Zoeken
 


De Aard van het Bedrog

Laatste wijziging: dinsdag 25 januari 2011 om 16:15, 3091 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 25 januari 2011

De waarheid is vaak veel fantastischer dan wat je zelf maar kan bedenken. Je ziet het vaak in films, en dan denk je, wow wat een fantasie. Helaas is wat je in films ziet vaak een bleek aftreksel van wat er werkelijk gebeurt, en dat is de trieste realiteit. Het bedrog waar wij aan onderhevig zijn is zo grootschalig, dat wij het niet kunnen zien. In dit artikel probeer ik nieuwe manieren aan te reiken om te kijken naar wat ons overkomt. Want met ons gewone “boerenverstand” lukt dat niet. Hou je vast…

Wat van vroeger komt, moet wel de waarheid zijn!

Wij zijn als mens heel erg beperkt gehouden. Wij komen in dit lijf zonder een enkele herinnering, en dat is een grote handicap. Dat beperkt ons gezichtsveld enorm. Wij kunnen niet verder kijken dan ons eigen leven, en zijn niet in staat om patronen te herkennen die over meerdere levens gaan. Wij leven nu, en wij weten niet wat er komt, en alles wat er vanuit de geschiedenis naar ons toekomt ervaren wij als de waarheid. En hoe meer wij ontdekken van die geschiedenis, hoe “wijzer” wij worden en hoe meer we denken te begrijpen.

Dan nodig ik je uit om de boeken van Frank Herbert te lezen, Duin. Daarin zie je een futuristische wereld waarin een zusterorde (Bene Gesserit) snode plannen smeedt. Die plannen strekken zich uit over vele generaties en komen soms duizenden jaren later tot vervulling. Dát begrip, daar gaat het om. Als wij overheerst worden door een levensvorm die duizenden en duizenden jaren leeft met hetzelfde bewustzijn, dan kan je ook plannen maken die duizenden jaren later uitwerken. Dan kan je in deze tijd dingen naar boven laten komen vanuit de “geschiedenis” die wij vervolgens weer klakkeloos als waarheid ervaren. Tja, als die overlevering zover terug gaat zeggen we dan, dan moet het wel waar zijn. En dat is ons zwakke punt. En zo kijk ik tegen 2012 aan. Het is geen toeval dat uit allerlei overlevering van de zogenaamde “oorspronkelijke” volken dezelfde boodschap naar boven komt. Maya, Hopi, Aztec, Egyptenaren, Christelijken, noem maar op je vindt overal die oeroude boodschap. Die boodschap over het einde der tijden, het einde van het tijdperk waarin wij nu zitten, en wellicht het begin van de volgende. Neem bijvoorbeeld de bijbel, hoe oud is die niet, dat moet wel waar zijn zeggen de christenen, maar wie heeft die bijbel geschreven, en wie heeft die boodschappen erin geprogrammeerd? En kijk naar de Maya met hun kalenders en voorspellingen. Wie heeft ze destijds die informatie gegeven? Zo spiritueel waren die Maya overigens niet, getuige de gigantische mensenoffers die ze gepleegd hebben, en kijk naar hun tempels, zie de reptielen koppen overal prominent aanwezig. Die boodschappen, die voorspellingen, al die oude overlevering is daar geplant. Is geprogrammeerd. Om in deze tijd “begrepen” te worden. Dat is bedrog in de tijd, of misschien beter gezegd door de tijd!

Wat van boven komt, moet wel de waarheid zijn!

En als we het zelf niet weten, dan zoeken we altijd naar sturing van boven. Je ouders, de kerk, je baas, de professor, de dokter, de regering. In ons oneindige minderwaardigheidscomplex kijken we altijd naar boven voor de waarheid. En als je vraagt, dan krijg je ook nog antwoord, zoveel als je maar wilt. En we zijn er dan van overtuigd dat alles wat van boven komt de waarheid is. Natuurlijk, waarom zou de kerk liegen? Hun informatie komt toch direct van God? Zij hebben toch altijd het beste voor gehad met ons toen ze ons nog vertelden dat de aarde plat was en iedereen die dat tegensprak liet onthoofden? En de regering, die hebben we toch zelf gekozen? En die weet echt wel wat ze doen als ze in Irak en Afghanistan gaan vechten, pardon ik bedoel natuurlijk dat ze ons de opdracht geven om daar te gaan vechten. Ja, al die koningshuizen en regeringen die ruzie krijgen, en hun onderdanen vervolgens die ruzie laten uitvechten. Of dat we vechten voor ons geloof, en anders gelovende mensen uitroeien in naam van God? Ja we kunnen het volste vertrouwen hebben in de regering en de kerk, het volste vertrouwen dat we absoluut voorgelogen, verkracht en misbruikt worden. En de dokter? Jazeker ook hij helpt ons linea recta naar ons graf door ons vol te stoppen met allerlei onnodige vaccinaties en gifstoffen, en door ons wijs te maken dat we van kanker moeten sterven, na ons eerst nog eens verder af te maken door bestraling en chemo-oorlogvoering. En die professor, het onderwijs, de wetenschap, ja we leren daar echt heel veel, we horen echt hoe alles in elkaar zit. Geloof het maar. En….we blijven maar naar boven kijken naar ons baasje met onze trouwe hondenogen, wachtend op nog meer vernedering, bedrog en verkrachting. Het staat met grote letters op ons voorhoofd geschreven: “MISBRUIK ME”.

De waarheid zit in onszelf!

Nee dan kunnen we beter in onszelf keren op zoek naar de waarheid. En dat doen we massaal. En weet je, het werkt ook nog. We krijgen antwoord op onze vragen. We horen stemmen, krijgen gedachten door, geweldig, we krijgen antwoorden! Via channelen komen we in contact met iedereen die we altijd al hadden willen spreken. Onze voorouders, de engelen, god zelf, buitenaardsen, de galactische federatie, overgegane meesters, geweldig iedereen is er. En wat geven ze veel informatie. Je kunt haast wel zeggen dat bijna elk boek in de New Age boekwinkel vol staat met die gechannelde informatie. En wat zeggen ze dan zoal? Ze zeggen allemaal hetzelfde. Ze zeggen dat we op het punt staan om ascentie te krijgen, of beleven. Dat we naar een hogere trilling gaan. En wanneer dan? In 2012, geweldig, zijn ze het ook nog eens met al die oude overlevering van die Mayas en anderen. En weer slikken we alles als zoete koek. Vinden we het ook totaal niet vreemd dat buitenaardsen zoals galactische federatie die in hoogtechnologische ruimteschepen in grote massa om onze aarde lijken te vliegen, als enig communicatie middel met zoiets onzuiver, makkelijk te storen, moeilijk te vertalen middel als channeling werken. Je zou toch eerder verwachten dat ze via hun technologie met ons communiceren zouden, via onze mobiel bijvoorbeeld! Het grote nadeel van channeling is dat je nooit weet wie je aan de lijn hebt. Je zit in je gevangenis en je kun via een piepklein gaatje in je muur naar een ander praten. Je kunt niets zien door dat gaatje, alleen maar praten. En wat doen wij? We vertrouwen klakkeloos die ander en geloven alles wat ze zeggen! Of net als in de tweede wereldoorlog toen de geallieerde inlichtingendiensten valse berichten in morsecode naar de vijand verstuurde, die ook niet wist wie ze aan de lijn hadden. Is dat slim? En dan als klap op de vuurpijl horen we bijvoorbeeld via Matthew ook nog dat ze allemaal bij elkaar zitten in de controlekamer, god, de engelen, de verlichte meestertjes, de galactische broeders, zitten allemaal bij elkaar op de koffie en bespreken daar hoe ze ons kunnen helpen. Helpen. Helpen. Helpen? Laat me niet lachen!

En wat nu dan?

Als je dit allemaal leest, is het heel moeilijk om een soort van conclusie te trekken uit dit verhaal. Eén ding is heel duidelijk: We vinden het geweldig om ons te laten belazeren, misbruiken, beliegen en verkrachten. We vragen er om. Het staat op ons voorhoofd geschreven. We accepteren klakkeloos alles van vroeger, van boven, en vanuit de hemelen. Het wordt hoog tijd dat we hiermee ophouden. Dat we zelf gaan denken. Stoppen met ons te verschuilen achter wetenschappers, engelen, buitenaardsen, kerk, regeringen en noem maar op. WIJ ZIJN SOEVEREIN. Wij zijn eigen baas. Wij kunnen zèlf denken! Geloof je het niet? Probeer het dan maar eens. En heel misschien…is dat boerenverstand…die allersimpelste logica…wel eens het enige wat ons verder kan helpen!

Dus…

RenéBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: