Zoeken
 


Wie zijn toch die Indigo Kinderen, en wat hebben ze met UFO’s te maken?

Laatste wijziging: maandag 24 januari 2011 om 19:56, 4560 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 24 januari 2011

Sommige lezers die dit artikel gevonden hebben zullen zich wellicht afvragen ‘Wie zijn toch die Indigo Kinderen, en wat hebben ze met UFO’s te maken?’ Nou, die twee onderwerpen hebben eigenlijk heel erg veel met elkaar te maken...

Het fenomeen “Indigo Kinderen” is afkomstig van diegenen die de kleuren van het menselijk aura konden zien, wat de handtekening is van onze ziel gerepresenteerd als een frequentie van licht energie. Voor diegenen die super psychisch zijn is dit de manier om een ander te herkennen, of simpel gezegd de reden waarom we een persoon wel of niet mogen hangt af van het feit dat we bewust of onbewust het aura van die persoon lezen. Als je bijvoorbeeld een heel goed gevoel van iemands aanwezigheid krijgt, een “good vibe”, betekend dat niets anders dan dat je het aura van die persoon aan het lezen bent.

De Indigo Kinderen, zoals we ze vandaag de dag noemen, zijn al eeuwen lang geïncarneerd op de planeet. Echter, is het pas in de recente geschiedenis dat hun invloed op is gaan vallen. In de jaren ‘60 waren het de zogenoemde “flower-children” en het aanbreken van het Waterman tijdperk die verantwoordelijk waren voor een klein kijkje in de Indigo toekomst. Tegen het einde van 1967, en de “Summer of Love” in San Francisco, beperkte de invloed van drank en drugs het ontwakende Indigo bewustzijn. Niettemin was de Nieuwe Tijd begonnen!

Aan het einde van de jaren ‘70 en begin jaren ‘80 werd opgemerkt dat veel kinderen geboren werden met de kleur Indigo prominent aanwezig tussen de andere kleuren in hun aura. De kleuren in het aura reflecteren iemand’s unieke psychische, emotionele en mentale welzijn. Hiernaast vertegenwoordigt de overwegende kleur de zielontwikkeling of geestelijke niveaus van verworvenheid. Dit is iets wat ontwikkeld is leven na leven en diegenen geboren met een Indigo aura illustreren iets speciaals.

Hetgeen wat Indigo Kinderen speciaal maakt is dat zij een van de eerste generaties zijn die volledig in connectie staan met de “bron” of het “Goddelijke”. Zij zijn hierdoor erg intuïtief en zien vaak als eerste een UFO in de lucht en kunnen soms ook de aanwezigheid van buitenaardsen voelen. Deze gaven kunnen voor sommige Indigo’s echter nog onbewust aanwezig zijn, naast andere kenmerken van de Indigo zoals hun eis voor de waarheid en eerlijkheid in hun handelen met zichzelf en anderen. Of gewoon een oneindige fascinatie voor het paranormale. Klinkt dit iemand al bekend in de oren?

Indigo kenmerken kunnen ook volledig gemanifesteerd gevonden worden bij hen die hun levensplan volgen, zoals bijvoorbeeld energy-healer Adam (bij de meesten bekend als de Dreamhealer) of in verbazingwekkend detail en kleuren combinaties samengevat in de kunstwerken van Akiane (die zelf nog in haar tienerjaren is).

Indigo Kinderen, sommige ook bekend als “Starseeds”, zijn hier op Aarde om te laten zien hoe de mensheid in vibratie van waarheid en compassie met elkaar kan leven en om ervoor te zorgen dat er eerlijk en open contact komt met de mensheid zijn intergalactische buren. Indigo’s neigen ernaar hun leven te leven volgens hun eigen aangeboren waarheid en vinden het erg moeilijk om om te gaan met oppervlakkige mensen, die twee gezichten hebben en geen open hart hebben.

“Ik denk dat wij altijd intuïtief kunnen vertellen wanneer iemand klaar is onze kennis of perspectief aan te nemen” verteld Ryan, een Brits lid van een van de speciale online Indigo forums. "Ik geloof dat een ieder van ons alle kennis kan bereiken omdat al die kennis hier gewoon in de lucht hangt, we hoeven ons enkel erop af te stemmen. Wanner wij (de mensheid) weer volledig bewust zijn dan zal dit weer de norm zijn”. Hoe raar dit misschien ook mag klinken, deze mening is typisch voor een Indigo (velen van hen verwijzen naar zichzelf eigenlijk het liefst als “Starseeds”). Een Starseed is een individu die hier op Aarde is geïncarneerd, maar die van oorsprong van Buitenaardse afkomst is en behoort tot wat we een Buitenaardse beschaving noemen. Zodoende dragen de Starseeds zorg voor een mogelijk contact tussen de mensheid en Buitenaardsen beschavingen binnen deze generatie of de volgende.

Marshal Masters schrijft in zijn in 2004 verschenen boek “The Indigo-ET Connection”: “Als we ons als mensheid ontwikkelen, zullen Buitenaardse rassen vrij contact met ons opnemen. Indigo’s zullen onze te vertrouwen tussenpersonen worden, omdat ze instinctief vriend van vijand kunnen onderscheiden. Alle Indigo’s zijn voor deze rol hier op Aarde geboren, maar lang niet alle Indigo’s zijn bestemd deze rol te volbrengen.”

Een ding is echter zeker, Indigo Kinderen zijn hier om ons te voorzien van een visie op ons potentieel als de bovennatuurlijke menselijke wezens wat we in werkelijkheid zijn. Ze zijn hier om ons hun inzicht, sensitiviteit en intuïtie over te brengen en door dat te doen zullen ze ons helpen met het creëren van een nieuwe wereld. Een nieuwe wereld waarin we zullen leren met elkaar en met de dingen die belangrijk zijn in ons leven om te gaan. Zodoende kunnen de Indigo’s zomaar de deur openen die de mensheid in staat stelt zich te vertegenwoordigen in de grote intergalactische gemeenschap, zou dat nou niet wat zijn!

 

Originele Bron: UFO Digest

Attentie: aquariusage.comBron: indigorevolution.nl

Voeg toe aan: