Zoeken
 


Aloë vera beter dan tandpasta

Laatste wijziging: maandag 5 april 2010 om 18:11, 2696 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 5 april 2010

Een slecht gebit en ongezond tandvlees zijn een onvermoede oorzaak van veel chronische aandoeningen. Op dit moment komen tandartsen erachter, dat een alternatieve soort tandpasta één van de beste wapens tegen tandbederf en tandvleesontsteking is. Aloë vera blijkt namelijk in recent onderzoek beter ziekteverwekkers te bestrijden dan verschillende commerciële tandpasta’s.

Bovendien blijkt het ideaal voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees, omdat het minder schuurt dan gewone tandpasta’s. Wel zegt tandheelkundige Dilip George, één van de drie auteurs van het onderzoek, dat we goed moeten uitkijken welke soort aloë gel we kopen. Het beste zijn de producten met een gestabiliseerde gel afkomstig uit het binnenste van de aloë vera, zonder overmatige verhitting of filtratie tijdens de productie aangezien die een gedeelte van de actieve ingrediënten van de plant kunnen vernietigen.

Attentie: aquariusageBron: odemagazine

Voeg toe aan: