Zoeken
 


Van Creatie naar manifestatie.

Laatste wijziging: maandag 8 maart 2010 om 21:10, 1603 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 8 maart 2010

Hoe vaak droomde je als kind niet dat je kon vliegen. Dat je over de bomen vloog, en naar de sterren. Je was zo licht, en er was niemand die je kon zien. Je voelde je veilig daarboven, het was er rustig. Je vloog dan naar andere landen en andere werelden die er anders uitzagen dan de werkelijkheid waar jij je toen in bevond. Je leerde alle soorten leven kennen. Energievormen die uit licht en liefde bestonden, waar jij vriendschappen mee sloot en de mooiste avonturen mee beleefde.

Alles was mogelijk in deze werelden van dromen en fantasie. Buiten dat je kon vliegen, kon je ook adem halen zowel boven als onder de grond, zowel boven als onder water. En alleen door te denken aan een plaats was je daar ineens aanwezig. Je kon jezelf splitsen, zodat jij op meerder plaatsen tegelijk aanwezig kon zijn. Iets wat door ons denkpatroon en met onze wetenschap als onmogelijk beschouwd word. We zouden eigenlijk onze zintuigen over nieuw mogen leren gebruiken om de dingen werkelijk te ervaren zoals ze zijn.

De kern van het verhaal is eigenlijk dat we zelf een stukje van de bron zijn van alles wat is. Met een creërend vermogen wat een ieder van ons in zich heeft. Wat je als kind kon in je dromen een vorm van creatie was van de zuiverste soort. We hoeven alleen maar te stoppen met denken, ons ego even uit te schakelen en ons innerlijke kind naar voren te schuiven. Als onderdeel van de bron kunnen wij onze eigen werkelijkheid creëren en manifesteren. We denken dat dit fictie is, een fantasie of enkel een droom.
 
Leer jouw werkelijkheid anders te belichten, om de werking van creatie naar manifestatie te zien en te ervaren. Met veel intentie, overtuiging en vastberadenheid mag je dit uitvoeren. Je zult zien en ontdekken dat je zelf in staat bent dit te verwezenlijken. 


Richard.
Copyright® 6 Maart 2010.

http://Free-Spirit-Insight.hyves.nl
http://Free-Spirit-Insight.nl Voeg toe aan: