Zoeken
 


27 Jaar Aids-Fraude

Laatste wijziging: maandag 31 januari 2011 om 20:27, 2328 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 31 januari 2011

In Nederland hebben officieel 13.000 mensen aids. Er zijn 16.5 miljoen Nederlanders. Dat betekent dat minder dan 0.009% van de Nederlandse bevolking aids heeft. Elk jaar komen er 130 aidsbesmettingen bij. Het is statistisch gezien een onbelangrijke ziekte. Aan de griep gaan jaarlijks 5 maal zoveel mensen dood. De kans dat je als hetero aids oploopt door sex zonder condoom is vrijwel te verwaarlozen. Onder homoseksuelen, biseksuelen, Afrikanen en heroïnejunks is er relatief veel aids.

Aids op zich is geen ziekte met specifieke kenmerken. Mensen met de diagnose aids hebben meerdere ziektes omdat hun immuunsysteem totaal verzwakt is. Er zijn een twintigtal ziektes die aan aids gerelateerd worden. Daaronder vallen ouderwetse ziektes als TBC, longontsteking en herpes. Officieel is hiv-positiviteit niet hetzelfde als aids, maar wel een voorwaarde om aids te krijgen. Wanneer iemand TBC, longontsteking, herpes en andere ziektes zoals kaposi´s sarcoma en schimmelinfecties heeft en hiv+ is, dan heeft iemand officieel aids. Iemand met dezelfde ziekten, maar hiv- heeft officieel geen aids. Mensen die eerst hiv+ waren en later hiv- worden vormen een medisch raadsel.

Nodeloze angst

In Nederland overheerst nodeloze angst voor aids. Het aidsfonds weet 13 miljoen euro per jaar binnen te halen door overbodige aids-angst. De overheid wilde in 2010 eindelijk 57 miljoen bezuinigen op aidsbestrijding in het buitenland. Maar het aidsfonds heeft dat voorkomen. Aidsbestrijding in het buitenland betekent voornamelijk dat de overheid geld geeft aan de farmaceutische industrie om medicijnen te kopen. Eigenlijk is aidsbestrijding hetzelfde als het subsidiëren van de farmaceutische industrie. Deze industrie sponsort aids-conferenties om artsen een eenzijdig beeld over aids voor te spiegelen. Er zijn veel artsen die het niet eens zijn met de industriële farmacietak. Aids is een retrovirus. De ontdekker van het retrovirus, professor Duesburg, stelt dat hiv in 1984 ten onrechte als veroorzaker van aids is aangewezen. Hij heeft gelijk gekregen doordat veel hiv-positieven nooit aids krijgen en doordat hiv-negatieven soms wel aids krijgen. Hiv en aids hebben volgens deze en honderden andere wetenschappers wel een correlatie met elkaar, maar er is geen causaal verband. Dat betekent dat hiv alleen geen aids veroorzaakt maar er andere factoren bij zijn betrokken.

Lees verder op infonu.nlBron: tom008.infoteur.nl

Voeg toe aan: