Zoeken
 


Verhoog je trillingsfrequentie

Laatste wijziging: donderdag 3 juni 2010 om 14:21, 3102 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 3 juni 2010

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie.

In het boek Verhoog je trillingsfrequentie. Ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie laat Penny Peirce niet alleen zien hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie kunt vaststellen, maar ook hoe je die kunt verhogen. Door het vinden van je ‘kernfrequentie’ – de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat een helder bewustzijn te bewaren, weerstanden te verminderen en nieuwe talenten te ontplooien. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een geheel vervuld leven.

Hieronder een voorwoord (van Michael Bernard Beckwith) uit het boek, en een bericht aan de lezer van Penney Peirce.

Het boek dat je in handen hebt, is geen inerte materie. Het is meer dan papier waarop inkt is aangebracht in bepaalde lettertekens en vormen. De waarheid ligt dieper, veel dieper dan wat zichtbaar is voor onze ogen, tastbaar is voor onze handen en begrijpelijk is voor ons verstand. Het begint met de wijsheid op deze pagina’s die energetisch in jou resoneert, want die heeft ervoor gezorgd dat het boek jouw elektromagnetische veld is binnengekomen.

Dit energieveld duidt Penney Peirce aan met je ‘kernfrequentie’, jouw persoonlijke energievibratie. De woorden op deze pagina’s hebben ook een specifieke energietrilling, die afkomstig is van de kosmische intelligentie die het hele bestaan leven inblaast en in stand houdt. Deze pagina’s kunnen deugd en kracht op jou overbrengen. Als Penney de extatische dans beschrijft van geest en materie, zul je een verlangen gaan voelen om de stappen te leren van haar negen stadia van persoonlijke transformatie, zodat ook jij van deze dans kunt gaan genieten.

Lees verder: Happynews.nlVoeg toe aan: