Zoeken
 


Red Bull en de farmaceutische maffia

Laatste wijziging: vrijdag 30 juli 2010 om 10:53, 2334 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 30 juli 2010

Ik werd zojuist gewezen op een Frequently Asked Questions pagina van het merk Red Bull. Mocht u hier op de een of andere onverklaarbare manier niet mee bekend zijn, Red Bull is een zogenaamde “energiser” en dit type drankjes zorgt ervoor dat degene die ze nuttigt er een dot extra energie van krijgt. Tenminste, dat is de bedoeling. Zelf was ik in de tijd dat ik nog de op geld en status beluste ondernemer uithing helemaal verzot op dit drankje en per week ging er zeker een tweetal dozijnen van deze substantie doorheen. Daar ben ik een paar jaar geleden gelukkig mee gestopt en het enige dat ik mijzelf nu nog gun is zo af en toe een biologisch verantwoord bakje koffie. En zoals u zometeen kunt lezen, ben ik heel erg blij dat ik die keuze gemaakt heb.


Wat is precies het geval? Degene die mij wees op de FAQ bij Red Bull is net als ik een E-nummer-fanaat, wat zoveel inhoudt als elke verpakking doorlezen om te herleiden wat er nou precies in een product zit. Nu had deze vriend het label van Red Bull al vaker doorgewerkt en kon geen twijfelachtige ingrediënten vinden. Totdat hij wat vragen ging stellen en dus op de vernieuwde FAQ pagina van deze toko gewezen werd. Daar kunt u deze frappante quote vinden:

IS TAURINE GEMAAKT VAN STIEREN TESTIKELS? IS TAURINE EEN AFGELEID PRODUCT VAN STIEREN TESTIKELS OF SPERMA VAN STIEREN?

De taurine in Red Bull Energy Drink is puur synthetisch en wordt geproduceerd door farmaceutische bedrijven. Het is niet afkomstig van dieren noch van dierlijk materiaal. Alle ingrediënten van Red Bull Energy Drink worden synthetisch geproduceerd door farmaceutische bedrijven. Zo kunnen wij een optimale kwaliteit waarborgen.


Zo ziet u maar weer, onder de farmaceutische maffia kom je echt niet vandaan, zelfs al slik je geen medicijnen. Alle ingrediënten van Red Bull Energy Drink worden tenslotte synthetisch geproduceerd door farmaceutische bedrijven. Tja. Ik ga maar weer eens diep zuchten.Bron: anarchiel.com

Voeg toe aan: