Zoeken
 


SQ Spiritualiteit

Laatste wijziging: woensdag 5 januari 2011 om 15:14, 2933 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 5 januari 2011

Met IQ simpele woorden kunnen wij SQ Spiritualiteit is levenswijsheid mee begrijpen. De Mens vertaald SQ spiritualiteit niet juist omdat ze hun eigen SQ Waarheid-Bewustzijn niet hebben OP geëist De Mens STIJGT in Bewustzijn als wij SQ spiritueel bewuster worden van onze eigen dynamische INNER ZELF. Dit gebeurd hier op Aarde, omdat er geen geheimen meer voor ons zijn, omdat wij NU de spirituele Kristal Generatie zijn. Alles wat met de SCHEPPING te maken heeft gebeurd via een hoger plan en de Mensheid is een deel van die Schepping. Het Universum waar alles begonnen is heeft al HUN facetten van AL WAT IS beschermd met de Heilige geheime waarheid Geometrie, de Mens en Aarde zijn er ook mee beschermd. Ons leven komt uit onze eigen Spirit/Geest is verbonden met onze eigen SCHEPPER. Daarom wordt bewuster, KOM OP voor jezelf, want je hebt een eigen VRIJE WIL en breek met oude gewoontes, want wij wisten DE waarheid niet met 5 beperkte zintuigen en alleen IQ verstand. Transformeer je ongeloof naar SQ geloven, geloven zit in je zesde zintuig, vertrouwen zit in je zevende zintuig. Sta OPEN voor je eigen natuurlijke spirituele innerlijke rijkdom zit in je 10delig Zielenhart-Bewustzijn. Vraag aan je eigen authentieke Hoge Zelf-Bewustzijn help mij en je eigen YIN SQ spirituele kant in je VERLICHT. Zeg ik wil LEVEN met mijn SQ Waarheid-Bewustzijn zit al in mijn Zielenhart. Spreek de waarheid via je Zielenhart, kom je de SQ waarheid te weten. EIS je eigen SQ Waarheid-Bewustzijn OP, alles is verbonden met de SQ waarheid. Geloof en vertrouw SQ Spiritualiteit is een zuiver GELOOF van het Universum.

Accepteer ook je verleden, dan pas kun je IN het heden leven. Wij hebben elkaar nodig om onze ogen te openen voor iets dat wij nog niet zelf kunnen inzien. Veroordeel niemand, wij zijn allen onbewust in een lager bewustzijn gekomen, want wij waren onbewust van onze natuurlijke SQ spirituele voedende YIN kant. YIN + YANG zit in onze EGO zit in ons zielenhart hebben wij ook samen nodig. Sta OPEN voor spiritualiteit is zuivere kennis en wij zijn beschermd als wij denken en voelen met ons Zielenhart, hoofddenken sluit onze hartgevoelens af. Voel met je hart, hoofddenken blijft in cirkels draaien is een negatieve AURA verward ons en kan iets moois door twijfels en angst kapot maken. EIS je VRIJE WIL op en transformeer die negatieve tegenstrijdigheid saboteur in je naar liefde voor jezelf. Evolutie is een groeiproces, als er geen geestelijke/spirituele groei is, trekt een Geest bij de mens zich terug ’dementie is een vorm van geestelijke armoede’, omdat er geen vooruitgang mogelijk is. Deze Mensen gaan naar de KOSMOS, weet doodgaan is overgaan naar een hoger bewustzijn. Het is belangrijk te weten dat onze eigen Geest/Spirit SQ gevoed moet worden anders stagneren wij ook. Wordt SQ spiritueel = geestelijk wakker nu hier OP Aarde.

De Mens is geestelijk geschapen, daarom hebben wij geestelijke/spirituele ontwikkeling nodig om te weten HOE wij gezond en gelukkig kunnen blijven leven. De Mens moet energetisch en emotioneel in balans zijn anders zijn wij niet door ons eigen Christus-Bewustzijn 6de chakra immuniteit tegen ziektes beschermd. Door onbewust ‘’automatisch’’ te denken, neemt een ‘tegenstrijdig saboteur’ over en belemmerd ons in onze evolutiegroei. Wij hebben een vrije WIL, vecht er niet tegen, vergeef die negatieve ‘’saboteur is je eigen ‘’wild denker’’ in je, dan laat dit negatief denken los en dit VERLICHT ons. Geestelijke armoede veroorzaakt geestesziekte komt van SQ onwetendheid van ons SQ spiritueel ongeloof af.

SQ spirituele oerwaarheid is beschermd met de Heilige waarheid Geometrie. Onze eigen 10delig DNA systeem is ook beschermd met de Heilige waarheid geometrie. Met SQ spiritualiteit gaan wij begrijpen dat wij een licht lichaam in ons Aardslichaam hebben zitten. De Mensheid komt van de 10 Licht Sterren Dimensie Sirius – Orion – Plaiaden. Spiritualiteit is DE waarheid spreken met helende woorden met zachtheid via ons eigen Zielenhart. Veel mensen zijn al geestelijk gegroeid, wij accepteren dat anderen waarzeggers/zieners zijn, maar iedereen heeft 10 lichtzintuigen en SQ verstand in zich zitten, maar STA er OPEN voor. Zie niet alleen het LICHT in een ander, zie ook het LICHT in jezelf, iedereen heeft zijn SQ geloof in zijn zesde lichtzintuig zitten en SQ vertrouwen zit in ons zevende lichtzintuig. In ons eigen SQ verstand zit de waarheid in en bevestigingen krijgen wij dan uit onszelf door ons eigen Waarheid-Bewustzijn. Accepteer je eigen SQ spirituele kant, begrijp dat bewustzijns onze zuivere SQ spirituele ‘’tools en gereedschap’’ helpers zijn, heeft iedereen gekregen. Onze inner dynamische spirituele ZELF hebben wij al gekregen bij ons eerste bestaan.

STA boven 3D eigenwijs denken, weet nu met je eigen Hoge Zelf intelligentie. De Mens hoort in zijn 5D Zielenhart-Bewustzijn te zijn, wij zijn Spirituele LICHT wezen. Alles wordt duidelijker als wij gaan begrijpen dat wij al speciaal ZIJN door onze eigen natuurlijke innerlijke dynamische zelf. Als wij met onze eigen Eenheid-Bewustzijn verbonden zijn, ZIJN wij ook verbonden met het Universele Eenheid-Bewustzijn. De Mens mag alles weten wat IN onze dynamische natuurlijke spirituele inner bewustzijns zit. Maak contact met je eigen Hoge Zelf en geloof in het zuiver Universeel perfect SQ GELOOF dan komt er EENHEID en BALANS terug in ons eigen inner ZELF. Weet de Aarde is speciaal voor de Mensheid gecreëerd en de Aarde en Mensheid horen bij elkaar. De Aarde wordt ook door het Universeel Eenheid naar haar 5 Dimensie teruggebracht nadat de Mens terug is in ons 5de Zielenhartbewustzijn. De Aarde zit nu nog in de 3de Dimensie is een naïef en negatief en onbewust en ongelovige SQ mentaliteit. De Mens is SQ Spiritueel/geestelijk geschapen, daarom moeten wij SQ bewust zijn.Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: