Zoeken
 


De Buitenaardse missie op Aarde

Laatste wijziging: woensdag 9 maart 2011 om 15:55, 4493 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 9 maart 2011

Definitie van een Buitenaardse

Voordat ik begin met het vertellen over de Buitenaardse missie aan de Aarde is het van belang dat ik het verschil uitleg tussen een Buitenaardse en een alien. Een Buitenaardse is geen alien. Een Buitenaardse is een verantwoordelijke kosmische burger welke leeft volgens de kosmische wetten van het universum. Een Buitenaardse is “Service to Others” ingesteld en niet “Service to Self”, de mentaliteit die momenteel het meest vertegenwoordigt is op deze planeet. Een alien is een individu die deze wetten negeert en energie put uit haat en angst. Mensen die een alien invasie op Aarde vrezen, hoeven dus niet te vrezen. Deze alien invasie heeft lange tijd geleden namelijk al plaats gevonden. De reddingsmissie waar ik het over heb is dus Buitenaards van oorsprong.

De Missie

De missie is begonnen door de roep van de planeet Aarde. De Aarde vond zo’n duizend jaar geleden dat het tijd was om te ascenderen van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Deze roep werd beantwoord door de Alliantie van krachten van het Licht. Je kan deze organisatie zien als een soort van Galactische samenwerking van verlichte wezens uit alle uithoeken van het universum. Zij hebben als specifieke taak het begeleiden en helpen van planeten naar een hogere dimensie. Dit proces wordt ook wel transmutatie genoemd. In het geval van de planeet Aarde begon dit proces dus ongeveer duizend jaar geleden. De Alliantie heeft vele verschillende divisies met elk ook weer haar specifieke taken. De eerste duizend jaar waren nodig om de Aarde klaar te maken voor de transmutatie, Dit proces kwam voornamelijk van buiten de planeet af. Pas na de tweede wereldoorlog was de Aarde klaar voor de tweede fase van het proces. De Buitenaardse missie op de Aarde.

Incarnatie

Na het Manhattan Project, de ontdekking van nucleaire wapens, werd de roep van de Aarde dusdanig groot dat de eerste verlichte wezens besloten te incarneren op de Aarde. Dit proces is nodig omdat een kosmische wet zegt dat niemand het recht heeft om de manier van doen en denken van een planeet in discussie te stellen voordat diegene die manier van doen en denken zelf heeft beleefd. Door middel van incarnatie wordt een Buitenaardse heel makkelijk vanzelf een Aardling. Als klein kind kan er nog wel eens een fantasie of herinnering aan een andere dimensie of wereld naar boven komen. Maar als de ouders dit soort rarigheden er niet al snel uitkrijgen, want voor fantasieën is op deze disfunctionele planeet namelijk geen enkele ruimte, doet het schoolsysteem het wel. Zo komt het dus dat een Buitenaardse ziel in de loop van zijn leven zichzelf automatisch aanpast aan de disfunctionele manier van doen en denken van deze planeet. De Buitenaardse ziel heeft op een gegeven moment het idee op en top Aardling te zijn. Hij of zij zal een gewone Aardse baan hebben, waarschijnlijk een van de disfunctionele religies aanhangen en zal zich totaal aangepast hebben aan het slavensyteem van een op angst gebaseerde samenleving. Dit kan niet anders, want anders zou een Buitenaardse al lang en breed zijn opgemerkt en vervolgt worden. Want dat doet een op angst gebaseerde bevolking met disfunctionele denkbeelden op een disfunctionele planeet namelijk met “andersdenkenden”. Tevens is het dus nodig om al deze disfunctionele manieren en denkwijzen volledig te begrijpen, dan pas kan je ze namelijk veranderen.

Ontwaken

De ontwakening van een Buitenaardse mens geschiedt op een van te voren vastgesteld moment, wat opgeslagen zit in het DNA. Op het moment van ontwaken voelt de Buitenaardse ziel zich dus op en top Aardling. Dit moment van ontwaken kan pijnlijk maar snel zijn. Pijnlijk kan het zijn omdat je in een klap al je zorgvuldig opgebouwde disfunctionele Aardse maniertjes, gewoontes en denkwijzen kwijtraakt. Niets is namelijk wat het is op deze disfunctionele planeet. En waarschijnlijk zul je enorm gehecht zijn aan een of meer van deze disfunctionele Aardse gewoontes, zoals materialisme en hebzucht.
Snel zal het gaan omdat je al heel snel zult herinneren wat je hier werkelijk kwam doen op deze planeet. Herinneren is namelijk het sleutelwoord bij deze ontwakening en deze herinneringen zitten allemaal opgesloten binnen jezelf. Het enige wat je hoeft te doen is informatie zoeken en je gevoel daarbij te volgen. Je zal de waarheid kunnen voelen en andere betere denkwijzen gaan aanhangen, al het disfunctionele zal je al snel gaan vervelen en behoort niet langer meer tot je werkelijkheid. Je verandert je eigen realiteit en daardoor kom je automatisch bij de volgende fase uit.

Het ontmantelen en veranderen van een disfunctionele planeet met disfunctionele patronen

Nu de Buitenaardse niet langer meer een Aardling is, en dus niet meer gelimiteerd wordt door al de disfunctionele patronen die heersen op deze planeet, kan begonnen worden met het helpen bij de transmutatie van de planeet Aarde naar de vijfde dimensie.
Hoe je dit doet is voor een ieder anders. Elk lid van de Buitenaardse missie aan de Aarde heeft zijn of haar eigen specifieke kwaliteiten en gaven die nodig zijn bij deze transmutatie. Volg in deze je gevoel en je komt al snel bij je werkelijke doel hier op Aarde uit.
Sommige zijn goed in het onderwijzen en mentoren van mensen, anderen bedenken nieuwe wel functionerende systemen en technieken, weer anderen kunnen makkelijk websites maken. Zo heeft iedere Buitenaardse ziel zijn of haar aandeel in deze missie.
Op deze manier treedt het beroemde sneeuwbaleffect dus weer op. Langzaam aan zullen de Aardse mensen, die dit willen, andere denkwijzen opdoen en zullen hun vibraties hierdoor worden verhoogt. Zo zal  de planeet Aarde en degenen die ook hiervoor kiezen transmuteren van de derde naar de vijfde dimensie. Dit proces noemen we ook wel het verhogen van het Licht op Aarde.

Verschillende generaties Buitenaardsen op de Aarde

Het is tevens belangrijk om te weten dat er drie generaties Buitenaardsen op de Aarde zijn momenteel.
De eerst generatie kwam vlak na het Manhattan Project op Aarde en hadden het erg moeilijk op deze disfunctionele planeet waar op dat moment angst haar “finest moment” beleefde ten tijde van de bombardementen met atoombommen op Hirosjima en Nagasaki. Deze eerste generatie had als taak om de energie op Aarde positief te veranderen. Deze generatie kwam tot wasdom in de jaren ‘60, en brachten ons o.a. de `Flower Power`cultuur. Deze generatie waren dus de grondleggers van de missie op de Aarde.
De tweede generatie begon in de jaren ´90 te ontwaken. Zij zijn het die ons al de nieuwe denkwijzen en informatie brachten die nodig zijn tijdens de transmutatie naar de vijfde dimensie. Zij zorgden er ook mede voor dat de derde generatie zijn werk kon gaan doen. De nieuwe denkbeelden en wel functionerende patronen werden immers door hen geplant in het collectieve bewustzijn op Aarde.
De derde generatie is de generatie waarvan ik zelf ook deel uitmaak, de Starseed generatie. Deze generatie voert de laatste stap uit van de Buitenaardse missie op de Aarde. Zij zijn het die de nieuwe denkwijzen en patronen gaan implementeren. Deze generatie begon de afgelopen jaren stilletjes te ontwaken en begint op dit moment steeds massaler te ontwaken, net op tijd om de mensen te ondersteunen als hun disfunctionele wereldje snel onder hun voeten begint weg te vallen.

Valkuilen en tips tijdens de missie

De Aarde is een planeet van de vrije wil en als lid van deze Buitenaardse missie heb je, je daar ook aan te houden. Als brenger van het Licht dien je uit te kijken dat je niet te over enthousiast wordt als je begint te ontwaken. Het is begrijpelijk dat de nieuwe, veel mooiere werkelijkheid, zo overdonderd is dat je niet kan wachten om het aan iedereen te vertellen. Doe dit met grote zorg. Lang niet iedereen, op dit moment nog vrijwel niemand, op deze disfunctionele planeet is al zover om de waarheid te horen. Ze zitten veel te vast in het overleving mechanisme van angst om te begrijpen waar je het over hebt. Ook zijn er velen die gewoonweg niet willen horen en weten. Zij willen gewoon een slaaf blijven en een gelimiteerd leven lijden. Deze mensen zullen waarschijnlijk nooit willen veranderen en mogen verder gaan op een andere disfunctionele planeet met disfunctionele patronen waar ze gelimiteerd en in angst verder mogen gaan met leven. De planeet Aarde heeft namelijk gekozen om te transmuteren, niet iedereen hoeft mee naar de nieuwe realiteit. Ook bij transmutatie geldt vrije wil.
Je gevoel verteld je wanneer iemand klaar is om meer te horen, volg altijd je gevoel in deze. Wacht dus tot iemand klaar is voor jouw realiteit.
Als je behoefte hebt aan informatie tijdens de missie kan je altijd ten rade gaan binnen jezelf. Alle leden van de missie worden namelijk voorzien van steun vanuit “Mission Control”. Deze groep van verlichte wezens zitten in de controle kamer van deze missie en zijn daar in gespecialiseerd.  Ze monitoren elk lid van de missie uitvoerig en voeden deze op gepaste momenten met nieuwe aanwijzingen of informatie, specifiek voor diegene zijn missie. Door binnen jezelf naar antwoorden te zoeken kan je deze informatie als een soort download ontvangen.

De vierde dimensie

Pas op met wezens die zich ophouden in de vierde dimensie. De vierde dimensie passeren we als we van de derde naar de vijfde dimensie transmuteren. De vierde dimensie is de schaduw dimensie van de derde dimensie. In de vierde dimensie houden veel zielen zich op die de weg naar het licht niet hebben kunnen vinden, denk hierbij aan geesten en dat soort rare entiteiten. Je kan het een beetje vergelijken met de bar uit de Star Wars serie. Deze entiteiten hebben er problemen mee dat de planeet naar de vijfde dimensie transmuteert, ze kunnen het echter niet stoppen. Mocht je `last`krijgen van zo´n soort entiteit dan heb je als lid van deze missie een gave om deze entiteit te begeleiden naar het licht. Visualiseer in zo´n geval dat de entiteit naar het licht toe wordt gebracht en deze zal verdwijnen. In gevallen van nood kan je altijd een beroep doen op de “Special Forces” van deze missie. Normaal gesproken mag er niet ingegrepen worden op de Aarde, echter als een lid van de missie (welke er in geslaagd is om een echte Aardling te worden) in nood is zal er wel ingegrepen worden.

Positief blijven

Het allerbelangrijkste aspect van de missie is blijf ten alle tijden positief. Alleen door positief te blijven ben je niet vatbaar voor de angst en haat die nog steeds heersen op deze disfunctionele planeet. Je hebt er niets aan om mee te gaan in “Doom en Gloom” verhalen. Deze verhalen zijn ingegeven door op angst gebaseerde ideeën en helpen niet het bewustzijn te verhogen. In de vijfde dimensie is namelijk geen ruimte meer voor angst, angst is al tijden geleden overleden. Je kan het vergelijken met het “Kip zonder Kop” effect. De kop van angst is al een tijdje geleden eraf gehakt op deze planeet, het is het lichaam wat nu nog even verder strompelt. Over niet al te lange tijd is ook het lichaam van angst voorgoed dood en van deze planeet verdwenen en zal de transmutatie naar de positieve vijfde dimensie pas echt gaan beginnen.
Dan gaat gebeuren waar moedertje Aarde lange tijd geleden om heeft gevraagd en waar de Aardse mens lange tijd op heeft moeten wachten:  een nieuwe positieve manier van denken en doen, het herinneren van allerlei vergeten gaven voor alle mensen, een hernieuwde kennismaking met haar Buitenaardse familie en geen ziekte en armoede meer op de Aarde. Gevolgd door de overgang naar de vijfde dimensie. Als je daar niet positief van wordt dan weet ik het ook niet meer!  
 
Mocht je jezelf herkennen in dit verhaal en meer informatie willen over de missie dan kan je me altijd bereiken via de mail of anderzijds. Ikzelf heb heel veel herkenning en inspiratie voor dit artikel opgedaan via het boek “E.T. 101:The Cosmic Instruction Manual: An Emergency Remedial Edition”. Ik raadt een ieder, die zichzelf als lid van deze missie herkent, aan om het boek te bestellen. Dit kan je doen via de site van de auteur, waardoor je haar werk ondersteunt: http://www.et101.net/index.html Ook is het boek op Amazon.com te vinden.

Micky
28-8-2010
Micky@indigorevolution.nl

attentie: aquariusage.comBron: indigorevolution.nl

Voeg toe aan: