Zoeken
 


De weg naar huis

Laatste wijziging: dinsdag 31 augustus 2010 om 12:53, 2671 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 31 augustus 2010

Als je bedenkt hoever we gekomen zijn, hoever we afgedwaald zijn van onszelf, als je door al die sluiers kan kijken dan ga je je afvragen hoe we weer terug kunnen komen, hoe we weer kunnen worden wat we eens waren. En weten is niet voldoende, het is slechts een eerste stap. Het is net alsof je jarenlang rondgereden hebt in een auto zonder navigatie, en dan pas voor het eerst ziet waar je beland bent. En dat is heel ver weg van waar we kwamen. We zijn zover afgedwaald, zo verschrikkelijk ver. We gaan eerst eens proberen de weg te volgen die ons gebracht heeft waar we nu zijn, stap voor stap. Misschien kunnen we dan langs die weg weer teruggaan.

Waar zijn we begonnen? Als je alle verhalen die we hebben naast elkaar leggen, van de Wingmakers, Desteni, David Icke, Amitakh en zelfs de bijbel, dan lijkt het erop alsof we vroeger in het paradijs leefden. We hadden geen stoffelijk lichaam maar een lichtlichaam, we konden overal heen waar we wilden, alles creëren wat we wilden, alles ervaren wat we wilden. En zo leefden we op aarde, als goden. Onbegrensd bewustzijn, tijdloos. We konden alles, we wisten alles.

…behalve één ding, en voor kennis daarvan hebben we duur moeten betalen. We wisten niets van het kwaad, en omdat we ons dat zelfs niet voor konden stellen zijn we in de val van de Annunaki getrapt, en in deze driedimensionale vormen opgesloten, waarbij we alle kennis van onszelf kwijtraakten. Die vorm is als een harnas, zwaar en lomp en hij bindt ons vast aan de aarde, we kunnen niet meer reizen. En er zit een klep voor ons gezicht, waardoor we bijna niets meer kunnen zien. We kunnen zelfs onszelf niet meer zien. We willen eruit. Maar uit dit harnas stappen, dat lukt niet, het zit op slot en we kunnen de sleutel maar niet vinden.

En het is erger geworden. Ze hebben de harnassen verdeeld in twee soorten, een “mannelijke” vorm en een “vrouwelijke” vorm. Dit is zogenaamd voor de voortplanting, maar het is tegelijkertijd bedoeld om ons te verdelen, te polariseren. We hebben bij die vorm ook programma’s gekregen, een “mannelijk” programma en een “vrouwelijk” programma. “Man” zijn betekent dat je de baas bent, je lichaam is sterker en gespierder, en volgens de goden ben je superieur. “Vrouw” zijn daarentegen betekent onderdrukt te worden, slaaf zijn voor de mannen, niet mogen meedenken en meebeslissen. Wat een belachelijke verdeling!

En het is nog erger geworden. We zijn nog verder verdeeld in verschillende kleuren, rassen, religies, stammen, landen noem maar op. Allemaal polarisatie, allemaal scheiding. Terwijl wij van binnen allemaal dezelfde geesten zijn, zijn we van buiten allemaal anders en bevechten we elkaar. Ras tegen ras, religie tegen religie, land tegen land. En waarom? Dat weten we vaak zelf niet. Of zijn we alweer vergeten. We volgen gewoon blindelings onze programma’s. En daardoor zijn we zelfs onszelf vergeten. Wij zijn vergeten dat wij in dat harnas zitten. Wij denken zelfs dat wij dat harnas zijn!

En waarom stoppen we dan gewoon niet? Dat is nog het ergste, we controleren elkaar! We zorgen er zelf voor dat we in al die programma’s blijven. We beïnvloeden elkaar en spelen onze programma’s uit via elkaar. En heel stiekem, heel verdekt is er een zeer kleine groep onder ons die dit allemaal in stand houdt. Die ons stimuleert in onze programma’s te blijven. Die ons heel slim tegen elkaar opzet, ons tegen elkaar uitspeelt en ervoor zorgt dat we allemaal in het gelid blijven lopen. Net als een kudde van honderden schapen, die slechts door enkele honden bij elkaar gehouden wordt. O wee als die schapen zich ooit eens omdraaien!

En dat is precies wat we moeten gaan doen. We moeten ons omdraaien. De weg naar huis weer gaan zoeken. En hoe kunnen we dat doen? Uiteraard alleen via onszelf. Verander de wereld, begin bij jezelf. Als wij zelf stoppen met het uitspelen van de programma’s die bij ons horen, de programma’s van ons land, ons ras, ons geslacht en ga zo maar door. Als wij zelf stoppen met die programma’s dan gaat de wereld veranderen.

Dan gaan we ontdekken dat wij geen Nederlanders zijn of Europeanen of wat dan ook.

Dan gaan we ontdekken dat wij geen blanken zijn of negers of chinezen of indianen of wat dan ook.

Dan gaan we ontdekken dat we geen katholiek of islamiet of boeddhist zijn of wat dan ook.

Dan gaan we ontdekken dat we geen man of vrouw of homosexueel of heterosexueel of ouder of kind zijn.

Dan gaan we ontdekken dat we onbeperkt bewustzijn zijn, grenzeloos prachtig vredevol, universeel en allen één.

En dan zijn we weer thuis!

RenéBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: