Zoeken
 


Inlichtingendienst organiseert aanslagen

Laatste wijziging: maandag 3 mei 2010 om 09:49, 2160 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 3 mei 2010

De voorbereiding en uitvoering van de moordaanslagen door middel van vliegtuigen, die zijn gepleegd op 11 september 2001, te New York en Washington, was in handen van de inlichtingendienst.

Hiertoe zijn mensen gedurende lange tijd beïnvloed. Nederlands inlichtingenpersoneel was tenminste twee jaar voor de moordaanslagen in 2001, bezig met de voorbereidingen door kapers. Hierover zijn door inlichtingenpersoneel te Eibergen expliciete mededelingen gedaan.

Al in augustus 1999, wist personeel van de inlichtingendienst te melden, dat zich in Hamburg personen bevonden, die op de computer trainden voor aanslagen en vlieglessen namen. Ook is vermeld dat personen in München waren. Uitermate belastend is dat specifieke details genoemd zijn, die te maken hebben met de datum (11) en de vele nationaliteiten onder de slachtoffers. 

De aanslagen werden opgezet met gebruikmaking van het systeem voor inlichtingen en EOV. Er zijn veel feiten vastgesteld, met betrekking tot de daadwerkelijke voorbereiding door de inlichtingendienst. Zoals na de aanslagen definitief is vastgesteld, blijkt de Nederlandse inlichtingendienst,  zelf betrokken te zijn bij de voorbereiding.

Wat betreft de vluchtnummers, (11, 77 , 93 en 175), deze zijn zodanig gekozen dat ze een bijzondere betekenis hebben.

Ze verwijzen naar de aanslagen zelf.
Vluchtnummer 11 :   Vond plaats op 11 september 2001.
Vluchtnummer 77 :   Zou met andere vluchten zorgen voor de grootste vliegramp sinds 1977, (op Tenerife) en een enorme black-out moeten veroorzaken in New York, zoals in New York in 1977.
Vluchtnummer 93 :  Verwijzing naar vorige aanslag om Twin-Tower in te laten storten in 1993 
Vluchtnummer 175: Verwijzing naar 175 Greenwich street, adres van Ground Zero.  

We hebben het over zeer concrete feiten aangaande de grootste terreuraanslag ooit. Ruim drieduizend doden. De aanslagen zijn gepland op 9/11 , wat het noodoproepnummer is in de Verenigde Staten. Met personen op vooraf bepaalde vluchten. Door de inlichtingendienst, die de grootste criminelen ter wereld werk verschaft. En gevestigd is in Nederland. Bron: minbzk.nl

Voeg toe aan: