Zoeken
 


Electrostraling vreet mensen aan!

Laatste wijziging: dinsdag 7 december 2010 om 16:28, 2896 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 7 december 2010

Wellicht ken je ook verhalen van supergevoelige mensen die bijna letterlijk kapot zijn en gaan van electro-smog. Maar dat er zelfs mensen zijn die wonden aan hun lichaam krijgen van straling…?! Straling van allerlei electro-magnetische bronnen, zoals mobiele telefoons, DECT-telefoons in het huis bij de buren, draadloos internet, draadloze spelletjes etc.

Afgelopen zondag ontmoette ik iemand die dit had en ‘toevallig’ was diezelfde avond op TV, bij Man-bijt-hond hetzelfde verhaal te zien..!

Sinds de opkomst van de mobiele telefoon verschijnen er telkens meer digitale snufjes op de markt. Steeds meer signalen dwarrelen door de lucht, maar er zijn dus ook gewoon mensen in Nederland die ten onder gaan aan al deze moderne electromagnetische ontwikkelingen..! In de miljoenenstad Frankfurt bijvoorbeeld zijn er meer mobiele telefoons dan dat er inwoners zijn. (En dan spreken we niet eens over al die draadloze andere apparaten!)

Heel gevoelige mensen hebben erg te lijden onder al deze electro-stralingen. Er is Nederland zo’n onbegrepen groep, die zichzelf Elektro-vluchtelingen noemt en regelmatig elkaar opzoekt bij camping De Bosakker in Ermelo. In deze stralingsvrije zone voelen deze lotgenoten zich goed en kunnen ze lief en leed met elkaar delen.

Man bijt hond schonk afgelopen zondag 28 November aandacht aan hun probleem en ging op bezoek bij deze bijzonder groep vluchtelingen. Het kijken meer dan waard. Onthutsend.

Lees verder op wanttoknow.nlVoeg toe aan: