Zoeken
 


Genoeg is genoeg! Tijd voor een ander perspectief

Laatste wijziging: dinsdag 31 augustus 2010 om 12:38, 2182 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 31 augustus 2010

Bewuste vrienden van Nederland,

Ben jij wakker? Of wakker aan het worden? Heb jij het inzicht dat jij in verschillende opgelegde en geïndoctrineerde systemen leeft die jou beïnvloeden, tegenwerken, beperken, verdelen, onderdrukken, ziek en bepaalde gevallen zelfs dood maken? Dat deze systemen al vanaf jouw geboorte in jouw mind zijn opgeslagen, jij ermee bent opgegroeid, waardoor je bent gaan geloven dat zij goed voor jou zijn? Besef jij nu dat deze systemen angst veroorzaken, als jij niet aan de eisen ervan voldoet? Besef jij nu dat er op jou geparasiteerd word en jij daardoor krachteloos en moedeloos bent geworden?

Ben jij er van bewust dat het kapitalistische systeem, rechtsysteem, politieke systeem, samen met het belastingsysteem, jou niet ondersteunen maar wantrouwen in wie, wat en hoe jij bent?

Ben jij er bewust van dat heel veel corporaties en multinationals niet alleen de mens uitbuiten maar ook moeder aarde, ons thuis, in het belang van geld, macht en controle? En dat zij met hun macht en invloed regeringen aansturen en tot een marionet maken? Jou ook.

Ben jij die persoon die door heeft dat je nee mag zeggen tegen deze systemen, maar dat er toch niet naar je geluisterd word omdat regels, regels zijn en jij je daarnaar dient te schikken, ook al veroorzaken deze regels irritatie, frustratie, pijn en lijden? Ben jij er bewust van dat jij in een schijn werkelijkheid leeft en daardoor schijnvrijheid hebt? Ben jij je ervan bewust dat jij zonder geld niets bent en van geld afhankelijk bent gemaakt?

Begrijp jij dat er mensen voor, met en in deze systemen leven en werken en zich naar dit systeem gedragen omdat zij niet beter weten en geregeerd worden door een vervormd ego, angst, woede en controle? En dat het tijd is dat zij vanuit een ander perspectief gaan kijken omdat zo door leven nog meer lijden veroorzaakt terwijl het niet nodig is.

Verlang jij en geloof jij ook in een ander perspectief? Een perspectief wat dienstbaar is aan het allerhoogste welzijn en welbevinden van iedereen. Wat gebaseerd is op liefde, verbinding, vrijheid en gelijkwaardigheid? Wat jou vertrouwt, ondersteunt, bevestigd, stimuleert, koestert en beschermt? Wat jou waardeert, betrekt, aanspoort en de ruimte bied om het aller mooiste van jou zelf te laten zien en dienstbaar te stellen aan de gemeenschap zonder economisch gewin? Wat jou als een levend wezen ziet met gevoel en niet als een levenloos nummer wat gecontroleerd moet worden en uitgebuit.

Ben jij je er van bewust dat jij de kracht en potentie hebt om mee te werken aan verbinding en verandering in Nederland? Dat het effect zal zijn dat er een sfeer komt van erkenning, gezamenlijkheid en gelijkwaardigheid? En dat dit een gevoel geeft van vreugde en plezier? Dat hierdoor het beste in mensen bevestigd word en dus uitnodigt om mee te doen? Besef jij dat jij geboren bent in deze tijd om hier aan mee te werken? Om aan te zetten tot deze heelheid en verandering? Niet door geweld, veroordeling en wijzen naar anderen, maar door begrip, inzicht en liefde. En dat het nu tijd is om op te staan?

Besef jij dat er in Nederland miljoenen mensen zijn die wachten en uitkijken naar verandering, ook al is nog niet een ieder hier bewust van? En dat er hier miljoenen mensen zijn, in allerlei kleuren en maten, die zich met liefde en passie willen inzetten om Nederland tot een land te creëren waar zij samen in vrijheid en gelijkwaardigheid leven. Een leven waarbij zij zich één voelen van binnen, terwijl zij genieten van uiterlijke diversiteit.

Het land is er al. Een prachtig land. Jouw land, jouw thuis waar heel veel betrokken mensen leven. Hoe, wie en wat jij bent bepaald de sfeer en de toekomst van jouw land. Ben jij een transformerende kracht? Zijn wij de macht van het getal? Kunnen wij deze veranderingen bewerkstelligen? Ik geloof van wel. Omdat ik in mijzelf en in jou geloof. En dat nu de tijd is. Herken jij de intentie van deze tekst?Dan is deze oproep voor jou bestemd.

Genoeg is genoeg! Tijd voor een ander perspectief. Het ‘oude’ pakt haar koffers in en neemt afscheid. Wij wuiven haar gedag. Wij bedanken haar en nodigen nu het andere perspectief uit zich te manifesteren. Bewuste mensen, wakkere mensen worden gevraagd om bij elkaar te komen. Denk aan de macht van het getal. Omdat zij hun land lief hebben en zich willen inzetten om te helpen met de verandering. Ben jij de verandering die jij wilt zien in de wereld (Gandhi) Voel jij je verbonden met anderen en moeder aarde en heb jij een inspirerende visie en missie voor Nederland? Of een ander duurzaam en heilzaam idee? Wil jij die delen met anderen? Kom dan naar de bijeenkomst van vrienden van Nederland.

Doel: Nederland laten zien dat er een grote groep mensen is die het allerbeste voor hebben met land en volk ongeacht afkomst, kleur, ras, geloof, of geaardheid. Contact maken, verbinden, motiveren en inspireren. Gezelligheid en plezier maken. Benieuwd? Kom je werken aan het collectief bewust netwerk van Nederland?

Heb je een talent dat je wilt tonen aan een enthousiast publiek? Kun je muziek maken? Een inspirerende toespraak houden? Een gedicht voordragen, zingen of dansen? Een spandoek maken met inspirerende teksten? Een you tube filmpje? En ga zo door… Wees geïnspireerd en laat het mij ajb weten.

Suggestie: Maak met zorg een lunch voor een ander. Om 12:00 uur kunnen wij de energie van delen opgang brengen en gelijk contact maken. (vegetarische lunch?Hoeft niet, maar graag) Draag een zwarte en witte band als herkenning. Yin en Yang komen nu samen. Licht en donker, man en vrouw, harmonie en balans.

Aanmelden, opbouwende info? Meehelpen en -denken? Mail naar redactie@argusoog.org en geef bij het onderwerp aan: Oproep. Geef zoveel als mogelijk aan met hoeveel mensen jij komt. Negatieve suggesties en afbrekende kritiek? Bedankt maar liever niet.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten op 11 september 2010
Vondelpark ingang Max Euweplein tegenover Holland Casino in Amsterdam
Verzamelen 11:00 uur
Meegebrachte lunch 12:00 uur

Team Argusoog, bedankt voor jullie onbaatzuchtige medewerking en samenwerking.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, kracht, liefde en inspiratie!
Mail, twitter, chat, dit door of gebruik rooksignalen.

Dave Guthman
Vriend van Nederland

Auteur: Dave Guthman
Bron Afbeelding(en): Horia Varlan @ Flickr.com

Lees meer van Dave GuthmanVoeg toe aan: