Zoeken
 


Hopi indianen en ET's

Laatste wijziging: dinsdag 17 augustus 2010 om 08:56, 3384 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 17 augustus 2010

Dit kan jou wel of niet helpen, maar een tijdje geleden, bezocht een Hopi Indiaan genaamd Robert Morningsky Aussie. Hij gaf wat papieren uit.... goed verkocht!. Sommige papieren gaan over Hopi Indianen, en over onze kleine grijze vrienden. Ook is er boek getiteld Amerikaans Indiaanse Magie geschreven door Brad Steiger, en het bevat een aantal hele interessante stukken. Als je geïnteresseerd bent in de Rob Morningsky papieren, dan zal ik ze doorsturen als Sysop het o.k. geeft, of ik stuur je een kopie. Ook ik ben erg geïnteresseerd in de Hopi Indianen, als volk en in hun geloof dat ze van de sterren komen - corrigeer me als ik me vergis, maar van Sirius geloof ik.

NB. Eén Hopi profetie is dat ze een speciaal instrumentje hebben, dat begint te 'zingen' als het einde van de wereld, zoals wij die kennen, begint; Het begon te 'zingen' eind jaren '70. Dag Sandy, bedankt voor je interesse. Sorry dat het zolang duurde, maar ten eerste was er heel wat typewerk en ten tweede kregen we een computerstoring, maar hoe dan ook, hier zijn ze in al hun glorie.

Voor ieder ander die deze papieren leest, dit zijn niet mijn meningen, maar die van Robert Morningsky, een Hopi/Apache danser die naar Australië kwam voor het Warana Festival, in Brisbane, Queensland. Hij is een geboren activist voor zijn volk en andere natuurlijke inwoners in hun gebied. Sommige dingen die hij zei interesseerden me, andere dingen lieten me koud. Ik kan geen volledige karakter-analyse geven, omdat ik hem niet persoonlijk ken.

UIT; Zo veel Pleiadaanse vrouwen.... zo weinig tijd

Dit zijn de notities die ik heb genomen op de ontmoeting, gehouden op 8 februari 1992 in Maleny, Queensland.

Dit is mijn versie van mijn notities die ik genomen heb op de ontmoeting met Robert Morningsky, een volbloed Hopi/Apache Indiaan, die was grootgebracht door zijn twee grootouders, nadat zijn vader was vermoord en zijn moeder het reservaat had verlaten. Vanaf de leeftijd van 1-5 jaar, had hij helemaal geen kontakt met de 'blanke man'. Hij leerde, samen met een groep andere jongeren, van zijn grootvaders en van een groep mensen genaamd Star Warriors - buitenaardsen die hij de codenaam Blues geeft. Deze mensen leerden hem 6 mijlen te rennen met een mond vol water zonder te slikken of ook maar een druppel te morsen, om dan terug te keren en het water uit te spugen voor de voeten van de Warriors.

Ze moesten met hun rug naar hun Ouderlingen gaan staan die dan een pijl afschoten, en zij, de studenten, zouden dan moeten draaien en de pijl midden in de vlucht moeten vangen. Hij zei dat zij, de studenten, zich niet realiseerden dat zij niet geacht werden deze dingen te kunnen.

Het beleid van de Star Warrior is dat kennis niet zomaar gegeven wordt, maar moet worden verdiend. De weg om te leven leidt naar ontdekking.

Er is een oude Hopi profetie die zegt: (de rode man van vandaag is wit en de witte man van morgen is groen).

Lees hier verder ( pdf bestand) of lees verder op de website.Bron: lightnet

Voeg toe aan: