Zoeken
 


NU is de tijd die komen gaat

Laatste wijziging: donderdag 14 oktober 2010 om 14:09, 3401 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 14 oktober 2010

Beste Co-creator van planeet Aarde,

Graag wil ik je uitnodigen voor een energetische reis door deze tekst heen en als je goed focust dan kan je de energie van deze tekst nu al doorvoelen. Natuurlijk kunnen we gesprekken voeren over wat er is gebeurd en over wat komen gaat, maar laten we het over NU hebben. Nog nooit is het nu, kijkend van uit het verleden naar de toekomst of vanuit de toekomst weer terug zo belangrijk geweest. Vind jij ook dat de kleuren van jouw werkelijkheid veranderen en voel jij je ook anders? Dat is dan niet vreemd, want dit moment in het NU is waar we allemaal op hebben gewacht. Jij kunt nu met jouw goddelijk creërend vermogen het verschil maken. Kan je het al voelen? Voel jij je energie al stijgen? Er hangt iets in de lucht en dat is gekoppeld aan het collectief bewustzijn van de mens en eigenlijk al het leven in alle dimensies. Een event die we binnenkort gaan beleven, nee eigenlijk is het NU al.

Samen reizen we nu verder terwijl de energie van het licht der liefde hoger en hoger stijgt en je weet dat de komende dagen en weken de vrijheid en het liefdeslicht op jou wacht. Je hebt het altijd gevoeld en altijd geweten. Nu is het moment dat het breekpunt word benaderd en doorbroken word. Eindelijk zal de waarheid worden gesproken door onze regeringsleiders en zal er eindelijk buitenaards contact plaats vinden dat wereldwijd zal worden ervaren. Waarbij het collectief bewustzijn verbonden word en we gelift worden naar het hoogste frequentie van energie waarbij we ons nog nooit zo verbonden hebben gevoeld met elkaar en nog nooit de bron van alles dat is van dicht bij hebben ervaren. Kan je het al voorstellen? Kan je het al voelen? Natuurlijk kan je dat. Houd deze magische wereld dan nu in je hand en laat hem nooit meer los. Nu realiseer jij als co-creator deze wereld samen met de vele anderen die dit ook ervaren. En in het principe van de honderdste aap is deze creatie nu al werkelijkheid geworden. Miljoenen mensen houden deze creatie nu stevig vast. Het is er al! Can you feel it?!

De tijd die komen gaat is bijzonder te noemen en ik heb het niet over 2012, maar over NU! Jij maakt het verschil en wij kunnen in verbondenheid de hemel op Aarde creeren, NU! Ben je daar de komende tijd van bewust en neem de energie van deze tekst mee in je dagelijkse leven en geeft dit door, zodat het door een ander ook door word gegeven. Dit is een zeer krachtig geheel in de wereld van creatie en ik ben trots op jou dat we dit samen mogen delen...

We are the one we've been waiting for in love and light connected and strong so now is the time. Don’t you ever forget that you are god, you are the love and light, so lets start creating our future together. It is happening right NOW!


Richard.Bron: Free Spirit Insight

Voeg toe aan: