Zoeken
 


De Schumannresonantie

Laatste wijziging: woensdag 25 augustus 2010 om 15:47, 4165 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 25 augustus 2010


Klik op plaatje voor vergroting..

De Schumannresonantie of Schumannfrequentie is de trilling van de kern van de aarde. Deze wordt gemeten in Herz (Hz), het aantal trillingen per seconde. Wetenschappers hebben een formule om deze frequentie uit te rekenen, maar het rare is dat deze dan stabiel blijft, terwijl de werkelijke Schumannfrequentie niet stabiel blijft, maar met de jaren stijgt. Om deze reden geloven veel wetenschappers nog steeds niet dat de frequentie werkelijk stijgt, maar we kunnen ervaren dat het zo is door ons erop af te stemmen.

Eeuwenlang zat de Schumannfrequentie op gemiddeld 7,8 Hz, maar de laatste 10 tot 20 jaar wordt er tussen de 12 en 13 Hz gemeten. De frequentie is niet altijd precies gelijk: er zitten kleine schommelingen in, vandaar dat ze niet in een precies getal te vangen is.

Omdat de Schumannresonantie verandert en stijgt en omdat ook het algehele energieniveau op onze planeet stijgt, is het belangrijk om goed contact te houden met de harteklop van Moeder Aarde, want dat is wat deze frequentie in feite is. Moeder Aarde, Gaia, is een levende ziel die zich heeft geuit in een planeet, terwijl wij ons in een menselijke vorm hebben geuit, zo zit dat eigenlijk. En de kern van de aarde is haar hart. Wij als haar bewoners zijn één met haar en hoe meer we dat ook daadwerkelijk zijn, des te meer we een gelukkig leven leiden met respect voor onze planeet.

Om u op de Schumannfrequentie af te stemmen, is er een oefening. Door die oefening gaat de frequentie van uw eigen energie omhoog naar hetzelfde niveau als die van de aardekern en voelt u zich volkomen in balans. Het is minder eenvoudig dan het lijkt voor veel mensen, dus geef niet op als het u niet gelijk lukt. Het is minimaal nodig om dit een aantal malen te proberen en hardnekkig vol te houden. Lukt het u echt niet, neem dan vooral contact op met Niburu en schijf u in voor een cursus waar u dit leert en nog veel meer. De cursus is sowieso aan te raden.

Het beste kunt u beginnen met het bekijken van de gang die de Schumannfrequentie door uw lichaam maakt via dit filmpje op YouTube:

 

http://www.youtube.com/watch?v=dXQ1mkJB5jo

 

Hier kunt u het filmpje over de Chakra-Kundalini-energie bekijken met dank aan de Stichting Voorlichting Stamcellen (SVS).

Dit is wat er gebeurt wanneer u de Schumannresonantie door uw lichaam laat gaan: de energie komt via uw voeten binnen, gaat omhoog door uw benen en gaat vervolgens uw chakra’s binnen, waar ze zich omheenwikkelt in dezelfde vorm als de 2 DNA-strengen die we momenteel bezitten, dat doen. Wanneer ze bij het zevende of kruinchakra aankomen, gaat de energie naar buiten en naar boven, de hemel in, waardoor de liefde waarmee u gevuld werd door deze energie, weer ten goede komt aan de aarde. Zo is er een kringloop van positieve energie ontstaan.

Door het laten stromen van de Schumannfrequentie door uw chakra’s, komen deze in balans en zult u op den duur (nagenoeg) geen gezondheidsklachten meer hebben.

Hier volgt de oefening:

Ga recht op uw beide benen staan. Of ga zitten met uw voeten op de grond indien mogelijk. Anders visualiseer het. Het belangrijkste is dat u ontspannen bent. Haal een paar keer diep adem en laat alle spanning en stress uit u wegvloeien.

Stel u vervolgens voor dat er vanuit uw voeten wortels groeien, helemaal de aarde in en door de aarde heen. De wortels gaan helemaal door tot de aardekern.

Vandaar halen ze de energie van de aardekern naar boven, weer helemaal terug naar uw voeten. Voelt u ze al tintelen? Dat is namelijk het teken dat de Schumannresonantie aan het komen is.

Laat de energie helemaal door uw benen omhoog gaan, dan naar het eerste of wortelchakra, naar het tweede of buikchakra, het derde of zonnevlechtchakra, het vierde of hartchakra, door naar het vijfde of keelchakra, naar het zesde of voorhoofdchakra en uiteindelijk naar het zevende of kruinchakra. Daar gaat de energie uit u en stroomt ze de wereld weer in. Zo hebt u niet alleen uzelf van positieve energie voorzien, maar de hele aarde. Als u de chakra’s niet goed kent, kunt u ze hierboven op het plaatje bekijken. Dan weet u waar ze zich bevinden. U kunt het ook op uw gevoel doen. Op het plaatje bovenaan de eerste pagina van dit artikel kunt u álle chakra’s zien, ook die die zich buiten ons fysieke lichaam bevinden.

Het kan zijn dat u de energie ook in uw hoofd voelt. U kunt die dan naar beneden laten zakken tot ze de energie uit uw benen ontmoet. Als de energie helemaal door u heengaat, tintelt uw hele lichaam en bevindt u zich in de vijfde dimensie. Zo voelt het als u daar altijd bent. De aarde is allang in de vijfde dimensie aangekomen en wacht nu tot wij daar ook arriveren om met haar samen de nieuwe Gouden Era of Terra Nova te starten.

Vanuit deze energie kunt u ook contact zoeken of krijgen met engelen of buitenaardse wezens. Dit gebeurt vaak tijdens de cursus Schumannresonantie van Niburu en dat kan u ook overkomen als u dit zelf thuis doet. Wees niet bang, het zijn liefdevolle wezens die u zullen bijstaan en alleen maar blije boodschappen voor u hebben of uw gids blijken te zijn. Iedereen die op de Aarde woont, heeft buitenaardse familie en gidsen en die willen graag contact met u zoeken. Dat kunnen zij echter niet, wanneer u zich niet in deze hoge energie bevindt. Als u doorgaat met het contact en de oefening blijft doen, zal het contact zich mogelijk intensiveren.

Hier een paar voorbeelden van buitenaardse medemensen:

v.l.n.r. en v.b.n.b.:

Lord Arcturus (Arcturus), Commandant Ashtar (Venus),

Sanat Kumara (Venus), Semjase (Erra, Pleiaden),

Nuham (Tavgeti, Pleiaden), Dr. Lorphan (Sirius)

Sananda Kumara (Venus) en Pallas Athena (de Griekse ‘godin’ die nog altijd springlevend is)

Als het u niet lukt de Schumannresonantie door u heen te krijgen, neem dan gerust contact op met mij. Of neem contact op met Niburu.

 

Dit artikel is geschreven door Sophia Dijkhuis van

http://nieuwetijdskinderen.wordpress.com

www.galacticstories.woelmuis.nl, (onder constructie)

http://galacticstories.wordpress.com

 

met dank aan:

*de informatie over de Schumannfrequentie of Schumannresonantie door Niburu ( www.niburu.nl)

*de SVS www.stamcel.org

*Beth Trutwin van www.cosmicascension.com

*Maxim Lazet van www.maximlazet.nl

 

Attentie: aquariusage.comBron: nieuwetijdskinderen.wordpress.com

Voeg toe aan: