Zoeken
 


Orgonite-zendertjes

Laatste wijziging: dinsdag 22 juni 2010 om 13:54, 4993 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 22 juni 2010

De Eiffeltoren als positieve zendmast? Dat kan. Raadpleeg uw nabije Orgonite-gifter! Orgonite is een energieblokje, een kunstmatig mengsel van 50% organische stof (hars) en 50% ingesmolten anorganische stof (ijzer, aluminium, koper, zilver, goud of andere metaalsoorten) en (berg)kristal. Ook andere kwartssoorten kunnen erin verwerkt worden. De makers beweren dat deze combinatie werkt als een energetische generator in die zin dat het negatieve energie aantrekt, neutraliseert en dan omzet in positieve energie.

Er is een grote groep mensen werkzaam als zogeheten ‘gifter’, die op eigen kosten Orgonite ‘towerbusters’ verspreiden onder of in de buurt van GSM- en hoogspanningsmasten in hun omgeving. Ik ben wel overtuigd van het nut daarvan omdat er een liefdesintentie aan ten grondslag ligt. De gifters geven altruïstisch iets van hun eigen hartsenergie om akelige straling aan te pakken waar onze (hoog)gevoelige medemens immers veel last van heeft. Behalve GSM-masten zijn ook meren, kanalen, vijvers, waterpartijen en zuiveringsinstallaties doel. Plons, blokje er in, schoon. Daar kan ik me veel moois bij voorstellen.

Iemand schreef me dat hij blokjes Orgonite verbergt “bij bronnen van ziekmakende, manipulerende vormen van energie, want dat zet de ‘slechte’ energie om in goede.” Wacht even! Zo’n idealist programmeert ook de eigen negatieve oordelen over wat hij/zij slecht vindt (Binnenhof, Vrijmetselaarstempels, Justitiegebouwen, verzorgingstehuizen enz.) mee in het effect van zo’n blokje. Lastig. Want wat is nou precies slecht? In deze extreem complexe schepping kan dat wat nu ‘goed’ lijkt, misschien 20 jaar later een totale vergissing blijken en weer ‘slecht’.

Ik werk zelf thuis met een bronzen containertje, een Xierom, met samengeperst edelgas (Xenon), dat mijn werkruimte ‘schoon’ houdt. Honderdvijftig meter van mijn huis steekt immers ook een GSM-mast boven de begraafplaats uit… Ik denk dat Orgonite hetzelfde effect kan bewerkstelligen. Maar hoever moeten we gaan? Een blokje bij het huis van je kwaaie schoonmoeder? Steeds komen je eigen oordelen om de hoek kijken. Niet-oordelen is een van de moeilijkste, Boeddhistische opgaven die ik ken. Wie niettemin zo’n blokje wil maken, kijkt op www.orgoniteinfo.com (Engelse site).

Attentie: aquariusage.comBron: peterdenharing

Voeg toe aan: