Zoeken
 


Open staan voor je INNER OOG

Laatste wijziging: maandag 21 juni 2010 om 14:28, 2337 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 21 juni 2010

Iedereen heeft een inner OOG en een inner OOR is ons ‘’intuïtief’’ direct weten. Inner OOG is de poort naar zuiver SQ geestelijk weten, staat in verbinding met ons eigen HOGE ZELF intelligentie is verbonden met ons 10delig DNA systeem. Het inner OOG zit in ons 8ste chakra en als ons derde inner OOG geactiveerd is, dan werkt ons GEWETEN weer en dan kunnen wij inner HOREN, inner WETEN en inner VOELEN ’instinctief’ vanuit ons eigen Zielenhart en dan is ons eigen ’zesde’ NU 10 geestelijk zintuigen geactiveerd. WEET ieder mens heeft 10 geestelijke lichtzintuigen zit in ons 9de chakra, ieder Mens heeft een IQ en SQ verstand. Iedereen heeft 10 chakras en ons 9de chakra is geblokkeerd door SQ geestelijke ’onwaarheden’ die gaan naar ons eigen onder-bewustzijn, dan is ons GE-WETEN nog niet geactiveerd en daarom hebben nog zoveel mensen geestelijk problemen.

Wat in ons onder-bewustzijn 9de chakra zit komt van de negativiteiten van Atlantisch blokkeert ons GEWETEN. Negativiteit komt van de ‘’Re-evolutionaire Atlantische negatieve TIJD af’’ die werkt tegenstrijdig/contra. De Atlantische problemen moesten eerst begrepen worden en dan kan alles gereinigd en geheeld worden en dan is de collectieve Wereld Ziel gereinigd hopelijk voor eind 2012. Wij kunnen ons inner ’gereedschap’ 10 geestelijke zintuigen en SQ verstand niet gebruiken, als wij denken met 5 primitieve zintuigen. Wij kunnen niet met alleen IQ ’eigenwijsheid’ de SQ waarheid weten, daar komen de SQ leugens vandaan.

De Mens kan de Heilige Geometrie en de Schepping niet begrijpen het zit niet in onze Bewustzijns. Wij komen de oerwaarheid te weten, zodra ons geestelijk WETEN gezuiverd is. Vergeef jezelf voor je ‘’onbewuste’’ negativiteit en leugens en dan wordt ons zuiver GEWETEN geactiveerd. Veel Mensen zijn nog SQ geestelijk onwetend, dit komt uit de negatieve Atlantische Tijd. Denk positief dan kunnen wij GELOVEN in ons complete inner ZELF en voelen wij ons gelukkig. Ons inner zelf zit IN ons Licht lichaam, zit in ons Aards lichaam, is zuiver gebleven door de Heilige Waarheid Geometrie. De mens krijgt zijn immuniteit terug als wij dit ook waardig zijn en dan wordt ons fysiek Aards lichaam geheeld.

Maak contact met je eigen Hoge Zelfbewustzijn/intelligentie, dan kunnen wij alles realistisch waarnemen. De Mens was onwetend van zijn inner ZELF, daar door kenden wij de SQ oerwaarheid niet. Verander al het negatieve naar liefde voor jezelf. Je 10de Master CEL is je 10de kruin chakra is geblokkeerd door ons onder-bewustzijn 9de chakra. Wordt geestelijk wakker dan activeert ons Eenheid bewustzijn en 10delig Zielenhartbewustzijn. In onze Kundalini zit helende levensenergie dit is ons geboorte en bestaansrecht. Als wij het WAARDIG zijn worden wij hier op Aarde ‘’opnieuw geestelijk verbonden met onze Geest/Spirit’’.

 Bron: spiritualwisdom

Voeg toe aan: