Zoeken
 


Transformatie door Lichtwerkers

Laatste wijziging: zaterdag 7 maart 2009 om 11:16, 2625 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 7 maart 2009

Liefde onvoorwaardelijk, niet met voorwaarden. Liefde gevend, uitdelend en verbindend. Want verbinding in het leven is het verbinden aan het leven zelf. Daar waar de mens zich niet verbind aan het leven zal er geen leven mogelijk zijn. Verbinding vanuit het hart is wat van de mensheid gevraagd wordt.

Het aanwezig zijn in Liefde en Licht in het leven van de mens.

Geboorte en dood

Twee ogenschijnlijk uit elkaar lopende lijnen maar steeds gebundeld vanuit hetzelfde. Want daar waar de mens bereid is te sterven zal iets nieuws geboren kunnen worden. Daar waar geboorte werkelijk doorgang vindt zal de mens in staat zijn een stuk bewustzijn opnieuw te gaan kennen.

Geboorte en dood. Afscheid nemen en welkom heten. Afscheid nemen is een heel belangrijk gegeven .Want het is het afscheid nemen van dat wat reeds gekend is en het is het welkom heten van dát wat gekend wil worden in u.

Wanneer de mens ziet dat er een collectief heimwee is ontstaan naar de geboorte van Jezus, dat daardoor steeds de afwezigheid van Licht in de mens voelbaar is geweest en dat ook voelbaar is geweest dat lijden is ontstaan door de afwezigheid van Liefde en toch is dát wat de boodschap is.

Het aanwezig zijn in Liefde en Licht in het leven van de mens. Wanneer de mens weer begrijpt dat deze twee pijlers in het leven zelf het leven maken, is daar nooit meer de afwezigheid maar is daar altijd de aanwezigheid in deze twee stromen van bestaan. Maar het bestaansrecht van de mens is opgeslokt door het leven van iedere dag, van ieder jaar, van iedere eeuw.

De mens heeft moeten leren en de mens heeft getracht via lijden te leren wat de boodschap was. Want het lijden is vertaald op basis van kruisiging en de mens heeft de vertaling plaats laten vinden in een eigen kruisiging in het leven. En nu, op het punt van NU in groei en evolutie van de mensheid is dat hetgene waar afscheid van genomen kan worden.

Afscheid nemen van het lijden, welkom heten het Weten, volgend de roep van de Ziel, de roep van het hart en daar waar de roep van het hart erkend en gehoord wil worden zal de mens andere stappen in het leven kunnen zetten, zal de mens anders gaan zien en zal de mens anders ervaren.

Een grote collectieve groep op uw aarde is een groep mensen die het Licht reeds heeft erkend. Niet als iets wat buiten hem of haar plaatsvond maar het wezenlijke Licht in het eigen zijn heeft ontmoet. En deze groep mensen heeft begrepen dat het Licht de verbinding maakt met de onvoorwaardelijke Liefde van het hart.

Deze groep mensen zijn de werkers op uw aarde die op dit punt van evolutie worden uitgenodigd hun collectieve daadkracht werkelijk vorm te geven vanuit de pijlers van Licht en Liefde. Want het is uw aarde die dit nodig heeft en het is uw aarde die deze mensen uitnodigt datgene werkelijk in de vorm te brengen wat de boodschap was, de boodschap van verspreiding van Liefde, de boodschap van verspreiding van Licht.

Niet als verhaal maar als een werkelijk daadkrachtig gegeven in het leven van alledag. De mens die dít begrepen heeft is de mens die dit leeft, is de mens die dit bewustzijn zodanig in zichzelf verankerd heeft dat deze mens Weet en Is en daardoor verspreid en verspreid en verspreid. De mens die dit heeft ontdekt en die dit werkelijk heeft geintegreerd in het leven is de mens die aanraakt.

Is de mens die zo diep aanraakt dat daardoor het collectief onderbewustzijn van uw mensheid werkelijk tot een transformatie zal kunnen komen, tot heling zal kunnen komen. Want heling is hetgene wat uw aarde nodig heeft, heling op vele manieren in vele facetten. Heling kan alleen plaatsvinden daar waar gezien wordt waar wonden zijn, daar waar gezien wordt waar Liefde werkelijk ingezet kan worden.

Liefde onvoorwaardelijk, niet met voorwaarden. Liefde gevend, uitdelend en verbindend. Want verbinding in het leven is het verbinden aan het leven zelf.

Daar waar de mens zich niet verbind aan het leven zal er geen leven mogelijk zijn. Verbinding vanuit het hart is wat van de mensheid gevraagd wordt.

Verbinding zodanig vanuit het heldere Bewustzijn en het helder durven weten van de verantwoordelijkheid als drager van het Licht. Als drager van deze grote kracht van liefde die steeds datgene bijeenhoudt wat schepping mogelijk maakt. Zie hierin uw eigen kracht. Zie hierin uw eigen grote scheppende energie en zie hierin ook dat daardoor alle onmacht wat is ingeklemd in het lijden van de mens losgelaten kan worden.

Dat daarin de kracht van u allen zodanig gebruikt kan worden dat er daardoor een werkelijke transformatie zal ontstaan.

Onmacht, twijfel hoort bij dat wat u was. Nú op dit punt wordt u uitgenodigd de mogelijkheid aan te nemen uw kracht werkelijk neer te zetten. Uw kracht zodanig naar buiten te laten stromen dat daardoor grote groepen mensen werkelijk zullen transformeren. Vanuit een onbewuste stroom vaak maar dit is niet belangrijk voor u om te weten.

Wanneer u alleen maar vanuit uw hart verbind en aanwezig bent in uw eigen leven en de noden ziet van uzelf, de verlangens ziet van uw eigen Ziel en de roep durft te horen van uw diepste kern is dat wat u in uw leven neer kunt zetten.

Wanneer u werkelijk aandacht heeft voor dat wat u van binnen gevraagd wordt is de aandacht ook gericht op wat de wereld van u vraagt.

Weet dat u allen zoals u hier zit werkers van Het Licht bent en dat daarin een grote verantwoordelijkheid schuilt voor uw eigen gedachten, handelen en spreken en dat daarin van u wordt gevraagd werkelijk aandachtig naar uzelf te kijken en vanuit die aandacht naar de wereld te kijken.

Verbindend, verbindend, verbindend. Kijk steeds naar wat er nodig is want dat wat er nodig is dat zult u werkelijk kunnen slechten. Deze noden vanuit de Liefde in uw hart, vanuit het gezamenlijke punt van aandacht vanuit het Licht en niet meer kijkend vanuit de duisternis. Daar waar duisternis is, is de afwezigheid van uw Licht.

Daar waar eenzaamheid is, is de afwezigheid van Liefde in uw hart.

Want steeds zal daar ook de Kosmische verbinding zijn, zal daar steeds de aanreiking zijn van hulp, zal daar steeds worden gewacht op de roep en de vraag van u.

Aanspraak makend op hulp, aanspraak makend op een gezamenlijk werkveld, aanspraak makend en verantwoordelijkheid willen dragen voor dat wat u bereid bent te willen gaan doen. U allen wordt uitgenodigd uw werk te gaan doen.

Voor het komende jaar en de komende jaren zullen u en grote groepen mensen met u werkelijk zeer bitter nodig zijn. Deze wereld zal steeds meer appèl doen op uw bewustzijn.

Zo wees u bewust van uw Bewustzijn. Wees bewust in het Zijn. Vanuit de Liefde ,vanuit het Licht en vanuit de geboorte in uzelf wanneer u werkelijk durft te sterven vanuit het oude ik en durft toe te treden in het nieuwe stuk bewustzijn ­ in uw hart.

Laat los de angst, laat los de faalangst maar weet wanneer u in dit punt van kracht gaat staan werkelijk in uw leven zult doen waarvoor u kwam. En wanneer u dit bereid bent te doen zult u werkelijk opnieuw geboren worden.

Mijn zegen.

Originele bron: berryvincenta



Bron: aquariusage

Voeg toe aan: