Zoeken
 


Wat als.... (What if... - NL vertaling)

Laatste wijziging: maandag 22 februari 2010 om 17:10, 1834 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 22 februari 2010

Wat als klonen meer en meer mensen vervangen en de identiteit van mensen stelen? De meeste van de menselijke slachtoffers kunnen snel en stilletjes verwijderd worden zonder dat iemand de verwisseling door heeft. De klonen die bepaalde mensen vervangen vervullen dezelfde functies als de originele mensen deden voor de verwisseling. Dan zijn er ook andere typen klonen die geen mensen vervangen, maar in plaats daarvan direct "gefabriceerd" worden om eruit te zien en te functioneren alsof ze mensen waren. Voor alle doelen, zijn het zeer geavanceerde biologische androïden. Wat als de regerende elite buitenaardse vervangende klonen van mensen en gefabriceerde androïden gebruikt voor hun plan om één wereld regering te maken?

De heersende elite hebben hun ogen op China gericht voor basis van hun operaties. Traditioneel zijn de chinezen geen oorlogvoerders. Zij hebben hun interne strijd, maar zij zijn niet echt geïnteresseerd in wereld overheersing. Maar zoals ik al eerder geschreven heb, zijn bepaalde Annunaki naar China gemigreerd, en die Annunaki hebben hele andere ideeën dan de traditionele chinezen. Dus, verandert het aangezicht van China.

Wat als de buitenaardsen agressief en intensief vervangende mensen aan het klonen zijn in China? Deze klonen vervangen hun menselijke doelen - vooral diegenen in strategische posities. Deze zouden in toevoeging van de androïde klonen alle lagen van de bevolking in China en andere landen infiltreren.

China heeft al een enorm leger waar ieder land in de wereld rekening mee houdt. Wat als het conventionele leger van China dramatisch uitbreidt door de toevoeging van gekloonde androïden, en de belangrijke commando posities geïnjecteerd worden met vervangende klonen?

Wat als de Chinese mensen geprogrammeerd worden om te geloven dat giftige riet-padden een culinaire delicatesse zijn, en de consumptie van de padden goed zou zijn voor hun gezondheid? In Australië zijn de riet-padden zo giftig dat er regelmatig dode slangen gevonden worden met een riet- pad in hun bek. Wat als het gif van een riet-pad, als hij gegeten wordt door een mens, hersenbeschadiging veroorzaakt of ze meer geschikt maken voor klonen? Wat als er een agenda is om de Chinese bevolking te overspoelen met vervangende klonen en andere androïden, en de Australische riet-pad invasie gewoon een deel is van dit diabolische plan?

Wat als de zogenaamde Amerikaanse droom om de politie van de wereld te worden in werkelijkheid een buitenaardse geprogrammeerde wens is, en dat de droom nu aangepast wordt en op China losgelaten wordt? Wat als in deze tijd China geen echte wens heeft om zijn terrein uit te breiden, behalve dan dat het vasthoudt aan zijn wens Taiwan als deel van China te zien? Wat als de "zielen" van China en Taiwan esoterisch aan elkaar verbonden zijn?

Wat als belangrijke politieke figuren in de wereld door de heersende elite geclassificeerd zijn als of meewerkend met de heersende elite, of onverschillig tegen de heersende elite of weerstand biedend tegen de heersende elite? Wat als in de eerste stappen van de aanval van klonen op de mensen, de vervangende klonen van de heersende elite stelselmatig de sterkste tegenstanders van de Nieuwe Wereld Orde gaan elimineren?

De steeds ernstiger wordende wereldwijde economische crisis heeft bijna de hele wereld in zijn greep. De hopeloze situatie in Spanje en de catastrofe in Griekenland beïnvloeden de sterkere economische partners in Europa. Maar kunnen zij de kleinere landen drijvend houden als de dingen nog slechter worden en meer Europese landen de Griekse/Spaanse crisis volgen? Wat als dat deel uitmaakt van de plannen van de regerende elite en de reden voor het introduceren van de Euro als munteenheid voor Europa in werkelijkheid de financiële ondergang van het continent is? Het is niet toevallig dat bepaalde landen de Euro niet geadopteerd hebben als munt ondanks de redenen die ze ervoor gegeven hebben.

Wat als de instroom van vluchtelingen in de hele wereld een plan is om interne rassen, religie, sociale en economische problemen te veroorzaken om de regering in vele landen te hinderen zodat uiteindelijk de noodtoestand kan worden afgekondigd in die landen? Wat als de regerende elite sommige mensen geprogrammeerd heeft om met grote kracht de instroom van vluchtelingen tegen te houden en tegelijkertijd anderen geprogrammeerd heeft om de vluchtelingen openlijk welkom te heten zodat ze een binnenlands conflict veroorzaken?

Wat als de regerende elite de mensheid de oorlog heeft verklaard?

Wat als het fluorideren van drinkwater opzettelijk gebruikt wordt om de hersenen van mensen te verdoven, te programmeren en duf te maken? Wat als het drinkwater gebruikt wordt om allerlei verdovende middelen en giffen toe te dienen aan mensen in verschillende gebieden om zo de mensen aan te vallen?

Wat als voedsel doelbewust bedorven wordt om ziekten en afwijkingen in mensen en dieren te bewerkstelligen? Wat als de heersende elite "giffen" toedient door middel van het voedsel, om overgewicht, depressies, wanhoop, onrust, paniek, psychosen en andere emotionele en lichamelijke problemen te veroorzaken in ongehoorde hoeveelheid?

Wat als de "eenzame schutters" geprogrammeerd zijn om kwaad te doen door de heersende elite met als doel om allerlei wetgeving af te dwingen om mensen te controleren en om het moeilijk te maken voor mensen om wapens te bezitten? Een ongewapende bevolking is ernstig in het nadeel om verzet te plegen tegen de heersende elite.

Wat als de heersende elite "eenzame schutters" gebruikt in de politiek, zaken, religie, onderwijs, militairen en andere gebieden in verschillende landen op de wereld?

Wat als er vele "projecten" die schijnbaar door "gekke wetenschappers" worden uitgevoerd in werkelijkheid versies van de "ongewapende eenzame schutter" zijn die in volledige ontkenning door hun regering de meest wilde projecten uitvoeren en ontwerpen? Wat als die "gekke wetenschappers" genetisch gemanipuleerde mensen en dieren in laboratoria maken voor commerciële doelen?

Wat als alle stroom opeens uitgezet wordt in een land? Wat als het internet opeens uitgezet wordt? Wat als de communicatie satellieten opeens uit gaan? Wat als luchthavens, trein en bus stations opeens gesloten worden?

Wat als sommige filmen die uitkomen subtiel geïmplanteerde hypnotische suggesties op de massa loslaten, en bepaalde populaire filmen heel onmerkbaar de frequentie van de menselijke geest veranderen?

Wat als de werelds heersende elite in werkelijkheid buitenaardse geesten in menselijke lichamen zijn? Wat als alle oorlogen gepland worden door die buitenaardsen, en mensen verleid worden om erin te vechten terwijl de heersende elite steeds bezig is om landen te motiveren om zich te bewapenen en deel te nemen aan oorlogen?

Wat als de buitenaardsen voortdurend bezig zijn om mensenzaken te destabiliseren? Wat als rassen, culturele en religieuze spanningen gepland worden met als doel een voortdurend conflict te houden op de hele wereld? Wat als de buitenaardsen de mensen voorzien hebben van net genoeg technologie om de mensheid beetje voor beetje in slavernij te leiden? Wat als buitenaardsen oorlogstechnologie geven aan bepaalde onstabiele types om ze te verleiden andere landen binnen te vallen?

Wat als de buitenaardsen mensen klonen en vervangen door androïden die de mensen zaken overnemen?

Wat als de agenda om radicaal de menselijke fysiologie te veranderen nu begonnen is, en de medische wereld geïnfiltreerd is door buitenaardse wezens met het doel om de mensheid te veroveren?

Wat als er geheime ondergrondse spoorwegen zijn die geheime ondergrondse gemeenschappen met elkaar verbinden? Wat als het personeel van belangrijke instituten op de hele wereld voor de heersende elite werkt?

Wat als de lichaamscanners voor vliegvelden in Amerika, Australië en andere landen al besteld en afgeleverd waren lang voordat de luier-bom terrorist heel toevallig overmeesterd werd in het vliegtuig naar Detroit? Ons wordt wijsgemaakt dat de arrestatie van die terrorist de reden is voor de introductie van lichaamscanners op luchthavens. Zijn de ontwerpers van die machines voyeurs die hun gluurmachines aan de regeringen verkocht hebben? Wat als de scanners geïntroduceerd zijn om reizen te ontmoedigen en daardoor de al instortende economie nog verder te verzwakken, naast andere redenen?

Wat als de president van de VS Obama het bemande maan project afgeblazen heeft omdat het na bijna vijftig jaar proberen nog steeds niet in staat is om mensen naar de maan te sturen?

Wat als de regerende elite groepen mensen over de hele wereld geprogrammeerd heeft om klaar te staan om te handelen en zich te gedragen als "huur-een-menigte" om hun plannen te ondersteunen? "Huur-een-menigte" groepen kunnen gebruikt worden voor vele doelen, of het nu gewelddadig, vredig, wild, chaotisch, in trance, angstig, gehoorzaam, wanhopig of iets anders moet zijn. "Huur-een-menigte" groepen kunnen op werkelijk elke schaal gebruikt worden voor hun doelen. Deze menigtes kunnen verzameld worden bij sport evenementen, publieke parken, bij publieke sprekers, of waar dan ook.

Wat als "huur-een-menigte" groepen gebruikt worden om vernielzuchtig te zijn om rechtvaardiging van de draconische wetten te vormen? Wat als zij verzameld worden om particulieren ideeën te ondersteunen? Wat als zij gebruikt worden voor de ondersteuning of juist de vernietiging van politieke kandidaten, politieke partijen en andere organisaties?

Wat als flat screen televisies en monitors die de oude kathode straalbuizen vervangen diverse emotionele storingen veroorzaken in verloop van tijd? Wat als het internet gebruikt wordt om mensen te volgen en hun geest te manipuleren, en er in auto's telefoons, radio's, televisies en andere apparaten zendertjes geplaatst zijn om mensen te bespioneren? Wat als deze spionage apparaatjes enorm veel toegepast zijn en honderden miljoenen gewone burgers bespioneren?

Wat als het verwoesten van bepaalde planten en dieren en de bescherming van weer andere planten en dieren deel uitmaakt van de agenda van de heersende elite? Wat als de heersende elite bang is van bepaalde soorten honden terwijl ze weer gek zijn op krokodillen, alligators en slangen?

Wat als er vele geheime criminele organisaties zijn en samenzweringen binnen samenzweringen continu plaatsvinden in de heersende elite, maar dat de echte heersende elite zichzelf zo geïsoleerd heeft dat als er een samenzwering ontdekt wordt, de top altijd immuun en buiten schot blijft?

Wat als de buitenaardsen een van deze samenzweringen zijn? Wat als de geplande riet-pad "invasie" in China ook een samenzwering is? Wat als de buitenaardse kloon projecten ook deel uitmaken van deze samenzweringen? Wat als de "superbug" epidemieën ook deel uitmaken van een samenzwering van de heersende elite? Wat als de zaken van mensen ernstig gestoord worden door buitenaardsen?

Wat als dezelfde mensen die het idee van buitenaardsen op de aarde belachelijk maken juist zelf buitenaardsen zijn die ons misleiden, of samenwerken met de buitenaardsen, of onbewust gebruikt worden door de buitenaardsen?

Wat als het niet uitmaakt wie een belangrijke verkiezing wint, de winnaars wordt toch doelwit voor een vervangende kloon als zij in de weg staan van de heersende elite. De mensen krijgen de illusie van een democratische keuze, maar als mensen kiezen met menselijke hart en geest, tenzij de geest van de politicus sterk genoeg is om de totale controle van klonen te weerstaan, worden zij slachtoffer van klonen. Daarnaast vallen politici die sterk genoeg zijn om klonen te weerstaan vaak als slachtoffer van "huur-een-menigte" opstootjes, en worden ze misbruikt door de media. Dit is geen samenzweringstheorie, dit IS een samenzwering!

Wat als bijna de hele wereld in slaap gewiegd is en denkt: "alles is toch geweldig"?

Gelukkig chinees nieuwjaar - het jaar van de Tijger!

© 2010 Amitakh Stanford

Engels versie : What if...Bron: goto2012

Voeg toe aan: