Zoeken
 


Chemicaliën in voedsel toegevoegd

Laatste wijziging: zondag 6 februari 2011 om 01:00, 2659 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 6 februari 2011

Men schat dat tenminste 2000 chemicaliën toegevoegd worden aan voedsel dat door voedselfabrikanten op de markt wordt gebracht. Nog eens 1500 komen in voedsel terecht tengevolge van de bereidingswijze en de verpakking. Gemakkelijk te bereiden maaltijden, bevroren voedsel en ander gemakkelijk voedsel zijn volgens voedselexperts sterk afhankelijk van chemische additieven.

De vice-president van de General Foods Corporation zei: “Het is mij bijna onmogelijk me voor te stellen in alle behoeften van een land als het onze te voorzien zonder daarbij gebruik te maken van voedseladditieven.”

Critici hebben bezwaar tegen de chemische additieven omdat bij proeven op dieren gebleken is dat sommige additieven een schadelijke werking hebben op het hart, de lever en de hersenen.

De lijst van chemicaliën die door het ministerie voor voedsel en geneesmiddelen verboden zijn vanwege mogelijke risico’s voor de gezondheid, neemt gestadig toe.

Bron: nieuwslog.nl

Noot redactie:

Zie ook :

Food Additives to Avoid 

Echter hier wil ik even een noot maken gezien je van die mensen hebt die met een e-nummer boekje in de winkel lopen en alles maar vermijden en daar een fulltime baan van maken.

De tijd is afgelopen dat we ons ziek laten maken door (externe) oorzaken die buiten ons plaats vinden. De tijd is hier en nu om bewust te worden van de krachten die schuilen in de mensen, in jezelf. Wees bewust dat jij en jij alleen de veroorzaker bent. Jij staat het toe! De mens is in staat om te zuiveren en te healen, liefde kan transformeren. Dus aub, ga in je kracht staan, wordt meester over je eigen gezondheid. 

Dus hup nu snel naar de macdonald of pak iets wat je lekker vindt en toch e-nummers bevat. Zuiver het eten bijvoorbeeld met je handen, zeg in gedachte of hardop dat het eten je lichaam zal voeden, het energie en kracht zal geven. Het maakt op zich niet uit wat je doet als de intentie er maar in zit, dat het je lichaam positief ten goede komt! De vorm zal zich vanzelf kenbaar maken, geen mens is hetzelfde dus de "ritueel" zal verschillend zijn. Hoe vaker en bewuster je het doet des te sterker je wordt in deze zuivering c.q. transformatie. Je zult merken dat je het op een gegeven moment automatisch doet en er geen omkijken meer naar hebt. Misschien doe je bepaalde dingen al automatisch zonder dat je het weet, wie slaat zijn handen wel eens om zijn glas drinken? hierdoor breng je de inhoudt naar een positieve trilling die op dat moment goed is voor je lichaam. Verdiep je er maar eens in zou ik zeggen. Maar laat je toch niet langer ziek maken of praten!

Zet je intentie niet in het ziek maken van of door....Als jij denkt/gelooft dat iets ongezond is dan zal het dat ook worden voor jou. Zet je constant de intentie of je overtuiging in de angst van e-nummers dan zal die verbinding alleen maar groeien. Energie wat je voedt dat groeit!

Nou ga heen en eet (bewust) !Voeg toe aan: