Zoeken
 


Mijn boodschap aan de mensheid‏ (Deel III)

Laatste wijziging: zondag 13 februari 2011 om 19:23, 2449 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 13 februari 2011

(Een kristalkind over ascentie)
Door: Jessica Schab
(Vertaald door: Suzanne)


Steeds wanneer er een ramp plaatsvindt - zoals bijvoorbeeld op 9 september 2001 - is de onmiddellijke reactie van mensen: 'O mijn God! Wat gaan ZIJ eraan doen!' We geven grotendeels onze kracht uit handen aan mensen die niet het beste met ons voor hebben. Zouden we dan eigenlijk nog verbaasd moeten zijn over het feit dat de media gebruikt wordt om ons te laten denken in 'probleem - reactie - oplossing' met als gevolg dat de belastingen verhoogd worden en er meer beveiliging wordt ingezet ten koste van onze vrijheid waarbij we een dieet van constante angst krijgen voorgeschoteld? Zou dit het geval kunnen zijn omdat we geconditioneerd zijn niet voor onszelf te denken? Nooit zeggen we: 'O mijn God! Wat gaan wij, de mensen - wat ga IK - eraan doen?'

Ik heb een vraag: Hoe erg moet het nog worden voordat wij, de mensen, het vuur gaan voelen dat onder onze kont wordt aangestoken en eindelijk iets gaan doen? Hoeveel ondankbare banen moeten we accepteren voordat we in actie komen? Hoeveel problemen, moeilijkheden, pijn, lijden en ziektes moeten we nog ervaren? Waar wachten we precies op? Geloven we echt dat we nergens voor deugen en geen macht hebben? Wat is er aan de hand met alle mensen op dit moment waardoor we ervan overtuigd geraakt zijn dat we nutteloze stukjes kool zijn die aan extreme druk en hitte worden blootgesteld?

Het is pure alchemie, vrienden! Wij zijn de zaden van potentieel! En om te groeien, hebben we verdomd goede mest nodig! Ofwel: stront die over ons uitgestort wordt. De Illuminati heeft goed werk verricht. Ik zou daarom zeggen: Hou van je shit want jullie groeien allemaal uit tot Schoonheid en Goddelijkheid die het begrip te boven gaat. Wat gebeurt er met kool wanneer deze aan omstandigheden van extreme druk en hitte wordt blootgesteld? Ben je er al achter? Juist, het wordt een diamant! Jij wordt die diamant! Jij, en iedereen van jullie, bevindt zich in het proces van wording waarin je je zult gaan herinneren wie je bent, zo schitterend en fantastisch dat het het verstand te boven gaat! Het is alsof ons bewustzijn een ijsklontje is en de hitte de Illuminati die ons bewustzijn ontdooit tot een vloeibare vorm. Nu we allemaal drijven, en andere bewuste delen van onszelf gewaarworden, is het vuur nog steeds onder ons om ons van solide naar vloeibaar tot gas te transformeren.

Klinkt dat niet een beetje als ascentie? Zoals het uitstijgen boven al deze chaos wanneer we dit onder ogen zien en leren er op een liefhebbende manier mee om te gaan? De Illuminati staat ons enorm bij in dit proces. Ik vraag me af of de gezegdes 'Heb de doorn evenveel lief als de roos' en 'Heb je vijanden lief' hiervandaan komen... We weten nu tenminste waarom dat zo is; omdat ze allemaal delen van onszelf zijn. Verandering... O , we houden niet van de verandering! We reageren erop door te vechten en er bang voor te zijn. En we zijn altijd bang voor datgene wat we niet begrijpen. Het is zoals het leven doorbrengen in een donkere kamer. Waarom doen we niet gewoon het licht aan om te zien wat er nou eigenlijk zo eng is?

De tijd is aangebroken om al onze angsten onder ogen te zien en we kunnen nergens naartoe vluchten of ons verbergen zoals we in het verleden hebben gedaan toen ze onderop de stapel lagen van 'nog te doen' of 'nog af te handelen'. Maar we hebben dit zo lang gedaan dat het nu weer bovenop geraakt is. Het is uit het onderbewustzijn en terug in onze bewuste realiteit. Hoe kun je trouwens wegrennen of je verbergen voor jezelf en je geliefden die steeds weer terugkomen op je shit? Wat ga je doen met alle mensen met wie je niet overweg kunt en die slechts een spiegelreflectie zijn van jezelf; van wat je niet wil zien of toegeven? Het is dus tijd om om te gaan met deze zaken die nu zo aanwezig zijn in onze realiteit. Maar maak je geen zorgen. We zijn hier klaar voor. En we kunnen hier absoluut mee omgaan.

Herinner jezelf eraan dat ons niets gegeven wordt dat we niet kunnen hanteren. Als ons leven bijzonder uitdagend is - wat het is - dan moeten we wel meesters zijn. Je hebt niet voor niets die 500 biljoen spermacellen verslagen! Die race heb je gewonnen. Er is duidelijk iets heel belangrijks wat je hier kwam doen. Maar wat is het? Waarom zou iemand die bij zijn volle verstand is op deze gestoorde, verwarrende en schitterende planeet willen zijn en vooral in deze tijd? Kan het zo zijn dat je hier wilde zijn om getuige te kunnen zijn van de verschuiving in bewustzijn? Je zou dit vergeten kunnen zijn maar je onderbewustzijn absoluut niet.

Uit:                             'My Message to Humanity'

Gepubliceerd op:        http://verbeterdewereld.wordpress.com/

 

Noot redactie:

Zie ook:

Mijn boodschap aan de mensheid (introductie)

Mijn boodschap aan de mensheid (Deel I)

Mijn boodschap aan de mensheid (Deel II)Bron: verbeterdewereld

Voeg toe aan: