Zoeken
 


Een epidemie van Vitamine-D-tekort golft over de wereld

Laatste wijziging: maandag 26 april 2010 om 12:13, 2259 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 26 april 2010

Wij schrijven hier op WantToKnow.nl nog steeds over doofpotten. Maar wat heeft Vitamine-D hier dan mee te maken..? Als je het onderstaande artikel hebt gelezen is er eigenlijk maar één conclusie mogelijk: willens en wetens wordt informatie over het gevolg van Vitamine-D-tekort achtergehouden. Dat kan niet anders..

Maar ook wordt dus willens en wetens verzwegen dat dit Vitamine-D-tekort al uitermate ernstige gevolgen heeft voor het welzijn van miljarden mensen, die vooral in de ‘Westerse’ maatschappijen leven. En wat blijkt tevens? De wetenschappelijke bewijzen zijn al lang en heel duidelijk! De meest simpele onderzoeken rondom Vitamine-D tonen heftige resultaten in dit verband. Waarom wordt dit niet grootst gepubliceerd? Waarom wordt hier niet vanuit een Ministerie van Gezondheid stimulerend op gewerkt..?

De farmacy, die synthetische stoffen verkoopt als ‘medicijn’ steekt schril bij dit natuurlijke middel af. Het blijkt eens temeer: bij deze farmaceutische medicijnen gaat het, zoals blijkt uit dit artikel, in feite alleen om de verkoop dan om ‘het medicijn’.

Het is hier op de site al veel vaker gezegd en gevraagd:
‘Welke overheid pakt het ‘conflict of interest’ tussen Big Pharma en mensen-zoals-jij-en-ik nou eens bij de horens?’

De farmaceutische INDUSTRIE heeft PER DEFINITIE een tegengesteld belang dan dat van de klanten die ze zegt te helpen. Deze bedrijven is het om winst te doen. U is het om gratis gezondheid, NATUURLIJKE gezondheid te doen, geen kunstmatige. Waar je dan ook nog eens voor moet betalen..

Welke krachten zijn achter de schermen bezig om Vitamine-D, de meest noodzakelijke stof die je immuunsysteem nodig heeft, te ondermijnen..??!!

Lees verder: wanttoknowVoeg toe aan: