Zoeken
 


Eigenaar verdachte koffer Utrecht aangehouden

Laatste wijziging: dinsdag 16 november 2010 om 20:40, 1900 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 16 november 2010

UTRECHT - Het verdachte pakketje in Utrecht dat was gevonden op de Amsterdamsestraatweg blijkt een vergeten koffer. Dat meldt de politie.

 De eigenaar van de koffer, die was achtergelaten voor een restaurant in Utrecht, is aangehouden voor het veroorzaken van onrust. De lege koffer zorgde voor veel commotie. De politie vond de situatie verdacht en zette een deel van de Amsterdamsestraatweg af. Na onderzoek door bomdeskundigen bleek de koffer leeg te zijn. De eigenaar was hem vergeten. (ANP)

Noot redactie:

Oke geen enkele nieuwswaarde dit maar het is even om aan te tonen hoe ver we inmiddels door de angst zijn bevangen.

Mocht ik ergens een verlaten koffer zien dan maak ik hem gewoon open als niemand zich meldt. Scheelt weer een ME team en een bomb squad. De kans dat je wordt getroffen door de bliksem is groter dan dat er een bom ofzo in een koffer zit. Mocht je een koffer hebben open gemaakt en er zitten toch allemaal vage draadjes en flikkerende lampjes in dan gewoon de rode draad doorknippen. Doen ze in de film ook altijd ;-) of was het nou de blauwe... nou ja suc6.

Maar vooral geen paniek, doe toch eens rustig allemaal. Paniekerige schaapjes allemaal. Ze hebben je nu precies waar ze je willen hebben. In de angst.Bron: ad.nl

Voeg toe aan: