Zoeken
 


Dimensionale Poorten

Laatste wijziging: maandag 22 november 2010 om 14:24, 2758 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 22 november 2010

Dimensionale Poorten.

De energie in deze zaal is zojuist veranderd omdat een Dimensionale Poort is geopend. De meeste aanwezigen voelden het zodra de energie veranderde. Het voelt aan als een ruimer worden van ruimte, en het is al enige tijd aan de gang.

Telkens als jullie aan iemand denken die is gestorven, of aan iets dat je hebt gevoeld aan de andere zijde van de Sluier, en je houdt die gedachte vast in je geest gaat een dimensionale poort open en ze zijn er.

Ze hebben altijd toegang tot jullie. Jullie hebben dit tijdens je hele bestaan op Aarde ervaren, maar nu veranderen enkele eigenschappen. Jullie sensitiviteit is nu veel intenser, daarom zullen jullie het op diverse niveaus waarnemen, en zullen jullie leren met die dimensionale poort om te gaan.

Die dimensionale poort wordt op dit moment door andere wezens in gans het Universum massaal gebruikt. De poort is gebruikt om waar te nemen wat er thans op deze planeet gebeurt. Geliefden, er was nimmer een droom of een flauw vermoeden dat de mensheid zo hoog zou reiken op dit punt in jullie evolutie.

In feite zijn jullie zelfs in de laatste weken zo gevorderd dat sommige van je menselijke systemen niet meer lijken te functioneren. Zaken die tot nu toe voor jullie belangrijk waren, zullen opnieuw overwogen moeten worden. Vaak zullen gewoonten die je hebt ontwikkeld om het leuk te hebben, of om een doel te bereiken, zullen niet meer als gewoonlijk werken, omdat jullie je sneller hebben ontwikkeld dan je kon dromen.

Daarom is elke wezen in het Universum alert op wat er plaatsvindt op Aarde, en vele van hen kunnen dimensioneel verschuiven om het in de gaten te houden en er te zijn om te helpen. Er zijn nu vele wezens die jullie willen helpen deze transitie te maken, omdat jullie er zo dichtbij zijn. Een transitie als deze is nog nooit gedaan!

Er is nog nimmer in enig Spel doorheen gans het Universum is een transitie volbracht zoals jullie het nu volbrengen, daarom zijn alle opwinding en visioenen hier nu voor jullie. Het is een ietwat ongemakkelijk idee dat jullie elk moment van de dag worden gadegeslagen. Doe ik het wel goed? Wat betekent het voor mij?

Jullie zijn je dit tot voor kort niet bewust geweest, en nu kunnen jullie begrijpen waarom er nooit meer geheimen zullen zijn. Het werk dat jullie staat te wachten is je op je gemak kunnen voelen in je eigen leven.

Het is hard werken omdat jullie sneller zijn geëvolueerd dan je verwachtte, maar het is werken in vreugde. Hoewel het je moeite zal kosten om die niveaus in harmonie te brengen, zeggen wij jullie dat je het leuk zult vinden en het zal je sneller Thuis brengen dan je dacht.

Dit zal jullie toestaan delen van de Thuis te downloaden en ze voor je zelf op Aarde te verankeren om je eigen droombeeld van Hemel op Aarde te scheppen, want jullie zijn het centrum van je eigen Universum, voor het geval dat je dat niet wist.

Harmonie.

Deze boodschap wordt door iedereen gehoord. Echter, de harmonie die nu tussen jullie is, bepaalt hoe ver dit hierna het Universum in reikt. De harmonie die jullie aangaan met je buren, vrienden en vijanden zal jullie volgende stappen bepalen, omdat de mensheid niet alleen op individueel niveau verandert, maar ook als collectief.

Het is erg opwindend om waar te nemen en wij zien dat ook jullie je er op verheugen en er tegelijk een beetje bang voor zijn om die stappen te nemen, want het onbekende is altijd een beetje eng. Wij zeggen jullie dat er geen directer pad naar thuis leidt, dan waarop jullie gaan. Jullie konden je in geen betere plaats bevinden dan waar je nu bent, dus het eerste wat wij jullie vragen is dat en je eigen schittering die je tot hier & nu hebt ontwikkeld in te ademen.

Het gaat er om een ieder bij de hand te nemen op die volgende evolutionaire stappen omdat, hoewel het bij iedereen op persoonlijk niveau plaatsvindt, het tevens simultaan bij iedereen gebeurt.

Blokkades op Schoonheid.

Er zijn, niet alleen op Aarde maar doorheen gans het Universum, vele frequentie niveaus van vooruitgang. Er zijn vele, vele Spelen in dit Universum die ver op de Aarde vooruit lopen. Maar geen van die Spelen begon op dit Trillingsgetal, evenmin waren ze in staat om te evolueren naar een totaal andere frequentie terwijl ze nog een fysiek voertuig hadden.

Normaal gesproken zou de Aarde en haar bewoners zijn uitgewist om een nieuw Spel te beginnen teneinde een volgend niveau te bereiken. Toch zijn jullie hier, en gaan jullie door de transitie zonder er op te wachten. Jullie hebben weer eens alles in je eigen realiteit naar voren getrokken, daarom willen wij jullie vertellen wat sommige gevolgen daarvan zijn, en waar je op moet letten als de schoonheid zich begint te ontvouwen.

Nu verdwijnen de geheimen op alle gebieden. Dit is een aanpassing en het brengt ook een periode van schoonheid die op Aarde nog niet is voorgekomen, wees er dus op voorbereid. Hoe zou het zijn als iemand je elke seconde van elke dag kon zien? Welnu, het gebeurt al, en wij moeten jullie zeggen dat jullie, als je denkt dat niemand kijkt, op je mooist zijn.

Dat zijn de momenten waarop jullie je zelf toestaan van je zelf te houden. Vak blokkeert de egopersoonlijkheid die jullie anderen tonen je eigen schoonheid. Dus werk er aan en speel er mee. Vind mogelijkheden om meer transparant te zijn. Dit brengt ons op een belangrijk stuk. Wij beseffen dat dit erg moeilijk te bevatten is, maar jullie zijn god. Dat is de essentie van wat jullie denken dat god en alle vormen van religie zijn.

Alle zaken die jullie magisch vonden, zijn gewoon een reflectie van jullie energie, en jullie leren nu dat doelbewust te benutten. Het grootste probleem op Aarde is dat jullie ego’s hebben, en het ego zegt dat als jullie god zijn dat jij de enige god moet zijn.

Jullie zullen er snel achter komen dat het niet waar is; het volgende niveau van jullie taak zal zijn om met elkaar om te gaan en ruimte te geven aan de andere goden.

Energetisch Voedsel.

Jullie stoffelijke lichaam transformeert ook naar een kristallijnen structuur. De fysieke verandering gaat niet gewoon van koolstof naar silicium, maar in feite is het de verandering van het koolstof element in een kristallijnen structuur. Bovendien zal het fysieke lichaam grotelijks beïnvloedt worden door technologische vooruitgang op medisch terrein.

Laat ons jullie er als voorbeeld op attenderen dat mensen altijd hebben getracht het fysieke lichaam te versterken om een bepaald effect te verkrijgen. Momenteel is er een vlaag van bewustzijn op Aarde over bodybuilders en atleten die illegaal steroïden hebben gebruikt om hun lichaam te pimpen.

Toch zijn jullie slechts enkele stappen verwijderd van een begrip op genetica dat vele verouderde geheimen van de mensheid zal ontsluiten. Energetisch voedsel zal door een ieder begrepen en gebruikt worden om het fysieke lichaam in balans te brengen. Met een efficiënte overdracht, is er geen behoefte aan opvulling en het effect van steroïden kunnen energetisch het lichaam inkomen zonder sporen ach ter te laten.

Kijk uit naar medisch nieuws op Aarde over belangrijke doorbraken op diverse medische terreinen nu de fysieke en metafysische wetenschappen continueren met samenwerken. We hebben het hier over één specifiek gebeid, hoewel het er vele zijn, maar laat ons dit gebied als voorbeeld stellen.

Atleten willen hun lichaam pimpen om sterker en sneller te zijn, en nu hebben ze geleerd dat te bereiken zonder externe stimuli. Het kan zelfs energetisch gedaan worden… permanent! Dat zal vele wetgevers, en mensen die atleten in de gaten houden of ze de boel flessen of niet in de war brengen, want de ganse mensheid wordt nu opnieuw gedefinieerd.

Jullie fysieke wezen komt nu tot de essentie van wie jullie werkelijk zijn, het is nu in staat meer van jullie kerngeest te bevatten en er mee samen te werken binnen het fysieke lichaam. Jullie nieuwe fysieke lichamen zullen meer Licht dragen zoals kristal meer licht kan dragen dan koolstof.

Nu komt het tot een ogenblikkelijke reactie, waarop jullie in staat zijn je Licht effectoever te dragen dan ooit tevoren. De fysieke veranderingen in je lichaam beginnen nu je vermogen vrij te maken om je af te stemmen op Thuis. Vele van jullie hebben dit al gemerkt. Vele van jullie hebben er op diverse niveaus al mee gewerkt en het in je dagelijkse praktijk toegepast, en dat is heel mooi.

Het is nu meer dan ooit zo dat waar je aandacht aan schenk zal groeien. Dat is altijd al zo geweest, want jullie zijn scheppers. Maar nu is het zo dat waar je aandacht aan schenkt erg snel zal groeien/toenemen, omdat de oogkleppen en filters die gebruikt werden om je zelf voor je Zelf te beschermen niet langer nodig zijn. Jullie beginnen de ware grootsheid van wat het is om mens te zijn eindelijk te begrijpen.

De Kosmische Grap.

Jullie zijn een spiegelbeeld. God is geschapen naar jullie beeld of jullie zijn geschapen naar gods beeld, en dat is de Kosmische Grap. Jullie kijken in de spiegel, en alles wat wij jullie vragen is er verantwoordelijkheid voor te nemen.

Koester het, gebruik het naar believen, maar neem de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk als eerste. Jullie concepten van een oppermachtig wezen is nog steeds waar, want wat jullie god noemen is de collectieve vibratie van al dat is. Vind die stukjes vreugde, de kleine dingen die je vreugde schenken en een glimlach op je gezicht.

Laat elke cel in je lijf zich verjongen, want dat zijn de delen waarmee wij allen aan zullen werken de komende jaren, en niet alleen in 2012. Terwijl jullie de eerste stappen doen in de nieuwe wereld, en als menselijke wezens naar een nieuwe omgeving evolueren, zal het elke dag beetje bij beetje gebeuren. Wat er nu gebeurt, is dat jullie zullen leren hoe je innerlijk met deze dingen moet omgaan zonder de externe invloed die je vroeger veroordeelde.

Besef dat het deels komt omdat jullie god zijn dat jullie naar binnen kunnen gaan en je zelf kunnen veranderen, want jullie maken deel uit van Thuis. Jullie zijn een deel van de puzzel die wij niet in elkaar kunnen zetten voordat jullie bereid zijn je eigen puzzelstukje op tafel te leggen. Het gebeurt nu meer dan ooit, want de energie is al in beweging. Jullie hebben er al toe besloten, jullie hebben de eerste spat al gedaan, en wij zijn erg trots op jullie.

We hebben al eonen op deze wijze gesproken, toch is het nog maar kortelings dat mensen oren hadden die konden luisteren… Wij hopen nochtans dat jullie beseffen dat het niet gaat om luisteren met je fysieke oren. Het is niet alleen naar deze uitzending luisteren, of naar ons channel. Het gaat er om te luisteren naar je Zelf, want jullie zullen je geest rechtstreeks tot je horen spreken als je het ene kans geeft en de poort open zet!

Wij verlaten jullie met drie eenvoudige geheugensteuntjes, omdat jullie er dol op zijn. Het is met de grootste eer dat wij jullie vragen elkaar met respect te bejegenen. Voed elkaar bij elke gelegenheid die je krijgt. Besef dat het een geweldig Spel is, en speel goed samen.

Espavo.

De groepBron: assayya

Voeg toe aan: