Zoeken
 


Het Universum kent geen Nee

Laatste wijziging: woensdag 23 februari 2011 om 15:51, 3607 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 23 februari 2011

Eigenlijk is het allemaal heel simpel. Zó simpel dat er maar een paar woorden nodig zijn om het allemaal samen te vatten:

            ‘What we resist, persists.’ en ‘What we fight, we become.’

Kortom; datgene waar je je aandacht op richt, wordt sterker. Zoals bijvoorbeeld in ‘The Secret’ wordt beschreven. Je creëert je realiteit door je eigen gedachten.

Ik hoor veel mensen spreken over ascentie en dat het goed is om je gedachten te richten op een prachtige toekomst. Ongeacht of je gelooft in ‘ascentie’, is het een aardige richtlijn. Dat betekent namelijk OOK dat het misschien niet zo handig is om je aandacht te richten op alle waanzin die hier op de wereld momenteel aan de gang is. Dat weten we nu wel, toch?

Wat mij met name van ‘The Secret’ is bijgebleven, is niet de kritiek die het boek kreeg vanwege het visualiseren van materialistische zaken die het eigenbelang dienen. Het was het zinnetje; ‘Het Universum kent geen ‘Nee’.

- Ik wil geen JORIS D.
-
Ik wil geen POLITIESTAAT
-
Ik wil geen FEMA KAMPEN
-
Ik wil geen CORRUPTE BANKEN
-
Ik wil geen NEW WORLD ORDER

Wat hoort het Universum dus? Juist ja;

DAT WILLEN WIJ!!! niet

Het Universum kent geen ‘Nee’. Laat het maar even rustig tot je doordringen.

Dat is namelijk goed nieuws. Doe mij maar vrede op aarde, lachende mensen, vrijheid, geluk voor iedereen, gezondheid en liefde.

Informatie verspreiden over chemtrails, zorgt er niet voor dat ze verdwijnen. Het zorgt ervoor dat het meer en meer een plaats krijgt in het collectieve bewustzijn waar het woede en angst kan aanwakkeren. Natuurlijk is het goed om mensen aan het denken te zetten over waarom de wereld is zoals hij is en waarom er miljarden gespendeerd worden om de zakken te vullen van en paar mensen die absoluut niet het beste met ons voor hebben.

Maar wanneer we ervoor kiezen alleen maar bezig te zijn onze tijd en aandacht te gebruiken om met onze vinger te wijzen naar wat er allemaal niet deugt, levert dit geen energie van liefde en dankbaarheid op. De energie die we juist zo hard nodig hebben om een staat van bewustzijn te creëren waarin prachtige, creatieve ideeën gevormd kunnen worden die daadwerkelijk de wereld kunnen verbeteren.

Wees dus zeer aandachtig en alert als het gaat om je gedachten. Waar richt je je op? Neem af en toe een moment van stilte waarin je alleen bent met je gedachten en luister eens naar je eigen hart.  Bron: verbeterdewereld

Voeg toe aan: