Zoeken
 


Mondiaal Staatsterrorisme sinds 2001

Laatste wijziging: dinsdag 14 december 2010 om 16:45, 2641 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 14 december 2010

Wanneer je gaat onderzoeken wie er achter de grote terreuraanslagen van het eerste decennium van het tweede millenium van de jaartelling zitten dan kom je tot een eigenaardige conclusie. Het verhaal wat overheden ons willen laten geloven klopt van geen kant.

 De waarheid tot in details benaderen zal voor ieder individu moeilijk zijn maar het is heel goed mogelijk om uit te zoeken wat de geldstromen zijn achter terreur, hoe terreuraanslagen politiek voordeel voor beleidsmakers oplevert en welke bedrijven profiteren van terreur.

11 September krijgt geen spontaan vervolg

Opvallend is het uitblijven van grote terroristische vervolg-aanslagen in de wereld. Behalve de aanslagen die zijn georganiseerd door geheime diensten zoals 9-11, de London metro en Madrid treinbommen zijn er erg weinig aanslagen gepleegd na 11 september. Ook van de aanslagen in Mumbai zijn tal van bewijzen dat het een valse vlagoperatie is. De aanslag is niet gebeurd onder de vlag van het terrorisme maar onder de vlag van de CIA. De aanslagen werkten niet als inspiratiebron voor het ontstaan van terroristische groeperingen buiten de geheime diensten. De terreur-activiteiten van de geheime diensten hebben wel tot daadkrachtige maatregelen geleid van de overheid tegen burgers in het algemeen. In heel de wereld worden vrijheden van mensen ontnomen. Aanslagen zoals in Mumbai, NYC, Londen en Madrid zijn door vooral de Amerikaanse regering als propaganda-instrument gebruikt om maatregelen in te voeren als bodyscans op vliegvelden, militairen in de straten van Londen en NYC, Identificatieplicht, vingerafdrukdatabanken, opslag van reisgegevens, fouilleerpraktijken uitbreiden, meekijken op bankrekeningen, internethandelingen opslaan en algemene registratie van privacy-informatie ten bate van overheidsorganisaties. Deze zogenaamde anti-terreurmaatregelen treffen vooral gewone mensen. Dat is de belangrijkste reden van het plegen van aanslagen door geheime diensten: stappen zetten die leiden tot invoering van de mondiale politiestaat. Natuurlijk begrijp ik dat u wellicht verbaasd bent over deze redenen. Ze staan in geen enkel land in de krant. Onderzoeksjournalisten als David Icke en Alex Jones prikkelen iedereen om onderzoeken te doen op basis van zelf-autoriteit. U heeft de vrijheid om uw zelf-autoriteit te blijven overdragen aan de staatsautoriteiten.

Bron / Lees verder: tom008.infoteur.nlBron: infoteur.nl/

Voeg toe aan: