Zoeken
 


Drunvalo en de aankondiging van 22-04-2010

Laatste wijziging: donderdag 22 april 2010 om 10:00, 3231 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 22 april 2010

Begin Oktober vorig jaar, plaatsten we de 14-delige serie die Drunvalo Melchizedek maakte over zijn contacten met de inheemse volken van Zuid- en Midden Amerika. Daarin spreekt hij uitgebreid en met veel beeldmateriaal over de a.s. veranderingen die gaan plaatsvinden en over de geheimen die deze Maya’s onthulden. Er staan echter nu nieuwe zaken op stapel en Drunvalo bericht ons in de onderstaande YouTube over de precieze aankondiging ervan. Op 22 April a.s. zal hij in een speciale uitzending het e.e.a. in de openheid brengen.

We plaatsen hier deze aankondiging van de a.s. aankondiging, want daar komt het dus op neer. Mocht je de 14-delige serie gemist hebben, dan raden we je aan deze link te klikken en in onze speciale player de serie eens rustig te bekijken. Over de bijzondere uitnodiging die Drunvalo ontving en over de berichten van een a.s. poolshift.

De informatie Drunvalo over een maand gaat vrijgeven heeft, naar zijn informatie in deze YouTube, meer te maken met de innerlijke processen die in onszelf zullen gaan plaatsvinden. Voorlopig zullen we het echter met deze aankondiging moeten doen, én met het delen van ieders gevoelens hieromtrent met elkaar.. Er is ruimte genoeg onder het artikel; welkom!

Meer informatie over de uitzending is verkrijgbaar op: Drunvalo.eso.tvBron: wanttoknow

Voeg toe aan: