Zoeken
 


Heilige geheime Universele waarheid Geometrie

Laatste wijziging: woensdag 12 januari 2011 om 16:36, 3322 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 12 januari 2011

De Universele Architect is De SCHEPPER van AL ER IS. Alles is voor EEUWIG beschermd door de verbondenheid met de Heilige geheime waarheid Geometrie. Dit is bovenmenselijk en bovenaards en komt van het SQ Spirituele Almachtige Alwetende Universele EENHEID-BEWUSTZIJN van onze eigen SCHEPPER af. GEBRUIK ook je eigen VRIJE WIL = OPKOMEN voor jezelf, dan heb je ook een VRIJE GEEST die wakker en actief is en in contact staat met je SQ Zielenhart. Geloof + vertrouw in het SQ GELOOF = ’Spiritualiteit’ = perfecte zuivere kennis van het Universum zit al IN ons eigen Gods-Bewustzijn. Iedereen kreeg bij zijn eerste bestaan een 10delig Zielenhart-Bewustzijn, maar de Mens was onbewust van zijn natuurlijke dynamische Spirituele innerlijke Zelf. Voor eind 2012 worden wij op een collectief niveau geestelijk/spiritueel bewust gemaakt.

Ons 10delig DNA waarheid systeem wordt actief zodra wij verbonden zijn met onze eigen Zielenhart. Weet de waarheid gaat automatisch naar ons DNA waarheid systeem. SQ onwaarheden ’onbewuste leugens’ gaan automatisch naar ons onder-bewustzijn. Kom OP voor jezelf, GELOOF in je eigen Christus-Bewustzijn dit is je eigen inner ’ziekenhuis’ en dan ben je beschermd tegen virussenen is je immuniteit zuiver en wordt je niet ziek. Met een zuiver SQ GEWETEN komt onze ‘’natuurlijke biologische klok’’ en Eenheid-Bewustzijn in balans. Weet wij hoeven niet perfect te zijn, als wij maar een zuiver GEWETEN hebben met RESPECT. De Mens wordt nu OP Aarde Spiritueel/Geestelijk ACTIEF gemaakt. Daarom Aanvaard ook je eigen SQ spirituele natuurlijke dynamische INNER ZELF, want het zit al in ons, maar sta er OPEN voor en dan vallen de sluiers van SQ spirituele onwetendheid van je af.

IQ simpele woorden zijn nodig om SQ spiritualiteit waarheid kennis te begrijpen. De Mens gebruikte zijn IQ verstand en de Mens heeft ook zijn SQ waarheid verstand nodig. Ieder Mens heeft al 10 zuivere geestelijke zintuigen en niet die 5 beperkte aardse zintuigen en van IQ verstand komen SQ onwaarheden + illusies + bijgeloof + ongeloof vandaan. LEEF ook met je Zielenhart en weet dat de SQ waarheid beschermd blijft met het Heilige Geheime Waarheid Geometrie. Geloof in je eigen Hoge Zelfbewustzijn dit activeert en VERLICHT je eigen Bewustzijns zuivere ’tools’ helpers in je. De Mens mag alles weten over zijn eigen inner ZELF er zijn geen geheimen meer.

Onze 10delig 5de Zielenhart-Bewustzijn mogen wij geloven + vertrouwen dan werken onze bewustzijns goed. Wat wij niet kunnen zien, kunnen wij wel geestelijk geloven + vertrouwen met onze 10 licht zintuigen, ons zesde zintuig is geloven, ons zevende zintuig is vertrouwen. In ons eigen SQ spiritueel verstand zit DE waarheid in. Voel en leef met je Zielenhart en de Aarde kan ook terug naar haar 5deDimensie, dan is deze Evolutie proces geslaagd.

De Schepping heeft 5 cirkels. Eerste cirkel is Fauna en Flora. Tweede cirkel is de Dierenwereld. Derde cirkel is de Aarde. Vierde cirkel is de Mensheid. Vijfde cirkel is de Kosmos met 10 Licht Dimensies. De hele Wereld is van het Universum Alwetendheid DE Schepper. De bedoeling is dat de Mens OP Aarde blijft door leven, dit kan als wij onze eigen natuurlijke spirituele inner zelf ook aanvaarden. De Aarde is speciaal voor de Mens gecreëerd om er realistisch te kunnen leven, de Aarde en Mens horen bij elkaar. Door een draai in de natuurlijke evolutie kwam een negatieve Re-evolutie ’Atlantische tegenstrijdige dualiteiten en ’heilige oorlogen’ en ongeloof uit voort. Laat je boetekleed los, wij dachten ook met 5 beperkte zintuigen en alleen IQ Aardse kennis, daar begrijpen wij de SQ waarheid niet mee. Al onze 10 Bewustzijns zijn beschermd met de Heilige waarheid Geometrie.

Onze 10 chakras functioneren tijdelijk als ‘’opvangcentrum’’ van SQ onwaarheden ‘’onbewuste leugens’’ gaan automatisch naar ons onder-bewustzijn = negatieve AURA zit vast aan onze 10 chakras. Wij hoeven niet perfect te zijn, maar ons GEWETEN moet zuiver zijn en dan komen wij de SQ waarheid te WETEN uit ons eigen Waarheid-Bewustzijn via ons Hoge Zelf-Bewustzijn intelligentie. Begrijp dat er SQ leugens zijn ontstaan door onze 5 beperkte zintuigen en IQ verstand. Vergeven doen wij altijd met ons eigen Christus-Bewustzijn en laat los, want het is een geestelijke inner kracht en VERLOST ons van negativiteiten, dan worden wij weer SQ geestelijk gezond.

Wij hebben dan geen chakras meer nodig om negativiteiten vast te houden. Onze BREIN functies voor ons Aardse lichaam worden overgenomen door onze 10 vaste natuurlijke geestelijke Master-cellen. Als wij bewust met ons eigen Zielenhart gaan LEVEN gaan wij zuiver weten en voelen en horen en zien met onze zuivere LICHT zintuigen zit al in ons Licht lichaam. Wij zijn speciaal door onze natuurlijke dynamische spirituele inner Zelf.

Negatieve Karma ontstaat door geesteszieke mensen die hebben geestelijke armoede en geloven in illusies, dit zijn leugens, ze kunnen niet veranderen en doen steeds hetzelfde. Gebruik ook je VRIJE WILL en je wordt gelukkig en gezond. Het wordt tijd dat je die eigenwijsheid = tegen beter weten in LOS laat en weer gaat geloven in je eigen HOGE ZELF WETEN. Daarom STA boven die Aardse 3D negativiteit is niet voor de Mens, is ons overkomen, laat LOS. Je hebt een VRIJE WIL, geloof erin en dan ben je ook verbonden met je eigen Eenheid-Bewustzijn. Geloof + vertrouw IN je eigen Zielenhart en liefde voor jezelf is balsem voor je inner kind. De Mens en Aarde horen verbonden te zijn met het Universele EENHEID Bewustzijn, de Mens en Aarde zijn Spiritueel gecreëerd.Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: