Zoeken
 


Is 2012 een doom of een droomscenario

Laatste wijziging: woensdag 22 december 2010 om 16:03, 2604 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 22 december 2010

De wereld veranderd en de datum 21 12 2012 komt steeds dichterbij, sterker nog het is vandaag precies 2 jaar voor het eind der tijden! Ondanks dat ik een grote fan ben van de Mayakalender ben ik ook van mening dat deze soms verkeerd geinterpreteert wordt en dat eigenlijk 2012 nu is. Als er dan toch een datum mag worden genoemd, dan spreek ik liever over 28 oktober 2011, omdat dan het negende level van de mayakalender van de piramides afloopt. 03 Maart 2011 zal een dag en een nacht nog maar 18 dagen duren, terwijl dat nu nog 360 dagen is. Dit betekend dat de beleving van versnelling van tijd nog harder zal gaan en event na event zal plaatsevinden. We gaan een mooie en spannende tijd tegemoet.

Even samen brainstormen

Nu de datum 21 december 2012 steeds dichter bij komt zie je langzaam (vaak misleidende) steeds meer berichten vanuit de media en de New age wereld naar buiten komen. Er zijn zelfs al verschillende films uitgekomen over 2012 die helaas het doomscenario verkopen, wat begrijpelijk is want geweld en drama verkoopt nu eenmaal erg goed. Maar is er eigenlijk wel een doomscenario? Of spreken we van een droomscenario. Dat ligt er maar net aan hoe jij jouw werkelijkheid interpreteert en hoe je daar mee omgaat. Kijk je als voorbeeld naar de aarde veranderingen als een voorteken dat de wereld vergaat, of is dit het begin van de overgang naar de andere wereld waar wij de hemel op aarde creeren. Als je zelf goed doorvoeld wat jouw waarheid is in deze en tot de conclusie komt dat de veranderingen nodig zijn om een positieve mooie werkelijkheid te creeren in de toekomst, dan zal je voorbereid hier zeker veel anders mee omgaan. Daarom stel ik ook voor dat je niets gelooft van wat ik hier neerschrijf, maar zelf aan de hand van deze punten op onderzoek uitgaat. Zoek het internet af en voel wat voor jou het meest in de buurt van jouw waarheid komt. Wat ik hier neerschrijf is zeker mijn waarheid, je mag deze tekst gebruiken als triggerpoint.

De Galactische uitlijning

De Galactische uitlijning houdt in dat de zon, de planeten en het melkwegstelsel zich uitlijnt wat minimaal een keer per jaar gebeurd, wat niet erg bijzonder te noemen is. Wat wel bijzonder is dat op 21 december 2012 dit voor het eerst valt op de winterzonnewende en daarna pas weer over 13.000 jaar! De aarde draait niet recht om zijn as maar maakt een kegelvormige beweging waarbij 1 graad ongeveer 72 jaar duurt. In totaal zal deze in 26000 jaar volledig 360 graden rond draaien wat effect heeft op al het leven. De tijdsperiode loopt volgens het werk van John Major Jenkins van 1980 tot 2016, waarbij 1998 het hoogtepunt was met energetische veranderingen in het bewustzijn van de mens tot gevolg. De Mayakalender die in 2012 eindigen hebben direct verband met deze uitlijning van het melkwegstel en het sterrenstelsel dat door de photonengordel heen gaat vanwege een kosmische gebeurtenis die voorspeld is. Als het lente is (lente equinox) op 20 Maart en de zon komt in het oosten op dan staan wij volgens de dierenriem in het sterrenbeeld vissen. Dit gaat binnenkort veranderen in het sterrenbeeld waterman wat volgens astrologen weer effect heeft op ons sociaal - economisch systeem.

Fotonengordel

De fotonengordel is door astronoom Paul Otto Hesse ontdekt in 1961. Deze massale band van licht bevat een zeer hoge frequentie aan lichtdeeltjes (liefdesdeeltjes) die wij om de 13.000 jaar passeren, waarbij de gehele baan 26000 jaar duurt. Men spreekt van 2000 jaar licht in de fotonengordel en 10.000 jaar in het donker. De galactische uitlijning en de fotonengordel staan in de kalenders van de Maya's en hopi's beschreven, wat opmerkelijk genoemd mag worden. De fotonengordel is een gebied waar ons planetenstelsel doorheen reist met een zeer hoog energetisch niveau; wat een geconcentreerd energieveld is dat uit het hart van het melkwegstelsel komt. Die hoge energie heeft direct effect zo wel natuurkundig als spiritueel op al het leven in ons planetenstelsel en zal in de jaren voor en na 21 december 2012 doorwerken. De Maya's voorspellen dat alle gebeurtenissen samen komen tot het hoogtepunt op 21 december 2012 waar alle kalenders ook eindigen. Waarschijnlijk zien we in de aanloop hiervan daarom nu zoveel mensen wakker worden die willen weten wat er zich werkelijk achter de sluiers van deze werkelijkheid speelt.

De inheemse volkeren met hun onmogelijke kennis van zaken.

De Maya's en andere inheemse volkeren wereldwijd zoals de hopi indianen maar ook de Egyptenaren, spreken over een bijzondere gebeurtenis in de jaren voor en na 2012, wat in bijzondere kalenders is vast gelegd. Opvallend is ook dat een aantal inheemse groepen geen connectie met elkaar hebben doordat men in andere tijdlijnen leefden of dat ze simpelweg elkaar niet konden bereiken omdat ze een continent verderop woonden met een enorme oceaan ertussen. De Mayakalender heeft zijn bekende TUN & TZOLKIN kalender die de natuurlijke cyclussen volgt van ons sterrenstelsel een proces dat wij helaas met onze kalender niet halen. De Maya's spreken over de overgang van de 5e naar de 6e wereld. (4e naar5e dimensie) Dit duurt van 1987 tot 2012, de afronding van het negende niveau van creatie wat onze werkelijkheid positief, maar drastisch zal veranderen.

De inheemse volkeren hadden kennis van het sterrenstelsel dat op stenen tabletten en rotstekeningen door archeologen is gevonden. Opmerkelijk is dat ze ons sterrenstelsel vanuit de ruimte beschreven en dat een aantal van de planeten die hun omschreven en tekende door ons pas werd ontdekt ver in de 20e eeuw. (xenon bijvoorbeeld die in 1960 pas is ontdekt) En dan te weten dat ze bouwstructuren neerzette die precies uitgelijnd zijn op het sterrenstelsel, met grote bouwstenen van honderden tonnen kilo's zwaar die wij met onze technologieën nog niet kunnen neerzetten, dan begint mijn hoofd te tollen. Zijn we terug gezet in 'the dark ages'? In het begin was ik erg sceptisch naar de kalender en de bouwwerken van de oude inheemse volkeren, maar het lijkt er op dat deze veel geavanceerdere technologieën hadden dan wij nu. Toen ik me er in ging verdiepen en de bovenstaande informatie vond, ging ik me niet alleen afvragen waarom dit niet tegen ons is verteld vanuit de geschiedenis boeken, maar ging ik mezelf ook afvragen of er meer te vinden is in de ruimte dan alleen ruimtestof. En of wij als mensheid misschien wel veel ouder zijn dan de evolutietheorieën laten weten.

De positieve gebeurtenissen op weg naar 2012 en verder.

Er zijn in de loop der jaren verschillende poorten van energie en creatie open gegaan met een potentieel aan mogelijkheden. Dat betekend in mijn optiek dat 2012 NU is en niet op de dag zelf. Zelf ben ik erg onder de indruk van het werk van johan callemann die de kalender bestudeerd heeft en de conclusie komt dat het einde van het negende level ophoud op 28 Oktober 2011. Er gaan op vele datums poorten van mogelijkheden open eigenlijk. Jij ziet ook wel in jouw omgeving en wereldwijd de veranderingen. Er hangt iets in de lucht... Wij hebben de weg naar 2012 al positief gecreëerd en hebben ons niet laten afleiden door angst want je weet dat angst een slechte raadgever is. Alles is energie, maar alles is ook liefde. Liefde, ethiek en eenheidbewustzijn is de drie-eenheid aan sleutelwoorden om een mooie positieve werkelijkheid te creeren, we kunnen het samen. Nu we door de dagen en nachten van de Mayakalender zijn heen gelopen (soms moesten we rennen en we komen nu echt uit de zesde en laatste nacht gerent) is de beleving in tijd aan het versnellen. We leren steeds meer in een kortere tijd en er meer mensen wakker worden en technologieën de grond uitschieten, dit alles volgens een volmaakt plan. En hoe zit het dan met de kwade wereldmachten? De ulliminatie, Bilderberg groepen hebben al verloren en dat weten ze. Het licht der liefde zal iedere atoom van ons lichtwezen aanraken ook bij die groep.

Hierdoor zal ieder mens gaan deelnemen aan het ethisch eenheids bewustzijn, waar het pas goed met jou gaat als de ander oké is. Er zijn GEEN stenen geschriften of rotstekeningen gevonden waar opstaat dat de wereld vergaat. Sterker nog er wordt gepraat over de viering van de overgang van de 5e naar de 6e wereld. (4e-5e dimensie) Betekend dit dat alles liefdevol en vloeiend zal gaan? Kijkend naar onze geschiedenis durf ik wel te zeggen dat het niet zonder slag of stoot zal gaan. Door ons eenheidsbewustzijn wat aan het vormen is en wat in connectie staat met moeder Aarde en alles wat leeft, zullen er zeker meer aardbevingen komen, het politieke, sociale, geloof en monetaire systeem zal instorten wat we mogen vieren mensen. Want als dat gebeurd is dan kunnen we op grote hoogte de oude werkelijkheid overzien en weten dat we al die tijd gevangen zaten. We gaan een werkelijkheid creeren op gelijkwaardige basis, waar positieve overvloed zal zijn voor al het leven in ballans met de behoeften voor iedereen. Weet dat je op de juiste plaats zal zijn als een event gebeurd en ga er goed mee om, want je weet dat dit de weg naar een positieve verandering inluid. Op weg naar vrijheid en liefde!

RichardBron: earthwatcher.nl

Voeg toe aan: