Zoeken
 


Het onbevlekte concept

Laatste wijziging: woensdag 5 mei 2010 om 09:50, 1855 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 5 mei 2010

Hoop doet leven. Wij hopen allemaal dat alles met ons goed komt en het leven in alle opzichten beter wordt. Wij kijken in de toekomst met ogen vol hoop en vertrouwen in de magische veranderingen die onze stoutste dromen zullen overtreffen. Het winnen van een loterij of een perfecte partner tegen komen is een stille hoop voor veel mensen in onze omgeving. Het leven verrast ons elke keer met nieuwe onverwachte situaties die ineens een nieuwe richting aan ons levenspad geven.

Wij leven in het tijdperk wanneer veel mensen geen enkele houvast in hun leven hebben. "Er is geen Kosmische Wet, geen God, geen geloof, geen levensdoel, geen diepere betekenis in het menselijke leven", dat zijn de gedachten en de levenshouding van een gewone westerse mens. Alles gebeurt bij toeval en daarom hopen de meeste mensen dat bij toeval hun iets moois eindelijk zou overkomen en hun leven in een welwarende spiraal in een keer vanzelf zou belanden...Het is een bijzonder bewijs van bekende wijze uitdrukking dat de hoop verlaat ons als laatste. Nadat het geloof en naasten liefde in het maatschappelijke archief zijn beland, de hoop vaart ons nog steeds verder in het leven. Hoop is de moeder van wonderen en als je hoopt met al je hart zal het je waarschijnlijk toch overkomen. Alleen zal toeval daarbij geen enkele rol spelen.


Ons fysieke leven is gebaseerd op een energetisch patroon, een elektromagnetische matrix van enorme precisie die Goddelijk, Geestelijk, Spiritueel van oorsprong is. Er is een voorbedachte Goddelijk Plan die uit de Bron des Levens in de vorm van een oneindige levensstroom voortvloeit. De levenstroom bestaat uit de energiespiralen met de codes waar alles geordend is ( denk over DNA). Op deze manier heeft de energie, die door de hele Kosmos stroomt, altijd een oorzaak, een doel en een bestemming. Voor alles in ons leven bestaat een blauwdruk en deze blauwdruk is altijd een uniek exemplaar van volledige perfectie, volmaaktheid en precisie. Het Plan van de beste mogelijke uitkomst in iedere situatie is er altijd aanwezig. Het ligt aan ons of wij vanuit ons vrije wil met dit perfecte Plan willen samenwerken en de Goddelijke resolutie tot stand willen brengen.

Er is een verschil tussen ongegronde hoop en overtuiging dat alles volgens het perfecte Goddelijke Plan verloopt. Als je weet dat je leven volgens een bepaald patroon zich ontvouwt, dan kan je dat patroon begrijpen en volgen. Dan kun je met een hart vol vertrouwen de veranderingen in je leven verwachten die je steeds dichter bij je levensdoel zullen brengen.

Ons leven heeft een Goddelijke doel. Iedere ziel heeft een uniek Goddelijk Plan, die zijn perfecte uitdrukking in de volmaakte energie matrix vindt. Deze perfecte matrix wordt een blauwdruk, of een onbevlekt concept ( the immaculate concept) genoemd.

"The science of the Immaculate Concept is based on the Cosmic Truth that God has made man in his image and likeness and therefore behind the outer manifestation there is a perfect reality and a perfect form."

Op het moment dat je jouw aandacht op het onbevlekte concept richt, begint de energie door de matrix te stromen en op je neer dalen als een inspiratie, een ‘toevallige' ontmoeting , een geniaal project... Je kunt je leven tot een paradijs veranderen door je op het onbevlekte concept van je levensplan regelmatig af te stemmen! Wees positief, laat geen teleurstellingen of twijfels over je perfecte toekomst toe, wees niet bang, maar ontvankelijk naar die eindeloze stroom van Goddelijke Wijsheid, Goddelijke Liefde en Goddelijke Kracht toe en weet dat je perfecte leven een kwestie van een Meesterschap is die je kunt behalen door je vrije wil voortdurend innerlijk met de Goddelijke Wil, de Goddelijke blauwdruk af te stemmen!

"We must have clearly in mind that the natural state of being is wholeness, is oneness with God, is the perfection of the Law. This perfection, this law, this being is the True Self that exists behind the outer manifestation of an absence of wholeness. In reality, this is the Real and perfect Self that we all would become."

Het vermogen om een onbevlekt concept voor je eigen leven en voor het alle Leven voor je innerlijke oog vast te houden moet geoefend worden totdat het vanzelfsprekend wordt. Als je in staat bent een perfect beeld van een ieder die je ontmoet in je hart te houden, ongeacht elke situatie waarin je je bevindt, dan zul je ontdekken dat je leven minder gecompliceerd wordt, gemakkelijker verloopt en overvloediger zal zijn!

Het vermogen om dit te doen neemt in de loop van de tijd toe en loopt parallel met je spirituele ontwikkeling en innerlijke groei. Langzamerhand verander je in de mens die de Goddelijke kunst van het creëren eigen heeft gemaakt. Begin met een dag helemaal te handelen volgens het onbevlekte, perfecte concept. Bekijk dan welke gedachten je proberen te overheersen of je bewustzijn proberen binnen te sluipen. Observeer eens hoe je je voelt als je een hele dag lang zonder ophouden alleen het allerhoogste verwacht! Het is zeer bevrijdend. Je zult zeker op de proef gesteld en uitgedaagd worden. Soms zullen de dingen niet gaan zoals je gehoopt had, maar je zult de kalmte zelf zijn temidden van de storm. Anderen zullen aangetrokken worden door de vrede die je uitstraalt en door je zich steeds verder uitbreidende aura.Bron: novosite.nl

Voeg toe aan: