Zoeken
 


Nieuwetijdskinderen: zoektocht om de kinderen van vandaag en morgen te helpen

Laatste wijziging: woensdag 24 februari 2010 om 13:13, 2716 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 24 februari 2010

Door Layla van Oppen.

Nieuwetijdsgeneratie is erkend: stap 1

We leven in een wereld met verschillende menstypen, dan spreek ik niet over uiterlijke kenmerken, maar kenmerken die je niet van ieder mens met het blote oog kan waarnemen. Elk mens is uniek heeft een zielsgebonden blauwdruk/karma gekregen vanuit vorige levens om te groeien in dit leven naar eventuele volgende levens. Hierdoor heeft iedereen zijn eigen trillingen en trillingspatroon. De generatie van vandaag en morgen is midden in een evolutiesprong. Er zijn en er worden kinderen geboren met een ander trillingspatroon dan die nu het meeste voorkomt.

Tegenwoordig zijn de kwaliteiten?en eventuele klachten van deze “nieuwetijdsgeneratie” prachtig in kaart gebracht.?Helaas wordt afwijkend emotioneel geestelijk en fysiek gedrag door onze cultuur al snel bestempeld en als opgelost beschouwd als ze een naam krijgen. Als de klachten echter niet oplosbaar zijn met de huidige middelen ontstaat de situatie dat de kinderen volledig gelabeld door het leven gaan. Daarom is de tweede stap, het oplossen van de klachten minstens zo belangrijk, zoniet nog belangrijker.

Mijn verhaal

Ongeveer vanaf het moment dat ik het me voor de geest kan halen, wist ik toen onbewust en nu bewust dat het net iets anders in mijn hoofd werkt, als dat van mijn naaste omgeving. De eerste zes weken van mijn leven heb ik alleen maar gehuild, mijn moeder wist niets van paranormale gevoeligheid, laat staan dat ze het idee kreeg dat haar kindje grote moeite had om te begrijpen dat ze opnieuw geïncarneerd was.

“Jantje huilt, Jantje lacht” was dan ook gauw mijn tweede naam. Op de lagere school ben ik via een vriendinnetje in contact gekomen met de paranormale wereld, spannend om foto’s te bekijken van geesten die ronddwalen in bossen en natuurlijk glaasje draaien. Ik weet nog heel goed dat het gevoel me bekroop om daar direct mee te stoppen, maar het was al te laat. Jarenlang heb ik grote angsten gehad om te gaan slapen, alleen in een ruimte te zijn en waren er continu stemmen in mijn hoofd die zonder schaamte vertelden wat ze van mijn familie en vrienden vonden. Hierdoor kreeg ik een enorm schuldgevoel en strijd met mezelf.

Zeker als ik ruzie had met iemand uit mijn omgeving, namen de stemmen vrij makkelijk de overhand en werd ik rijkelijk gestimuleerd met de meest vocabulaire onzin die je maar kan verzinnen. Mijn omgeving kreeg een heel ander beeld van mij . Ik begreep snel dat ik door mijn gedrag steeds verder van mijn omgeving en van mijzelf kwam af te staan. Het “alleen op de wereld gevoel” werd immens en creëerde nog meer angsten, depressiviteit en heimwee naar huis, maar ja welk huis eigenlijk??

Heel bewust heb ik mezelf een overlevingsstrategie aangemeten door het niet uiten van mijn gevoelens en emoties, om toch “normaal” gedrag te vertonen. Terugdenkend aan die tijd doet me verdriet, omdat mijn puberteit en mijn vroege twintiger jaren mij helemaal zijn ontgaan. Alles moest serieus, hard werken, geen verkeerde beslissingen nemen, snel volwassen worden en leeftijdsgenoten die daar niet aan voldeden waren in mijn ogen klaplopers!

Toen kwam de man met de hamer, het niet verwerken en uiten van emoties resulteerde in een ernstige schildklier afwijking. Vijf jaar medicijnen, twee radioactieve jodiumbehandelingen later en met een derde in het verschiet,ging ik als een zombie het alternatieve pad op: “anders probeer je dat toch eens?”, zei een goede vriendin.

Mijn therapeut, nu collega en goede vriend vroeg tijdens de behandeling, of ik wel eens last had van stemmen en opdrachten in mijn hoofd en waarom ik het niet leuk vond hier op aarde. Nog nooit had ik iemand verteld, zelfs mijn moeder niet, van de stemmen, of de eenzaamheid die gepaard ging met het rare heimee gevoel naar huis. Volgens mij heb ik een half uur onophoudend gehuild, ik kende die man niet die dat zo eventjes vroeg, maar hij wist precies wat er scheelde aan mij. Hoe doe je dat ?? vroeg ik hem en daarmee begon mijn zoektocht om mijzelf en (later)de kinderen van vandaag en morgen te helpen.

Veel boeken lezen, workshops voor spirituele ontwikkeling volgen en energetische behandelingen om weer helemaal in balans te komen, hebben mij enigszins geholpen, maar ik bleef altijd op zoek naar mensen van mijn eigen leeftijd met dezelfde gave en/of knelpunten. Elk stukje herkenning was op dat moment belangrijk voor mij. Natuurlijk zijn er genoeg mediums, helderzienden, paranormaal begaafde mensen etc. en enkele daarvan hebben mij een zetje in de goede richting gegeven. Toch had ik voor mijn gevoel met een ander soort generatie te maken.

Ondanks dat kwam de heimwee naar de andere wereld weer de kop opsteken. Gelukkig was door mijn reeds toegenomen spirituele ontwikkeling het nu wel mogelijk om met mijn gidsen te communiceren. Mijn hoofdgids verzekerde me dat mijn taak hier op aarde van groot belang is en dat deze moeilijke weg van herkenning en genezing een groot voorbeeld en hoop vertegenwoordigd voor de kinderen van vandaag en morgen. Door mijn ervaringen begrijp ik de generatie van vandaag. Als geen ander kan ik helpen en ondersteunen om knelpunten op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau op te lossen. Als dank voor mijn enorme doorzettingsvermogen tijdens mijn eigen helingsproces en aanmoediging met het oog op de toekomst, heeft mijn hoofdgids toen besloten om mij als moeder te vragen voor mijn kind van vandaag. Nu ben ik al bijna thuis!

En nu stap 2: het helpen van de kinderen van vandaag en morgen

Helemaal vertrouwend op de informatie van mijn gidsen en mijn eigen ervaringen, ben ik een onderzoek gestart om de overeenkomsten te bundelen van de fysieke, emotionele en geestelijke klachten van deze tijd. Het hebben van meerdere klachten komt vaak voor, het is daarom belangrijk om niet de symptomen te bestrijden, maar de triggers te vinden en in balans te brengen! De uitslag van mijn onderzoek heb ik gecombineerd met de behandelingsmethode Ondevit, waar ik zelf veel baat bij heb gehad. Na het volgen van de Ondevit opleiding pas ik dit nu ook in combinatie met mijn gave op anderen toe. Met volle overtuiging vanuit mijn hart ben ik baby’s, kinderen en jong volwassenen gaan behandelen. De uitslagen waren en zijn nog steeds verbluffend, maar het allermooiste is dat de resultaten mijn eigen verwachtingen?overtreffen.

Het volgende artikel over Nieuwetijdskinderen ga ik dieper in op de opzet en de resultaten van mijn onderzoek en breng ik de triggers omtrent de geestelijke, emotionele en fysieke klachten in kaart. Deze informatie is naar mijn mening ook goed bruikbaar voor de vele andere behandelingsmethodes, zodat er meer mogelijkheden zijn om de klachten te verhelpen.

De kinderen van vandaag en morgen zijn hier met een persoonlijke taak om de mensheid en de aarde te helpen verlichten. Pas als zij zich kunnen bevrijden van hun klachten kunnen hun talenten en kwaliteiten tot volle bloei komen.

 Artikel voor het maandblad Spiegelbeeld.


Attentie: aquariusage.comBron: kijkalternatief.tv

Voeg toe aan: