oplossing voor deze hachelijke situatie en zo een positieve oplossing te creëren. Visualiseren dat het water  in de reactor wordt gepompt. Zie de staven en reactoren volledig ondergedompeld in dit koele water. Weet dat de koeling in een gesloten systeem zit.Bron: free-spirit-insight

Voeg toe aan: