Zoeken
 


Chemtrails bestaan niet?

Laatste wijziging: donderdag 29 juli 2010 om 16:30, 5148 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 29 juli 2010

Door Nexus.

Voor de jongeren onder ons lijken deze luchten niet vreemd, zij weten niet beter dan dat vliegtuigen vrijwel dagelijks strepen in de lucht maken die uren blijven hangen en uiteindelijk uitwaaieren in een soort sluierbewolking zoals ze dan ook steevast genoemd worden door de verschillende weerdeskundigen. Dat een vliegtuigstreep, contrail, enkel onder zeer bijzondere condities langer kan blijven hangen dan de normale 20 seconden tot 2 minuten is makkelijk na te gaan, daar hoef je geen deskundige voor te zijn.

De strepen die ook hier door mij in beeld gebracht zijn blijven echter uren hangen en bevatten volgens vele wetenschappelijke rapporten stoffen zoals aluminium, barium en strontium, zogenaamde zware metalen, die voor de mens, dier en natuur bijzonder schadelijk zijn. Nu krijg ik net een filmpje toegestuurd van een vliegtuig dat duidelijk iets in de lucht sproeit, deze sproeiers schijnbaar naar believen aan en uit kan zetten en het mooiste van dit filmpje, het is gemaakt door een andere piloot die achter dit vliegtuig aan is gevlogen om dit vast te leggen.

Ook het standaardantwoord van de meteorologische diensten kan hier geen bevrediging meer in geven want het vliegtuig vliegt op een en dezelfde hoogte. ( dat is namelijk steeds het antwoord van weersdiensten als er een vraag gedeponeerd wordt over dit fenomeen, dat ligt aan de hoogte waar het vliegtuig zich bevindt ). Dit antwoord kan dus nu voor eens en altijd de prullenbak in. Bekijk het filmpje zelf maar even.

Mensen die nu ineens wakker zijn geworden van dit filmpje kunnen zich verder verdiepen met hard bewijsmateriaal middels de volgende link:

Chemtrails uit de kast

Waarom mensen niet willen geloven dat de fin.elite dit soort praktijken uitvoert zonder zich te bekommeren over de gezondheid van de burgers blijf ik vreemd vinden ook gezien de informatie die vele vele websites en onderzoekbureaus inmiddels bloot hebben weten te leggen maar vooral ook omdat de meeste mensen zelf toch ook zien dat er zaken gebeuren zonder onze toestemming waarbij wel kinderen van ons om het leven komen zoals oorlogen in het Midden Oosten. Besloten vergaderingen door de top van de wereld zoals de Bilderbergervergaderingen waar onze koningin deel aan neemt en heel veel mensen uit de top van het bedrijfsleven, het militaire apparaat, de medische wereld, etc.etc.

Informeer elkaar, het gaat over je eigen toekomst en die van je kinderen!

attentie: aquariusage.com



Bron: bovendien.com

Voeg toe aan: