Zoeken
 


Maak kennis met je ware zelf

Laatste wijziging: woensdag 17 december 2008 om 22:42, 2021 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 17 december 2008

Richt je nu ook op het voornaamste doel in je eigen leven dan ga je ook je eigen levensdoel begrijpen dat gericht is op je eigen innerlijke geestelijke ontwikkeling dan weet je ook dat je beschermd bent als je ook vertrouwd op je eigen binnen motor, dit is je geest dit geeft je hart + ziel de zekerheid op een bestaansrecht.

Je GEEST heb je nódig; het is je binnenmotor en je activeert je geest door vertrouwen te hebben IN je eigen waarheidsbewustzijn, want vertrouwen en de waarheid samen zijn de belangrijkste Mastersleutels en zit al IN je geest en dan kom je ook de werkelijke waarheid te wéten en zo kom je ook in contact met je ware zelf en ook in contact met DE BRON, omdat DE WAARHEID de Mensheid een bestaansrecht heeft gegeven en afkomstig is van DE ALMACHT en niets zou een bestaan kunnen hebben zonder te vertrouwen op DIT waarheidsbewustzijn.

Ben niet zo kritisch eigenwijs en zo serieus, zo dood je alle spontaniteit in jezelf. Veel mensen zijn nog steeds eigenwijs en hun eigenwijsheid zou zelf vertrouwen mogen zijn, dan wordt je zachter en sterker en dan ben je niet zo kritisch meer. Worstel toch niet zo met kleine onbenulligheden en sta ook open voor je eigen levensdoel, want je eigen onrust wijst erop dat je nog steeds zoekende bent. Je bent er ook zelf niet bewust van dat je oude gedachten en routines vast houdt.

Spontaniteit zorgt juist voor nieuwe inzichten en het geeft je positieve energie, maar laat de buiten wereld nu even los en richt je nu eerst op je zelf en maak ook kennis met je ware zelf. Je bent nu hier op de Aarde en maak er het beste van en begrijp dat je alles al geweten hebt en dus hernieuw je eigen kennis weer.

Spirituele mensen ''denken'' in een ''verkeerde'' familie terecht te zijn gekomen. Je kunt ook een van die oude generatie zelf zijn geweest en iedere generatie er na kwam er ook meer bewustzijn vrij. Die drama's in je familie zijn verwerkings karma processen geweest en iedereen heeft vastgezeten in deze harde en grijze onbewuste 3de Dimensie. Dit is ons allemaal overkomen, en iedereen komt weer vrij van deze 3de Dimensie zodra je begrijpt dat je niets of niemand kunt beoordelen, want je had toen nog niet de juiste informatie die je nu wel hebt.

Jij begreep je ouders niet en zij begrepen jou niet. Dit kwam omdat iedereen in een grijze waas naar buiten was gericht en niemand had contact met zich zelf. Generaties lang waren er communicatie stoornissen en bij de meeste mensen was hun 7de keelchakra geblokkeerd en ook hun 5de hartchakra was geblokkeerd. Begrijp dat met iedere nieuwe generatie ook een hoger bewustzijn vrij kwam.

Iedereen heeft wel problemen met hun vader of moeder of met anderen gehad. Begrijp dit, toentertijd waren je ouders en opvoeders of andere nog niet zo bewust als jij nu zelf al bent, geef hun ook een eerlijke kans en deel informaties met je familie en ook anderen zodat zij ook vrijkomen en deel kunnen nemen aan een betere en bewustere sterkere wereld mentaliteit van nu.

Als je gekwetst bent voelt je eigen innerlijk kind en ziel die pijn ook nog steeds omdat je eigen 5de hartchakra gesloten is. Je wilde toch niet meer gekwetst worden en zo sloot je zelf je hart en zo was er geen hartcontact meer en je werd ook hard zoals deze harde wereld. Je doet zo wel je zelf te kort, je bent het ook waard om ook gelukkig te zijn, hard zijn mag je veranderen in sterk zijn.

Je hoeft niet meer te lijden, je mag gaan begrijpen en dat is Bewust-worden wat in je innerlijke zelf zit om ook zelfstandiger en bewuster te kunnen functioneren, dan ga je ook je eigen ware zelf beter begrijpen. Begrijp dat een vergeving je altijd goed doet voor jezelf, want als je iets niet kunt veranderen, dan door een vergeving gaat je hartje weer open en probeer dit eens, zo maak je ruimte vrij in je zelf om te groeien en je leven wordt lichter. Sta boven je problemen dan zie je ze beter, dan begrijp je dat het eigenlijk geen echte zware problemen waren.

Wordt bewust van je eigen innerlijke krachten, dan wordt je ook steeds sterker. Dit is belangrijk om te weten, als je zelf in balans bent ga je ook anders naar je eigen familie en naar jezelf kijken en dan is je familie nog niet zo erg. Begrijp dat iedereen de realiteit anders beleefd heeft dan jezelf dit hebt beleefd. Het was voor iedereen een harde moeilijke overlevingstijd en iedereen was op zich zelf en je familie kan zich echt niets herinneren van wat jij toen hebt beleefd.

Vertrouw op de Hogere Evolutie van de BRON, dit vormt een Kosmische eenheid. Iedereen gaat weer terug naar het LICHT en daarom is deze geestelijke wijsheid voor iedereen beslist nodig. Ben je geestelijk weer in balans, dan voel je lichamelijk en geestelijk goed en gelukkig, dit heb je nu nodig en dan ga je ook je spirituele familie herkennen en dit doe je met je hart en ziel. Zet je hartje open dan herkent je eigen spirituele familie jou ook, op een zuiver hart en zielsniveau.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: