Zoeken
 


De mainstream leugens aangaande de krakersrellen van begin oktober

Laatste wijziging: donderdag 14 oktober 2010 om 16:08, 1875 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 14 oktober 2010

Het is ondertussen meer dan hopeloos gesteld met de mainstream media in Vernederland. Als u de afgelopen weken een beetje deze “nieuwsbronnen” hebt gevolgd, dan is het al vrij snel duidelijk wat voor beeld men probeert te scheppen aangaande de krakersrellen van zo’n twee weken terug. Overal leest u namelijk dat de krakers begonnen zijn met het gooien van stenen en ander materiaal, waarna de Mobiele Eenheid als de grote redders in nood die zij volgens veel volstrekt gestoorde mensen zijn, ingreep en besloot de protesterende mensen volledig aan gort te beuken.

Daarna heeft u alleen maar gelezen over hoe verschrikkelijk gevaarlijk en crimineel die krakers wel niet waren. Op dit moment wordt er zelfs gesuggereerd dat de krakersrellen geregisseerd zouden kunnen zijn door duistere clubjes die misschien wel veel meer in de planning hebben staan. Nou, daar kan ik mij volledig bij aansluiten. Helemaal de waarheid. Echter, deze regie komt niet vanuit de krakersscene maar vanuit de groep mensen die ons land verneukt: de politiek, aangetrouwde corporaties en bijbehorende gehersenspoelde schoothondjes in de vorm van politieagenten en leden van de mobiele eenheid.

In geen enkele MSM bron is er een eerlijk beeld geschetst. Krakers zijn het grote kwaad en de ME zijn de lieverdjes die het leegstaande bezit van zielige mensen komen verdedigen. De ME dient daarom geroemd te worden als beschermers tegen die terroristische splintercel die krakers natuurlijk eigenlijk vormen. Keiharde en verschrikkelijk gore leugens.

Ik kan u als ex-activist vertellen over ervaringen die ik gehad heb met undercover agenten en de welbekende agent provocateurs en neemt u maar van mij aan dat die bij nagenoeg elk protest - zelfs al is het zoiets vredelievends als een Vrijheidsparade - aanwezig zijn om indien gewenst de boel te verstieren en de schuld op de protesterende mensen te kunnen schuiven. Gebeurt al decennialang en iedereen die deze scene kent, weet het. Behalve natuurlijk het gedrogeerde en afgestompte publiek dat haar nieuws c.q. programmering via door overheden en corporaties gecontroleerde media krijgt. Die mensen horen alleen maar dat krakers gewelddadige tyfuslijers zijn die een ME knuppel in hun schedel verdienen.

Wij hebben ooit een meeting gehouden in Deventer, in *eng muziekje klinkt* een kraakpand. Dit pand werd bewoond door de liefste mensen die ik in tijden tegengekomen ben en deze mensen hielden zich bezig met het verzorgen van paardrijles voor verstandelijk gehandicapte kinderen. Moet u zich eens voorstellen dat deze verschrikkelijk terroristische krakers een protestloop zouden gaan doen om hun activiteiten - die door de hele buurt enorm gewaardeerd worden - te gaan beschermen en vervolgens met zwaar hoofdletsel - of nog veel erger -  naar huis mogen vertrekken? En wat dacht u van de stereotypering die dit soort mensen meteen opgeplakt krijgt? Goedbedoelende en maatschappelijk betrokken mensen die als parasiterende terroristen afgebeeld worden. Onze krankzinnige maatschappij in een notendop.

Natuurlijk zitten er ook onder krakers extreme naarlingen die liever knokken en onrust trappen dan dat ze constructief met hun leven bezig zijn. Uiteraard. Maar het mediaoffensief van de afgelopen twee weken is wat mij betreft te walgelijk voor woorden en daarom moet ik er ook echt even iets over kwijt. Bij dezen dus. Dan wil ik u ter afsluiting graag verzoeken de filmpjes hieronder eens goed te bekijken. Bij het eerst filmpje zou ik u aanraden het volume even uit te zetten en bij het tweede filmpje gaat het mij vooral om de afkondiging van het AT5-meisje. Mijn vraag aan u na het zien van deze filmpjes: is het beeld dat de mainstream media geschetst hebben en ons nog steeds proberen voor te schotelen wel zo eerlijk?Bron: anarchiel.com

Voeg toe aan: